BREAKING: AANSLAG TELEGRAAF KOMT DAAGS VOORDAT DE KRANT HET ANTWOORD MOET INDIENEN OP DE MEMORIE VAN GRIEVEN VAN FERDY ROET: NOOIT VERTOONDE ZWENDEL EN BEDROG DOOR BART MOS

VANDAAG VERLOOPT DE DEADLINE VAN DE TELEGRAAF VOOR HET INDIENEN VAN HUN ‘MEMORIE VAN ANTWOORD’ IN HET HOGER BEROEP DAT LOTRERIJVERLIES HEEFT AANGESPANNEN TEGEN DE TELEGRAAF, BART MOS EN PAUL JANSEN * DE KRANT KAN ZICH NIET VERWEREN WANT HET BEDROG STAAT VAST * DAAROM VLUCHT DE KRANT NU IN DE ARMEN VAN MARK RUTTE EN DE STAAT VIA EEN FALSE FLAG * BESCHERMING NODIG TEGEN WOEDENDE LOTERIJVERLIES-DEELNEMERS? * NET ALS DE POSTCODELOTERIJ IS DE STAATSLOTERIJ EEN CRUCIAAL VEHIKEL IN DE FINANCIERING VAN DE PEDO-DEEP STATE EN DAAROM MOET DE KRANT DEZE WANHOOPKAART UITSPELEN * GEEN ENKELE ANDERE DADER KOMT IN BEELD BUITEN DE TELEGRAAF ZELF

Het kan moeilijk anders: Bart Mos vormt de sleutel tot de krankzinnige false flag-aanslag op De Telegraaf waarvan opnieuw -net als bij alle false flags in de VS, meest recent die in Las Vegas- op mysterieuze wijze geen beelden zijn van de dader. De hitman/journalist die eerder werd ingezet door de groep-Demmink om af te rekenen met Micha via een zogenaamde ‘doodsbedreiging’ waarvoor het complete juridische arsenaal aan wapens in stelling werd gebracht tegen Micha speelt thans een sleutelrol in een zaak die de krant noodlottig zou moeten worden en tevens een zaak waarin de pedo-deep-state een cruciale rol speelt: de schadeclaim van Loterijverlies tegen de Staatsloterij. Bronnen reppen tegen deze site al jaren over de rol die Postcodeloterij en Staatsloterij spelen als geheime ‘banken van de deep state‘. Als deze partijen dus met de ondergang worden bedreigd, zoals het geval is met de Staatsloterij door de actie van Roet, worden alle denkbare middellen in stelling gebracht de dreiging af te wenden. Precies hetzelfde zagen we in de Chipshol-zaak en ook in de zaak van Rob Scholte lijken vergelijkbare krachten te spelen. Jarenlang moest Bart Mos in opdracht van de pedo-deep state campagne voeren tegen Roet en zijn Stichting (zie video en ook deze video) tot nu het moment daar is dat Mos zich zal moeten verantwoorden voor het Hof (de rechtbank speelt als feitenrechter geen rol meer in Nederland). Een feitelijk en journalistiek verweer is uiteraard niet mogelijk na al deze jaren van leugens in opdracht van de pedo-deep state dus wordt nu aan de noodrem getrokken. Vanaf dit moment staat De Telegraaf onder 24/7 bewaking van de deep state net als Joris Demmink en Mark Rutte. Is in elk geval duidelijk wat voor vlees we in de kuip hebben.

3 Replies to “BREAKING: AANSLAG TELEGRAAF KOMT DAAGS VOORDAT DE KRANT HET ANTWOORD MOET INDIENEN OP DE MEMORIE VAN GRIEVEN VAN FERDY ROET: NOOIT VERTOONDE ZWENDEL EN BEDROG DOOR BART MOS”

  1. Roet heeft ook schijn oplichter te zijn want die 50 tot 100’er euro’s die mensen hebben ingelegd gaan ze natuurlijk nooit meer terug zien. Is dit weer een rechterlijke scam? Hoge raad mensen hoop geven, geld binnenharken via Roet en vervolgens via Telegraaf ruzie veinzen en boel laten instorten. Ik heb gelukkig nooit geld ingelegd ondanks dat ik in die periode ook meespeelde want dacht al dat het niets zou worden.

  2. Ach wat maakt het allemaal nog uit, nu bewezen kan worden dat de MSM onder order staat van (psychopathisch) criminele organisatie/psychopathocratie Prins Bernhard BV en de berichtgeving richting het publiek naar believen en ten gunste van die psychopathocratie onder hoogst verraderlijke dekmantel van “vrije” verkiezingen, manipuleert.

Geef een reactie