BORIS JOHNSON: HET ECHTE VERHAAL ALLEEN BIJ MICHA VANUIT BELFAST, ALLEEN OP ROL

BREAKING LAATSTE NIEUWS: KLIMAAT-CONFERENTIE VAN TIMMERFRANS IN MADRID WORDT EEN COMPLETE MISLUKKING VOORAL DANKZIJ DE SABOTAGE VAN DE PATRIOT-LANDEN VS, BRAZILIE EN AUSTRALIE * TIMMERFRANS FAALT AL AMPER EEN WEEK NA HET BEKEND WORDEN VAN ZIJN NAZI-KLIMAAT-AGENDA

NOG MEER BRRAKING: BORIS GAAT DE CORRUPTE PEDO-BBC SLOPEN! JAMMER DAT BAUDET EN WILDERS BIJ ONS FAKE OPPOSITION ZIJN EN DE LAARZEN VAN NEWSFAKER GELAUFF LIKKEN

LIJST VAN HILL & KNOWLTON SPINS EN FALSE FLAGS BEDOELD OM BORIS UIT TE SCHAKELEN

1. Meest recent was er de weerzinwekkende foto van het ‘stervende kind’ op de vloer van het ziekenhuis waarover deze site uitgebreid heeft bericht.

2. Begin september was er een smerige setup waarin de broer van Boris, Jo, die minister was in zijn kabinet ‘opstapte’ uit ‘protest’ tegen zijn ‘foute broer’ Boris.

3. Eind juni ‘moest de politie ingrijpen’ bij een ‘echtelijke ruzie’ tussen Boris en zijn vriendin, een werkelijk ongekende en uniek-smerige Hill & Knowlton false flag.

4. Eind september was er de setup dat Boris een oude vriendin, Jennifer Arcuri, enorme bedragen geld zou hebben toegespeeld als burgemeester van Londen.

5. Begin november werd Boris ‘ontmaskerd’ als ‘spion van Poetin’ omdat hij een rapport zou tegenhouden over ‘Russische inmenging in de Engelse politiek’.

6. Begin juli was er de setup waarin emails naar de MSM werden gelekt waarin de Engelse ambassadeur in de VS Donald Trump afzeek. De ambassadeur moest vertrekken, maar de hysterische media vielen vervolgens Boris keihard aan omdat die weigerde ‘zijn steun uit te spreken voor de ambassadeur’.

7. Toen de vrouw van een Amerikaanse topdiplomaat een Engelse jongen doodreed, werd dat door de MSM aangegrepen in een zeldzaam smerige spin om een wig te drijven tussen Boris en Trump.

8. De deep-state probeerde via een staking bij Royal Mail de verkiezingen pro-Labour te manipuleren -de meeste postale stemmen zijn pro-Boris en die zouden zo niet kunnen worden bezorgd. Het High Court verbood de staking medio november.

9. Boris is eindeloos en in honderden artikelen beschuldigd van racisme, xenofobie, homohaat, fascisme, sexisme en alle andere standaard beschuldigingen van links als de strijd niet meer kan worden gevoerd met argumenten.

10. Eind september besliste het dubieuze door links opgerichte Supreme Court van Boris de wet had overtreden door het parlement te ontbinden in een krankzinnige uitspraak.

11. Toen deze zomer werd gestreden om het leiderschap van de Conservatieve Partij tussen Boris en Jeremy Hunt, gingen de MSM massaal achter deepstater Hunt staan in een poging Boris te blokkeren.

12. Deze is van na de verkiezingen en toont aan dat de hetze tegen Boris gewoon doorgaat. Nu is het verhaal dat ‘een meerderheid van de Engelsen tegen Brexit heeft gestemd‘ ondanks de historische zege van Boris. Dit is hetzelfde als wat er in de VS werd gezegd na de zege van Trump: ‘Ja, maar Hillary won de popular vote!’

Geef een reactie