BOUDINE STEUNT MICHA IN RIOUWSTRAAT-CONFLICT MET INTRIGANT TON HOFSTEDE

HOFSTEDE IS PER EMAIL EEN LASTERCAMPAGNE BEGONNEN TEGEN MICHA WAARIN HIJ DE INDRUK WIL WEKKEN DAT ‘MICHA HELEMAAL ALLEEN STAAT’ EN DAT ‘IEDEREEN HEM DE RUG TOEKEERT’ * MAAR HET TEGENDEEL IS HET GEVAL: HET IS HOFSTEDE DIE ALLEEN STAAT EN BIJ STEEDS MEER MENSEN DOOR DE MAND VALT ALS INFILTRANT EN BEDRIEGER, ZO OOK BIJ BOUDINE

[wp_ad_camp_1]

Even for the record: we zijn geen ‘vrienden’ met Boudine en hebben geen contact. Ik heb zelfs een ban op haar site -al jaren- en Boudine weigert een link naar mijn sites te plaatsen op haar site waar we wel linken vinden naar sites als Blik op NOS Journaal, Irma Schiffers (door Micha ontmaskerd als volstrekt incompetent) en…. die van Ton Hofstede! Des te veelzeggender is het dat Boudine in het conflict over de kinderopvang op het thuisadres van Demmink niet Hofstede steunt maar Micha! Wat betreft de Riouwstraat 13 had je gewoon gelijk. Ik weet dat, want ik heb het indertijd gevolgd. Dat was ver voordat Ton ten tonele verscheen zo mailde Boudine mij eind vorig jaar (zie afbeelding in de slider). Dat ze desalniettemin een link plaatst naar de bedriegers-site van Hofstede en niet naar die van mij.. tsja, dat zijn de wonderen van de vrouwelijke psyche! Varium et mutabile semper femina zoals Vergilius reeds dichtte! Hoewel we het (heel) vaak met Boudine oneens zijn, hebben we haar toch hoog zitten omdat ze vaak hele goede stukken schrijft maar vooral omdat ze volstrekt autonoom is! Hofstede probeert nu zijn vege lijf te redden als een wanhopige drenkeling en stuurt demoniserings-mails rond over Micha zoals de onderstaande:

Micha haalt echt geen bloed onder mijn nagels vandaan. Dat kan hij helemaal niet omdat ik niet langer meer serieus neem wat hij allemaal aan smaadschrift op het internet plempt. Ik heb geen persoonlijke, waardevolle band met hem en ik weet dat wat hij zegt niet waar is, dus het raakt mij niet. En ik mis Kat niet. Ik ben voor mijn eigenwaarde niet afhankelijk van de mening van anderen.

Met zijn banale domheid wordt het eerder amusant. Zoiets als Paul de Leeuw, totdat je daarmee overvoerd bent en je van walging de TV uitzet of niet meer op Micha zijn site kijkt. Tijdverspilling, want tegenwoordig heeft Kat niets meer te bieden behalve een ridicule opinie.

Vijf jaar geleden, toen hij nog inhoudelijke informatie kreeg toegespeeld die hij mocht publiceren, dacht ik nog dat hij soms een punt had. Maar dan ben ik zo dat ik dat ga checken, zo dicht mogelijk bij de bron. Nu jaren later heb ik het een na het andere opgeblazen onzin verhaal van hem naar het rijk der fabelen kunnen zenden. Vervloessem, Riouwstraat 13. Al zijn “scoops” blijken slecht journalistiek broddelwerk te zijn. Van het niveau Peter R. de Vries, die andere procesverstoorder. Zelfde niveau, zelfde opgeblazen ego. En wellicht dezelfde financier, als je althans de stelling van Erik Donk wilt geloven over Micha met zijn Teevendealtje.

Kat wil aandacht trekken en zoekt naar bevestiging van zijn ego bij anderen. Helaas voor hem vindt hij die niet (behalve dan bij een paar verdwaalde zelf dolende zielen). Integendeel. Iedereen die ooit vriend van hem was heeft hij geschoffeerd en van zich afgestoten:

– Arend Zeevat
– Martijn Alberda
– Erik Donk
– Peter Poot
– Hüseyin Baybaşin
– Boudine Berkenbosch
– Myra de Weerdt
– Steve Brown
– vele anderen
– en nu ook Ton Hofstede.

Het resultaat? Micha heeft niemand meer behalve zichzelf. En zijn wijze van schreeuwen om aandacht maakt hem alleen maar geïsoleerder. Het is vervolgens Kat die daarop disproportioneel reageert. Wanneer je zo obsessief bent om telkens al je pijlen op één persoon te richten die niet je vijand is (zelfs ooit een vriend) en je tientallen publicaties gaat besteden aan een mislukte poging jezelf te rehabiliteren ten koste van anderen dan heb je de strijd al verloren.

