2 Replies to “BREAK: DE NAAM VAN HET KIND DAT VOLGENS JOOST EN ANDERE GETUIGEN DOOR JAAP VAN DISSEL IS VERMOORD WORDT ONTHULD”

  1. Psychopatentest voor Jaap van Dissel ?! Momenteel is hij op NPO 1, ons bedelvend onder de grafieken. Psychopaten met een hoog IQ zijn in feite *gewetenloze* rekenautomaten ofwel moord-robots. Door het volledig ontbreken van emotionele en morele intelligentie, gaat het indrukwekkende rekenwerk van psychopaten ijskoud over………. lijken.
    Bij “van Dissel” meen ik overigens Nassau-achtige trekjes te ontwaren. Dit zou kunnen duiden (hoeft niet) op bastaardij in die (nep) lijn, evt. enige generaties terug. Is dit indringend onderzocht ?

  2. Kat neemt weer het woord ‘bewijs’ in de mond, maar daar is weer eens geen sprake van. Het blijft weer steken bij speculatie over een zogenaamd vermist meisje. Niets tot op de bodem uitgezocht. Een paar vage suggesties van kennissen die ook niets concreets hebben. Tot dusverre zelfs maar niet de geringste aanwijzing voor de ‘spontane herinneringen’ van Joost die volgens zijn eigen moeder (!) het gevolg zijn van overmatig drugsgebruik.

Geef een reactie