BREAKING! 6-10 HOF AMSTERDAM: THE ULTIMATE AND FINAL CONFRONTATION MICHA VS. DE TELEGRAAF! BE THERE!

EVENT: HOGER BEROEP MICHA TEGEN VEROORDELING WEGENS ‘DOODSBEDREIGING’ AAN BART MOS
LOCATIE: HOF AMSTERDAM ACHTER HET CS
TIJD: NNB
STARRING: WAARHEIDS-JOURNALIST MICHA KAT VS. DE LEUGEN- EN STAATS-REPORTER BART MOS DIE ONDER EDE STAAT EN DOOR MICHA WORDT ONDERVRAAGD OVER ZIJN SAMENSPANNING MET JUSTITIE EN DE NVJ OM HEM UIT TE SCHAKELEN VIA EEN LEUGENACHTIGE AANGIFTE

MARCEL GELAUFF EN ADVOCAAT JAN VLUG HEBBEN REEDS GEPROBEERD OM MICHA OP INSTIGATIE VAN HET OM VEROORDEELD TE KRIJGEN WEGENS ‘DOODSBEDREIGING’; IN BEIDE ZAKEN WERD MICHA VRIJGESPROKEN

Om Bart Mos [files KLOL] een optimale voorbereiding te gunnen hier de vragen die we van plan waren hem te stellen in 2014 toen deze zaak eerder op de agenda stond (we zullen ze natuurlijk enigzins actualiseren). Maar die ging toen niet door omdat -je gelooft het niet- de Demmink-rechters opnieuw verboden dat er opnames werden gemaakt. Hier een summier verslag van de bewuste zitting. Bart Mos is samen met Marcel Gelauff, Gerlof Leistra, Marcel Haenen en ook Peter R. de Vries en Jeroen de Jager door Justitie ingezet als ‘wapen’ tegen Micha. Maar we gaan toch niet verwachten dat Micha de kans krijgt Mos en zijn stervende werkgever waarvan het aandeel naar de 0 Euro keldert de genadeklap te geven? Nee: de corrupte en criminele rechters zullen daar zeker een stokje voor proberen te steken! Het OM heeft wat dat betreft al een vuige ‘list’ bedacht: zodra Micha het gerechtsgebouw binnenstapt zal hij worden gearresteerd om zijn DNA af te staan. Dan kan het OM dat direct naar het -geheel onafhankelijke en nimmer fouten makende- NFI sturen zodat Micha nog voor hij de eerste vraag kan stellen via een zogenaamde ‘100%-match’ kan worden gearresteerd wegens een moord. Dus we zullen het OM om een vrijgeleide moeten vragen. En als dat wordt geweigerd, zal ook daarover geprocedeerd moeten worden. Intussen lopen de kosten voor de burger van de hetze van Demmink cs. tegen Micha verder en verder op met deze 43-ste zitting en zullen de 10 miljoen Euro inmiddels ruimschoots hebben overstegen. More to come!

5 Replies to “BREAKING! 6-10 HOF AMSTERDAM: THE ULTIMATE AND FINAL CONFRONTATION MICHA VS. DE TELEGRAAF! BE THERE!”

 1. Je kunt ze het beste wraken met de honderdduizend echte mannen met hooivorken van “Ome Jan” achter je, om de zaak kracht bij te zetten.

  Anders ben je nog binnen PB BV ‘gullible fool’ hinkstapsprongen aan het maken…..

 2. Ik voorspel dat het geluid bij de rechtszaak ook ineens toevallig slecht is. Kan er niet eens iemand de dag ervoor gaan kijken hoe het geluid is daar. Als het geluid slecht is zou de advocaat meteen de zaak moeten wraken. Ze proberen er een geheime rechtszaak van te maken en dat is onwettig.

  1. You right DZH…. We hebben in Nederland inmiddels het nivo bereikt van de Nazi-rechtspraak waarin feiten en omstandigheden geen enkele rol meer spelen en ALLES moet wijken om de belangen van de elite te beschermen. Daarom denk ik ook niet dat deze zaak door kan gaan. Het zou namelijk het einde (moeten) betekenen van De Telegraaf. En de hele corrupte rechtspraak kan juist blijven opereren mede dankzij de rugdekking van diezelfde Telegraaf! Alle rechters hebben dus een DIRECT en PERSOONLIJK belang De Telegraaf te beschermen!

   1. Ook al opgevallen dat er met die handel van TMG aandelen iets raars aan de hand is. er is geen aandeel meer verhandeld sinds gisteren 14.24. Net als value8 ook zo n zwendel lees maar op FTM.nl

    1. Het enigste aandeel waar niet in gehandeld is op de AScX. Dit stinkt met het uur meer. Volgens mij zijn alle aandelen in handen van mensen zoals George Soros. Dit verklaart ook weer andere dingen. Kijk maar eens naar twitter wat doet Media Studies Centres hier. Dit is geen toeval.

Geef een reactie