BREAKING! ABSOLUTE NOODKREET VAN MICHA: ‘DE DEEP STATE HEEFT NU GEEN ANDER WAPEN MEER IN HANDEN DAN MOORD!’

DE DEEP STATE EN DE ZWARTE MAFIA KUNNEN EN ZULLEN HUN VERLIES IN DE ZAAK-WESTENBERG NIET ACCEPTEREN * DEATH SQUADS KUNNEN STRAFFELOOS MOORDEN ONDER DE BESCHERMING VAN FERDINAND GRAPPERHAUS (VAN HET KANTOOR VAN CROISET VAN UCHELEN) EN HET KONINKLIJK HUIS

micha kat
To: Thijs Stapel
Cc: Arnold Croiset Van Uchelen, Mr. Y. Moszkowicz || Moszkowicz Advocaten Utrecht, Chris Klomp, Bart Mos
Sat, Feb 22 at 3:06 PM

Amice,

De terreur tegen mij op internet heeft weer dusdanige vormen aangenomen, dat ik tegen een complete nervous breakdown aan zit. De staats-mafia van MIVD/Moszkowicz/Klomp/Croiset van Uchelen zijn er nu in geslaagd mijn adres in Belfast te achterhalen. Je weet wat er vorig jaar is gebeurd toen de MIVD mijn hostel ging bestoken met emails ‘dat ik een crimineel/pedofiel ben’ hetgeen ertoe leidde dat ik om 23:00 ’s avonds op straat werd gesmeten. Dat het hier de MIVD betreft staat vast. Ik weet dat deze mensen niet terugdeinzen voor moord. Sterker: Moszkowicz heeft reeds laten zien bereid en in staat te zijn tot moord. Deze mensen hebben carte blanche want zijn als agents van de deep state beyond justice -precies zoals we zagen in het geval van Moszkowicz toen ik letterlijk het politiebureau werd uitgemept toen ik aangifte wilde doen. Het goede nieuws hier is dat Moszkowicz de dreiging van deze aangifte desalniettemin zo serieus nam, dat hij bereid was af te zien van een claim van 400.000E om hem van tafel te krijgen -waarmee hij dus indirect zijn schuld erkent.

Nu de staat in de zaak-Westenberg volledig kansloos is en geen enkele kaart meer in handen heeft, is hun enige wapen nog terreur en moord. Ik heb het altijd gezegd: de staat zal nog eerder eigenhandlg het complete Binnenhof opblazen dan recht te doen in de zaak-Westenberg. Kantoren als Allen & Overy waar Croiset van Uchelen aan verbonden is maken naar ik meen te weten ook gebruik van hit-teams als ze hun criminele belangen niet langer kunnen beschermen via de ‘gewone’ methodes van corruptie en intimidatie. Wat ik thans vraag is of je de partijen in de cc (met uitzondering van Bart Mos) wilt aanschrijven met de sommatie te verklaren dat zij:

* Ofwel niets te maken hebben met genoemde intimidaties

* Ofwel -indien dit wel zo is- daar ogenblikkelijk mee stoppen.

Beste groet,

Micha

4 Replies to “BREAKING! ABSOLUTE NOODKREET VAN MICHA: ‘DE DEEP STATE HEEFT NU GEEN ANDER WAPEN MEER IN HANDEN DAN MOORD!’”

 1. Grapperhaus zien we ijskoud ook weer opdagen te Nijmegen, waar hij al liegend, enorme schaamte suggereert tegenover de verpletterde (normale) bevolking…..

  1. U heeft ongetwijfeld wel eens de foto gezien waar Prins Bernard op een hoekje van de tafel zit in hotel De Wereld Wageningen.
   Alsof hij mee aan tafel heeft gezeten en kunnen meepraten over de capitulatie in Nederland van de Duitsers.
   Er ging na de oorlog een hardnekkig gerucht dat de Canadezen hem (Prins Bernhard) bij de echte onderhandelingen met de Duitsers er uit hadden geschopt.
   Maar die foto dan? Die schijnt op aandrang van de Koningin/toenmalige regering in scene te zijn gezet om alle wilde verhalen over Bernard de kop in te drukken.
   Maar die geruchten dan?
   Dat kwam weg bij mensen die daar heel dicht bij zijn geweest, chauffeurs. koks en ander dienend personeel. Allemaal mensen die een klein baantje hadden en dat niet wilden verliezen.
   En de mensen met de betere banen idem dito, die wilden hun baan ook niet verliezen, want ja wat wil je de Prins was wel de schoonzoon.

 2. Prins Bernhard BV doet nu net alsof men zich “schaamt” over het *wegmoffelen* van het zogenaamde vergissingsbombardement op Nijmegen, maar zoals wij allen inmiddels behoren te weten kunnen psychopaten geen normaal schaamtegevoel kennen.
  Ze zeggen maar wat…..om ermee te blijven wegkomen.
  In werkelijkheid was SS en SA psychopaat en intrigant Bernhard, op weg om zijn eigen hachje voor het wettige vuurpeloton vandaan te houden, bereid om zich WILLENS EN WETENS medeplichtig te maken aan die hoogst bedenkelijke (militair contraproductieve en niet toegestane) geallieerde bombardementen BEWUST op burgerdoelen. Aantoonbaar/bewijsbaar is Bernhard met zijn laffe oorlogsmisdadige meelopers, medeplichtig aan de bestiale afslachting en levende crematie van ca. 1,2 – 1,5 miljoen vluchtelingen, oorlogsgewonden, bejaarden, vrouwen, invaliden en kinderen te Dresden.

  Dat bombardement op Nijmegen, met overigens 14 zgn. Liberator B24 toestellen (Dresden ca. 2750 veel zwaardere Lancasters en 1945 type B17 Vliegende Forten…met de gruwelijkste ‘payload’….!!!) , kan heel goed een oorlogsmisdrijf zijn, dat per “vergissing” i.p.v. bijv. op het burgerdoel (het centrum van) Kleef nu op het centrum van Nijmegen terecht is gekomen. Het grote aantal van 426 naast 500 ponders gebruikte *splinterbommen van 20 pond* , lijkt inderdaad meer op het slachten van (zachte) burgers te wijzen, dan op een doelmatige aanval op een spoorweg emplacement, rails e.d……

  Prins Bernhard had er, kenmerkend voor een psychopaat in de knoei, helemaal geen moeite mee…..

 3. De staat = psychopatenstaat “Prins Bernhard BV” evenals de BRD een bedrieglijke vazalstaat van de ijskoude gruwelmoordenaars van Dresden etc. etc. etc..

  Dus inderdaad, waarom zouden die wat te verliezen hebben bij een moord in het “Prins Bernhard staatsbelang” meer of minder?!

Geef een reactie