BREAKING: AANDEEL TELEGRAAF IN VRIJE VAL

MSM MOETEN HUN ‘GELOOFWAARDIGHEID’ NU REDDEN DOOR DE HULP IN TE ROEPEN VAN JUSTITIE EN JORIS DEMMINK TEGEN DE ECHTE JOUNALISTIEK (MARCEL GELAUFF EN GERLOF LEISTRA) * ELSEVIER IS REEDS DOOD, NOS AAN INFUUS VAN DE OVERHEID * OOK TELEGRAAF TEN DODE OPGESCHREVEN: KOERS IN VRIJE VAL * LEES HET HELE VERHAAL BIJ NRCOMBUDSMAN
[wp_ad_camp_1]

14 Replies to “BREAKING: AANDEEL TELEGRAAF IN VRIJE VAL”

 1. Overigens Kat wil je je fans wat netter behandelen zoals meneer van De Ham, ipv telefoon af te kappen!!
  Krijg toch sterk de indruk dat je man eerder een oude zeur vind, en hem liever kwijt dan rijk bent. En vervolgens maar tegen hem verkondigd dat je het druk hebt.
  Druk met wat ……..die 10 minuten tube your shop zooi, of die paar minuten racune die je per dag brouwt??

  Overigens wat hang je voor lul verhaal op aan de ondernemers, ga je weer in de overdrijvings modus ipv tienduizenden kinderen verkoopje het waarschijnlijk als tienduizenden bezoekers per dag ……..

 2. owwh wat vreemd dat de boel in elkaar klapt Kat, en als ondezoeksjournalist zou je toch eens verder dan je racune naar je ex werkgever moeten kijken.
  Aangezien wereldwijd het geval is en dus niet typerend is voor alleen de Telegraaf en hoogstwaarschijnlijk met de crisis te maken heeft.
  En tig media brouwsels dit problem hebben en dit zelfs het geval is bij de alternatieve websites, en dit zelfs toepasbaar is op je eigen sprookjes blog.

  Overigens Kat hanteer je dezelfde methode als de Telegraaf, alleen dan met overdrijvings factor van hier tot tokio, misschien zag de Telegraaf de bui al hangen met Kat als ongeleid projectile op de afdeling en hebben ze je daar vriendlijk voor bedankt.

  Overigens rete intressant om de ups en downs van aandelen en oplages te melden, not …….

 3. Met hofhuis zit ik zo verre fout dat die de omzeiling van het kiesrecht climaatfraude met frauduleuse uitspraken in stand houdt en daarmee de jaarlijkse roof van talloze miljarden.

  En hier een zeer besproken pedofielen bendelid mevrouw de das poogde te verstrekken. Maar evengoed is verhaal dan nog Legitiem enkel even de namen verwisselen.

 4. Ze lezen je wel want met als onder vorig Websites ben je weer onbereikbaar:

  “Resource Limit Is Reached

  The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.”

  Dat betekent dat wat afgelopen dagen en vandaag is gezegd hier voor al veel herhaald dient te worden want er moet dan iets interessants tussen zitten!

 5. Ja ook zelfs ook de globalwarmingscam parasiet aka clitmategate oplichters hebben ons nu bij wet gedwongen te kiezen vóór die frauden aldus een uitspraak van die mafiarechter hofhuis afgelopen weken.

  hofhuis en bakker .die rechters van die justitie klokkeluider weet u wel…die onder hun bescherming ..in het getuigen beschermings programma.. dood omviel op Aruba ..de vader van joran van der sloot … aan de thallium ..op 52 jarige leeftijd ..een justitie medewerker en rechter in opleiding.

  Merkwaardig lieten die rechters nooit geen Toon van wat die Klokkeluider alles wel wist ten Tonele komen en stierf al dat een stilste dood. Gezien waar zoontje joran zich al dagelijks mee inliet minstens hemel en aarde bewegend lijkt het wel.

  Dat alles zal wel naast de duur verkochtte pedofielenlijst des staats van teeven liggen.

  1. Climate change is UN-led hoax to create ‘new world order’ – Australian PM’s adviser!
   http://themillenniumreport.com/2015/05/climate-change-is-un-led-hoax-to-create-new-world-order-australian-pms-adviser/

   http://www.ninefornews.nl/nieuwe-duitse-studie-doodsteek-voor-klimaathysterie/#comment-133048

   “Anderzijds daar science het debat op Feiten verliest gaan ze het nu zó doén >”

   https://twitter.com/MVO_NL/status/613641200072032256

   Maar goed ..dat de rechtstaat veredeld ghetto penose is wisten we dus al

   Vervelendste puntje is dat ze hun klauwen al in Onschuld wasten lang vóór Christus terwijl ze zélf core en bron van alle geweld en misdaad zijn…die pilatussen

   1. http://www.ninefornews.nl/minister-opstelten-verdraaide-onderzoek-cannabis/#comment-132414
    Bonusje
    13 april 2015 15:43 at 15:43
    Je reactie moet eerst goedgekeurd worden.
    Hier een Zeer Breedband Spectrum Werkend Medicijn dat ook aan Zwangere Vrouwen en Dieren en Babies alsmede Bejaarden Gegeven kan worden als dagelijks drinken of eten mede ter Heling en Preventie in een Wereld waar de kanker opzettelijk verspreidt werd om de vier grote zorgverzekeraars een ideale woekerpremie te verschaffen en ter raciale extincties.

    Kanker Hersenschaden etc etc Zie t eens aan als het water aan de lippen staat …
    http://www.twitlonger.com/show/n_1sc55jb?new_post=true

    Het Effect is dermatig dat binnen twee dagen al de aderen en Ziel ontspannen wat al menig hart aanval en tia zal vóorkomen… De drie uur koken is om een specifiek soort Iprine Vrij en Actief te maken

  1. Ah jij weer. nu ik je lees herinner ik me dat die mortier granaat in de muur van het paleis van justitie door ruud lubbers uit gladio bestand werd geleverd aan ernst hirsch ballin en door rechercheurs van politie buro Amsterdam die muur werd in gejaagd.

   Bedanks voor de flashback

Geef een reactie