BREAKING: AB OSTERHAUS IS TERUG MET NIEUW HORROR-VIRUS! PP-ELITE SPEELT LAATSTE SATANISCHE TROEFKAART UIT

7 JAAR GELEDEN KWAM MICHA MET DE GROOTSTE SCOOP UIT DE JOURNALISTIEKE GESCHIENDENIS: AB OSTERHAUS BOUWT KILLER VIRUS * EEN JAAR LATER KWAM DAAR OVERHEEN: OSTERHAUS VOLTOOIT ZIJN KILLER VIRUS * NEDERLAND LABORATORIUM VAN DE NWO VOOR DE UITROEIING VAN DE WERELDBEVOLKING

Nu de wereldwijde pp-elites oog in oog staan met de definitieve exposure en ondergang -Trump in de VS blijkt niet weg te krijgen, de ineenstorting van de EU is thans een feit- lijken ze hun laatste monsterlijke kaart te gaan uitspelen: het uitroeien van de wereldbevolking via de in Nederland ontwikkelde Osterhaus-killer-virussen die zoals Micha reeds in 2011 onthulde al jaren lang worden ‘achtergehouden’ om te worden ingezet ‘op het juiste moment’. De ineenstorting van de pedofielen gaat thans zo snel, dat niet gewacht kan worden op het wereldwijd uitrollen van het 5G-systeem waarmee de mensheid ook kan worden verwoest.

Eén reactie op “BREAKING: AB OSTERHAUS IS TERUG MET NIEUW HORROR-VIRUS! PP-ELITE SPEELT LAATSTE SATANISCHE TROEFKAART UIT”

  1. Nog een klokkenluiderstip voor je, Micha:
    al jaren heb je het over de pedo-overheid die immigrantenkinderen ontvoeren en misbruiken. In 2018 wordt datgene wat je altijd al roept eindelijk bevestigd; terwijl de ouders worden weggestuurd, worden de kleine kinderen afgepakt en in tentenkampen gestopt door de overheid. Hoe satanisch wil je het hebben?

    Wanneer ga je er iets over schrijven, Micha?

    https://www.google.com/search?q=children+separated+from+parents&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=nws&sa=X&ved=0ahUKEwiy2oS7n9rbAhWHaVAKHeu1BFkQ_AUIDCgD&biw=1920&bih=966

Geef een reactie