BOODSCHAP VOOR MR. THIJS STAPEL VAN MICHA KAT

Hi Thijs,

Jij hebt inmiddels vast ook wel de verbijsterende Dankbaar-tape gehoord waarop je met Wim ‘mijn dossier doorneemt’. Het behoeft geen betoog dat je alle bestaande tuchtrechtelijke boeken te buiten bent gegaan. Het ergste is nog wel dat je geen weerwoord bood toen Wim mij ‘paranoia’ noemde en dat je min of meer toezegde er namens Wim bij mij op aan te dringen ’te stoppen waar ik mee bezig ben’ waarop ook nog eens een verhuld dreigement volgde: ‘want dat is niet goed voor mij, voor jou en ook niet voor Micha’. Ongekend en naar mijn weten nog nooit vertoond, je voor het karretje te laten spannen van je ene client om je andere client te bewerken conform zijn oekaze. Ik loop al 25 jaar in de advocatuur rond, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt!
Ernstig vond ik ook jouw stelling dat ik het ‘in Ierland best naar mijn zin heb’ en dat ik daarom niet naar Nederland zou willen terugkeren. Alsof ik geen ouders heb, geen vrienden, geen heimwee naar Amsterdam… Bovendien weet je als geen ander dat mijn werkelijke reden niet naar Nederland te komen erin is gelegen dat Justitie mijn DNA zeker zal misbruiken! Je was het daar volledig mee eens en zegde mij zelfs toe een kort geding op te zullen starten tegen Justitie met als eis dat zij afzien van de gedwongen afname! Tegen Wim zeg je heel andere dingen… Maar het mooiste in die hele DNA-discussie is dat je die voert met een man die ten strijde trekt tegen een valse veroordeling op basis van een 100% nep-DNA-‘match’! Alsof daar niet reeds direct uit blijkt hoe levensgevaarlijk het is als de criminele pedofielen van Justitie over je DNA beschikken!
Wat ook van dit alles zij, ik kan het me niet permitteren je te ‘ontslaan’ al ben je de 12e advocaat op rij die mij een mes in de rug steekt. Ik ben bang dat er thans voor jou geen andere weg is dan afscheid te nemen van Wim als client. Als je dat doet, kunnen we met een schone lei voortgaan… op 7 november hebben we het cruciale pleidooi in de Micha-claim-zaak en ook moet binnenkort het hoger beroep voorkomen in de Hulspas-zaak waarin jij reeds een concept memorie van grieven hebt opgesteld. Ik ben bereid deze faux pas geheel en al toe te schijven aan de perverse geest van Dankbaar die overal waar hij gaat ellende en conflicten zaait. Bevestig me graag zo spoedig mogelijk dat Wim en jij afscheid hebben genomen zodat we samen verder kunnen.

Met beste groet,

Micha Kat

7 Replies to “BOODSCHAP VOOR MR. THIJS STAPEL VAN MICHA KAT”

 1. Overigens Kat je voelt je veraden door je advocaat ………… hoe moet Dankbaar zich destijds gevoeld hebben terwijl jij een een connvenant aanging met Wim zijn aartsrivaal Mosko. En meneer Katje tevens als klapper nog effe leuk voor Mosko aan het werk ging, hoe satanisch wil je het hebben ………

  Het gore lef van de mensen die menen de grote “” Micha Kat op de teentjes”” te trappen.

  En wederom verliest Kat, je racune speelt te veel parten

 2. . “”Alsof ik geen ouders heb, geen vrienden, geen heimwee naar Amsterdam… “”””

  Meen me te herinneren dat je je ouders ook op een andere manier hebt misbruikt in een negatieve zin, en nu misbruik je ze weer om je racune aangaande Dankbaar te spindokteren

 3. “”Het ergste is nog wel dat je geen weerwoord bood toen Wim mij ‘paranoia’ noemde en dat je min of meer toezegde er namens Wim bij mij op aan te dringen ‘te stoppen waar ik mee bezig ben’ waarop ook nog eens een verhuld dreigement volgde: ‘want dat is niet goed voor mij, voor jou en ook niet voor Micha’. “”

  spijkers op laag water zoeken, het maakt Kat allemaal miet uit zolang Katje maar zijn racune kan botvieren, en eventueel zijn concurrentie kan uitschakelen om er zelf beter van te worden zoals eerder het geval was met Myra en Hofstede en elk ander die in de weg ligt van Kat zijn pad.
  Overigens Kat, zal je never nooit winnen van Myra en Hofstede alleen al op het vlak van inzet en journalistieke capiciteiten.

 4. En toen was KatteRatze naast het Joetjoepkanaal, diverse filmpjes en ROA ook zijn advocaat kwijt. Dankbaar betaalt namelijk gewoon aan Stapel, RazzeKazze heeft geen cent!

 5. …..als je voor de waarheid/waarheidsvinding gaat (!) steevast een Trojaans Paard binnenhaalt.

  De advocatuur in een psychopathocratie als PB BV helpt de ‘political psychopaths’ per saldo slechts (of de advocaat zich daarvan precies bewust is of niet) als dekmantel (!) voor hun psychopathisch (= verholen!) dictatuur = evenals “vrije” verkiezingen dat verraderlijk doen.

 6. Het geeft alleen maar aan, dat die gehele advocatuur trouw heeft gezworen aan psychopaten van Prins Bernhard kaliber en je dus per saldo altijd een Trojaans Paard binnenhaalt.

  Hier nog een linkje met uitleg aangaande het fenomeen psychopathie, waar ik (als middel tot het snel krijgen van althans enig inzicht in waar we hier mee te maken hebben voor de leek) wel ongeveer achter kan staan, behalve ondermeer dat ‘adapted compensated’ psychopaten i.t.t. wat Hare stelt, wel degelijk in staat moeten worden geacht tot het over decennia uitwerken van afgrijselijk ‘pure evil’ militair type projecten:

  https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=DPf5i84BqcA

  Interessant en juist is overigens (ik heb het eerder buiten beschouwing gelaten) de opmerking, dat in een psychopathocratie zoals het naoorlogse Prins Bernhard BV ook een deel van de bevolking zich sociopathisch zal gaan gedragen, evenals in een gezin met een psychopaat aan het hoofd……

 7. Micha neemt afscheid van de 12e advocaat op rij die in de gaten kreeg dat hij een paranoïde idioot is waarmee juridisch niets mee aan te vangen.

  Arme Micha, het is over en uit. Alleen een opname kan hem nog redden.

Geef een reactie