BREAKING: ADVOCAAT NICO MEIJERING WERKT VOOR DE PEDO-NETWERKEN

VERDENKINGEN TEGEN HET HORROR-KANTOOR VAN BENEDICTE ‘BADR HARI’ EN ‘PAUW & WITTEMAN’ FICQ BEVESTIGD: HET KANTOOR IS EEN GROOT SMERIG ‘FILLIAAL’ VAN DE PEDO- EN PLUNDER-ELITE * KIJK EN HUIVER NAAR JETTY BRUGGENWIRTH TUSSEN 55:45 EN 60:00 EN VANAF 1:19:00

Een portret van de meest vooraanstaande advocaat van de onderwereld, Nico Meijering. Carolina Lo Galbo sprak met hem over zijn ervaringen als strafpleiter, zijn criminele vrienden én de boeven van het OM. Zo begint een ‘portret’ van Nico Meijering in VN. Het inmiddels failliete weekblad zit er niet eens ver naast, al moet de uitdrukking ‘criminele vrienden’ iets anders worden begrepen dan het pedo-weekblad -dat eerder via een krankzinnige cover-story in de bres sprong voor Joris Demmink- bedoelde. Het gaat niet om de La Serpetjes en de Holleedertjes, maar om mensen als Joris Demmink, Hans Holthuis, Jan Wolter Wabeke en Frits Salomonson. Jetty Bruggenwirth beschrijft hoe ze na aangifte te hebben gedaan tegen de verkrachters van haar dochter zelf werd veroordeeld wegens ‘medeplichtigheid’ terwijl ze werd gedwongen toe te kijken. Haar ‘raadsman’ Meijering voerde geen verweer en weigerde in hoger beroep te gaan. Het ging zelfs zover dat Bruggenwirth eerst een andere advocaat had, maar dat die werd vervangen door Meijering door de kinderverkrachters. No further questions. Het lijkt precies op de advocaten van Micha! Micha heeft Meijering herhaaldelijk verzocht om zijn advocaat te worden, maar -gelukkig- ging Nico daar nooit op in. ‘Te druk’ gaf hij steeds als argument. De ontmaskering van Meijering is opvallend, omdat hij de enige advocaat is die ooit de strijd aanbond met De Telegraaf.

3 Replies to “BREAKING: ADVOCAAT NICO MEIJERING WERKT VOOR DE PEDO-NETWERKEN”

  1. Zo als Jetty Bruggenwirt zijn er vele honderdenduizenden Ouders in alleen al Nederland zonder hoop zonder hulp tussen wal en schip en werd verergerd mede door het beleid van prins bernard het koningshuis onwelgevalligen te neutraliseren wat alle overheden rechtbanken justities diensten politiek de vrije misdaadhand gaf te doen wat ze wilden en dé salomonsons en sorts de vrije hand gaf alsmede elk immigrant(molukkers voor al) ook en zelfs geheel noord koreaans alle kindertjes op de lagerschooltjes meermalen verhoord werden inzake standpunten der families tav adel overheden joden tijdens gangbangs en martelingen op schoolreisjes.

    Dat heeft in de oorlog al 1 miljoen Nederlanders ouder dan 12 jaar het leven gekost en ná de oorlog tm heden nog eens 4,5 miljoen Autochtone Levens gekost!De joden wisten wel raad met onze kunst fietsen en eigendommen.

  2. “Jetty Bruggenwirth beschrijft hoe ze na aangifte te hebben gedaan tegen de verkrachters van haar dochter zelf werd veroordeeld wegens ‘medeplichtigheid’ terwijl ze werd gedwongen toe te kijken. ”

    Ouders en Familie laten toekijken doet/deed adel en joodse elite heel vaak … dat brak en maakte zo mooi hopeloos

Geef een reactie