BREAKING: ACHTERBAKSE ‘OVERVAL’ VAN OUDERLING ABBINK IN HOGER BEROEP STRAFZAAK MICHA ‘VOGELENZANG’

DE CRIMINELE ZWARTE MAFIA MOET STEEDS EXTREME MANIPULATIES TOEPASSEN OM DE CRIMINALISERING VAN MICHA OVEREIND TE HOUDEN * EMAIL VAN MICHA’S ADVOCAAT EN ANTWOORD VAN MICHA * DIT KOMT DAAGS NA DE ONTHULLING DAT DEZE HELE STRAFZAAK EEN GROTE SCAM IS MET EEN CORRUPTE EN CRIMINELE OVJ NICOLE VOGELENZANG AAN HET ROER

EXTRA: STEUN GEVRAAGD VOOR HET BETAOLEN VAN DE GRIFFIERECHTEN IN DE ZAAK TEGEN DE NVJ * VRAAG HET REKENINGNUMMER OP VIA drsmkat@yahoo.com

[wp_ad_camp_1]

Even een update, zodat je weet waarmee ik bezig ben.

Allereerst ben ik bezig een dagvaarding op te stellen voor de NVJ. Voor die zaak zal ik ook een toevoeging aanvragen. Als wij dagvaarden en ik de zaak bij de rechtbank ga aanbrengen, zal ook griffierecht moeten worden voldaan. Dat is naar verwachting een bedrag van € 79,00, de eigen bijdrage voor de toevoeging is € 196,00 of misschien € 143,00. Ik bericht je daar nog over.

Verder staat volgende week vrijdag (13 mei) de strafzaak in Arnhem weer op het programma. Ik zal daar naartoe gaan en zal in eerste instantie nog een keer het verweer voeren dat de door het Hof Den Haag toegewezen onderzoeken en getuigenverhoren alsnog gehonoreerd zullen moeten worden. Als dat niet lukt, dan zal er een inhoudelijke behandeling gaan plaatsvinden van de verschillende zaken waarvan je wordt verdacht. Een tweede wraking heeft geen zin lijkt mij. Het beste is het dan om maar zo goed mogelijke de verdediging te voeren (en dat is mij wel toevertrouwd), en vervolgens in cassatie de kwestie van de doorverwijzing en het niet honoreren van de onderzoekswensen door het opvolgende hof aan de orde te stellen.

Met vriendelijke groet,

Thijs Stapel

Antwoord van Micha aan Thijs Stapel:

Ha Thijs

je moet:

1. Mijn gedwongen afwezigheid uitspelen en zeggen dat de zaak GEEN doorgang kan vinden zolang de DNA-kwestie met het OM niet is opgelost omdat ik nu gearrsteerd zal worden als ik mijn eigen zaak bijwoon en dat is in strijd met ALLE fundamentele rechtgbeginselen.

2. Je kunt daarbij aanvoeren dat mijn aanwezigheid essentieel is omdat jij pas kort mijn advocaat bent en alleen ik het totale overzcht heb van de zaak. Geef daarbij aan dat al mijn advocaten zijn geintimideerd (met name Gerard van der Meer die deze zaak tot in de vinger beheerste) en dat ook daarnaar een onderzoek moet komen voordat er sprake kan zijn van een inhoudelijke behandeling.

3. Gaat het Hof daarin niet mee moet je ze wraken en zeggen dat client ook aangifte tegen ze zal doen bij het OM wegens ambtelijke corruptie en lidmaatschap van een criminele organisatie.

Over de NVJ bericht ik je later maar klinkt goed.

groet en dank,

Micha

8 Replies to “BREAKING: ACHTERBAKSE ‘OVERVAL’ VAN OUDERLING ABBINK IN HOGER BEROEP STRAFZAAK MICHA ‘VOGELENZANG’”

  1. “”GEEN doorgang kan vinden zolang de DNA-kwestie met het OM niet is opgelost omdat ik nu gearrsteerd zal worden als ik mijn eigen zaak bijwoon en dat is in strijd met ALLE fundamentele rechtgbeginselen.””

    Zou het kunnen dat de demminksqauds special busjes hebben waarmee ze Kat kunnen vervoeren naar de rechtbank??

  2. De wijze waarop Micha zijn advocaat afblaft doet me vermoeden dat mr. Stapel over niet al te lange tijd ook de handdoek in de ring te gooien.

  3. Bij een criminele organistatie aangifte doen:

    aangifte tegen ze zal doen bij het OM wegens ambtelijke corruptie en lidmaatschap van een criminele organisatie.

Geef een reactie