ANALYSE: BORIS EN TRUMP OP RAMKOERS! BREUK DREIGT! KIEST BORIS DEFINITIEF VOOR DE BILDERBERGERS?

BORIS IS PRO-LOCKDOWN EN TRUMP IS TEGEN * BORIS IS EEN VACCINATIE-FETISJIST EN TRUMP IS HIER VEEL VOORZICHTIGER * BORIS GAAT IN ZEE MET DE CHINEZEN (HUAWEI) EN TRUMP LIGT OM RAMKOERS MET CHINA * TRUMP VALT BIG TECH AAN TERWIJL BORIS AAN DE KETTING LIGT VAN GOOGLE EN ZICH ZELFS IN HET GEHEIM LAAT ADVISEREN DOOR GOOGLE OVER CORONA EN DE LOCKDOWN * BORIS WEIGERT HYDROXYCHLOROQUINE AAN TE PRIJZEN ZOALS TRUMP OMDAT HIJ AAN DE KETTING LIGT VAN BIG FARMA EN BILL GATES * GATES HEEFT ZICH VERREGAAND INGEKOCHT IN DE ENGELSE MSM (BBC, THE GUARDIAN) MET GOEDKEURING VAN BORIS

Afgelopen maandag leidde Boris Johnson een internationale vaccinatie-top nadat hij het vinden van een vaccin tegen Covid ‘de belangrijkste gemeenschappelijke uitdaging of our lifetime’ had genoemd. Voor deze ‘uitdaging’ is 7 miljard Pond beschikbaar. Aan deze ‘inspuit-top’ deden ook Canada, Frankrijk, Duitsland, Italie, Japan, Noorwegen en Saoedi Arabie mee maar niet de VS, Rusland en China. Dit is slechts een enkel voorbeeld van de fundamenteel verschillende ‘wereldvisies’ van Boris en Trump. Die laatste laat duidelijk blijken afkering te zijn van (massa)vaccinaties, met name door alternatieven te promoten voor de behandeling van Covid zoals hydroxychloroquine en zonlicht, zaken waar Boris zich verre van wenst te houden. Een andere enorme breuk tussen beide -nog steeds- bondgenoten is de Chinese firma Huawei die van Boris toegang krijgt tot het bouwen aan het Engelse 5G-netwerk maar door Trump -die steeds meer op ramkoers raakt met China- in de ban is gedaan. Ondanks enorme druk -niet alleen vanuit de VS, maar ook vanuit eigen land en zelfs vanuit zijn eigen partij- weigert Boris de banden met Huawei door te knippen waarmee hij zijn land krankzinnige schade toebrengt -niet alleen door het verstoren van de relatie met Trump, maar ook door de deur open te zetten voor de Chinezen van wie inmiddels vast staat dat ze weinig goeds in de zin hebben. Deze crisis is inmiddels zo ver geescaleerd, dat de VS nu de complete militaire samenwerking met het UK ter discussie stelt en mensen en materieel gaat terughalen. Het is een raadsel wat Boris hier bezield en het riekt naar chantage.

Commentatoren verklaren de bizarre Huawei-stance van Boris uit het feit dat allerlei corporate en financiele belangen -ook van de meest criminele aard- zich zo diep hebben ingevroten in de Londense City dat het voor Whitehall niet meer mogelijk is zelfstandig beleid te voeren. Denk ook aan de ‘Russische oligarchen’ die voor miljarden onroerend goed bezitten in Londen en complete voetbalclubs. Wat hier goed bij past is de rode loper die wordt uitgerold voor Google en Bill Gates. Zo blijkt een topman van Google aan te zitten in het geheime overleg van de Corona-groep (het Engelse Outbreak Management Team) met het kabinet. De Financial Times onthulde gisteren dat het hier nota bene gaat om Demis Hassabis, founder of Google’s DeepMind artificial intelligence arm. Dat wekt nou niet direct de indruk dat Boris geheel zelfstanding en autonoom met zijn ministers een Corona-beleid kan bepalen. Sterker: Boris loopt van alle wereldleiders het hardst van stapel bij de ontwikkeling en de introductie van de ‘Corona-app’ die as we speak zelfs al getest schijnt te worden op het eiland Wight -al zou Google dan naast te pot hebben gepiest bij het binnenhalen van deze klus, als we de media althans mogen geloven. Hetzelfde liedje rond het veelbesproken door Trump gepromoote Corona-medicijn hydroxychloroquine. Boris heeft het niet een keer genoemd terwijl hij het zelf wellicht heeft toegediend gekregen toen hij zelf balanceerde ‘op het randje van de dood’. Dit is ongetrwijfeld te verklaren uit de sterke banden van Boris met big farma want zoals bekend is hydroxychloroquine een generiek medicijn waarin big farma niets meer kan verdienen. Deze week zijn de onderhandelingen begonnen voor een trade deal tussen de UK en de VS. Die worden natuurlijk ernstig doorkruisd door al deze tegenstellingen en spanningen. Intussen lijkt Boris met zijn corrupte wanbeleid het enige te bereiken want nu juist tegen elke prijs dient te worden voorkomen: ernstig verstoorde relaties met zowel Brussel als Washington.

Geef een reactie