2. ZWARTE MAFFIA

Dat de overheid, als dat al zo is, hem de mond wil snoeren dan heeft dat niets te maken met de juistheid van zijn stellingen. Dat is meer iets van een irritante mug die maar blijft steken, ook nadat je hem herhaald hebt weggewuifd, en je hem daarom ten slotte maar wilt doodslaan. Niet omdat die mug nou zo’n zinvolle bijdrage heeft. Maar omdat het een parasiet is die leeft op de kosten van anderen.

En zijn “geniale strijd” is al helemaal nergens (meer) te zien. Zeker Kat heeft (in meer dan 10 jaar tijd) VIER hoogtepunten gehad:
a) het boek de Demmink Doofpot
b) de confrontatie bij de auto van Demmink
c) met zijn pedo-graffiti actie
d) met zijn megafoon actie.

En dat was het. En die hoogtepunten had hij dankzij JD-TV. Erik heeft het vastgelegd en gepubliceerd. En Erik Donk heeft daarnaast nog veel meer waardevolle momenten. Demmink, Buruma, noem maar op. Daar is Kat in geen velden noch wegen te bekennen. De hoogtepunten ontstonden dus uit het teamwork, niet uit ego-Kat. En dat blijkt wel. Nu hij er alleen voor staat is er niets meer over.

Micha staat helemaal niet alleen.. Het is juist de psychopaat zonder vrienden Hofstede die geen normaal mens aan zijn zijde heeft behalve de criminele junk Eric Donk en de voormalige drugscrimineel in dienst van de Turkse staatsmafia Baybasin! Dat Hofstede Boudine op het lijstje durft te zetten is een sprekend voorbeeld van zijn ‘onderzoeksmethode’ omdat Boudine juist met Hofstede heeft gebroken na diens laaghartige en onnodige aanvan op Marcel Vervloesem! Maar nu de 64 million dollar question: waarom moest Hofstede zonodig ‘bewijzen’ dat het Riouwstraat 13-verhaal een ‘mythe’ zou zijn? Wat dreef hem om dit keiharde verhaal met nota bene bewijs zwart op wit van de gemeente Den Haag zelf te gaan debunken?

6 Replies to “BOUDINE STEUNT MICHA IN RIOUWSTRAAT-CONFLICT MET INTRIGANT TON HOFSTEDE”

 1. Boudine schreef op 9 mei op haar blog: ” Volgens Micha heeft Demmink weer eens kinderen aan stukken gesneden! Ook extrapoleert hij zonder enig bewijs. En natuurlijk heeft Eric Donk het dan weer gedaan. Die fittie sleept ook maar voort. Ik word een beetje moe van dit soort “hoernalistiek”. Maar ik word ook al vele jaren moe van Micha Kat!”

  Micha zal dit wellicht ook als steun ervaren.

 2. “Dat de overheid, als dat al zo is, hem de mond wil snoeren dan heeft dat niets te maken met de juistheid van zijn stellingen. Dat is meer iets van een irritante mug die maar blijft steken, ook nadat je hem herhaald hebt weggewuifd, en je hem daarom ten slotte maar wilt doodslaan. Niet omdat die mug nou zo’n zinvolle bijdrage heeft. Maar omdat het een parasiet is die leeft op de kosten van anderen.”

  Wat Tons background betreft heb je wel wat met hem gemeen Kat. Zou dan ook graag willen weten of zijn al dan niet afhoudende omgang met de Weerdt eveneens vanwege onwelriekende paringsavances getroebleerd is geraakt? Zo niet, dan is DAT uiteraard alleen al een prangende punt van uiteengescheurd & kapot gecheckte ‘journalistieke’ aandacht hahaha

 3. Antwoord op de 64 million dollar question:
  1. Hij denkt echt dat het niet kan kloppen en vindt het absurd. Maar dat zou raar zijn want zoiets kan wel. Juist pedoseksuelen worden zwemleraar, of gaan les geven aan kinderen op zeilkamp, worden gymleraar etc, opvang is dus helemaal niet raar.
  2. Angst/bang, bedoel 90% van Nederland is bang voor overheid, voor verlies van baan, verlies van inkomsten, gezondheid etc. en daarom durft hij het niet te brengen. Dat zou laf zijn. Want kindermisbruik is en ziek en schadelijk voor samenleving.
  3. Opportuun, mogelijk doet er zich een kans voor om Demmink te verdedigen om er zelf beter van te worden. De Donk variant. Levelang gratis wiet van ome Demmink.
  4. Hofstede, Kat en Donk horen tot dezelfde club en ruzie, verstoringen, is nu de agenda.
  Kies zelf maar.

Geef een reactie