BREAKING: ADVOCAAT VAN DE KONING PROBEERT WINNENDE MICHA-CLAIM TE SABOTEREN

LEES HIER ONS EERDERE STUK OVER DE SPECTACULAIRE ONTWIKKELINGEN IN DE ZAAK-MICHA CLAIM * MICHA WINT VOOR NEDERLAND EN DE RECHTSTAAT OP ALLE FRONTEN

[wp_ad_camp_1]

micha kat Today at 6:17 PM
To: Arnold Croiset Van Uchelen
CC: hendriksen@vandoorne.com Deken Advocatenorde Info Redactie Advocatie.nl tongeren@tenholternoordam.nl

Beste Arnold, amice,

Het arrest van het Gerechtshof Den Bosch gaf je twee weken de tijd de stukken die aantonen dat oud-rechter Westenberg een crimineel is en een leugenaar te leveren aan mijn advocaat. De uitspraak is thans meer dan een maand oud. Mijn advocaat meldt vandaag dat jij ‘de stukken bij elkaar zult zoeken’.

Ha Micha,

Inmiddels kreeg ik bericht van Croiset van Uchelen. Hij zal stukken gaan verzamelen en aan mij toezenden. Als ik stukken binnenkrijg bericht ik je.

Met vriendelijke groet,
T.J. (Thijs) Stapel
Vos & Vennoten Advocaten
Nieuwe Gracht 45 – 47
2011 ND Haarlem
tel.: 023 – 5100760
fax: 023 – 5510864
thijs.stapel@vvadvocaten.nl
DISCLAIMER

Als de stukken niet voor het eind van deze week GEHEEL EN COMPLEET op het bureau liggen van Stapel dien ik een tuchtklacht tegen je in wegens het willen en wetens saboteren van een uitspraak van de rechter. Ik ben reeds met de Orde in overleg over de vraag waarom het mijn advocaten adieert en intimideert dus dit kan er ook nog wel bij.

Deze sabotage van jou toont opnieuw aan dat je een compleet verloren zaak hebt die je nu ‘in de lucht moet houden’ via het overtreden van (minimaal) de gedragsregels. Nog even en ik zal aangifte tegen je moeten doen.

Met vriendelijke groet,

Micha Kat

2 Replies to “BREAKING: ADVOCAAT VAN DE KONING PROBEERT WINNENDE MICHA-CLAIM TE SABOTEREN”

 1. wegens het willen en wetens saboteren van een uitspraak van de rechter
  ========================

  ‘So what. The law etc. does not apply (!) to them’

  Het OM negeert evenals de politiek ook gewoon uitspraken van de rechter (als die al een enkel keertje in hun nadeel uitpakken). Zoals Karel de Werd al aangaf.

  Als je verheugd denkt dat je er bent en dat ze nu wel moeten toegeven/inbinden:

  Wanneer psychopaten een verloren zaak hebben, draaien ze bijv. gewoon het schaakbord om, verbijsterend alsof dat geheel volgens de spelregels is (en dus zonder verhoging van de polsslag).

  ‘They turn tables around and make YOU the culprit or loser’

  Of ze gooien het hele schaakbord weg en houden ineens een pistool onder je neus.

  ‘They are without inhibitions’, kijk maar naar de machinaal onstuitbare, altoos liegende Hillary ‘Cigar’ Clinton.

 2. Als deze Croiset van Ugchelen een proactief (psychisch) gewelddadige psychopaat is, dan vindt hij MK een vijandelijke drol in mensengedaante die op een vuilnisbelt gedumpt moet worden (of het psychische equivalent daarvan).

  ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’.

  Dreigen helpt ook niet, daar zijn deze driedimensionale moordmachines ongevoelig voor (ze acteren evt. extreme gevoeligheid, maar die is er dus niet…..bij ‘dead inside’).

  Die tuchtrechtspraak voor deze (in PB BV permanent met zichzelf in tegenspraak zijnde) beroepsgroep hebben ze trouwens zelf bedacht.

  🙂

Geef een reactie