BREAKING: ADVOCATEN VAN DEMMINK BEPALEN INHOUD NEDERLANDSE YOUTUBE

HIERMEE IS VERKLAARD WAAROM MICHA’S YOUTUBE-KANAAL MET EEN DRUK OP DE KNOP VAN CHRIS KLOMP KON VERDWIJNEN

DE BRAUW BLACKSTONE WESTBROEK BEPAALT WAT HET NEDERLANDSE VOLK TE ZIEN KRIJGT VIA YOUTUBE, HET KANTOOR DAT DE NEDERLANDSE PEDOFIELEN VERDEDIGT EN DAT ONLANGS NOG WERD GETUCHTIGD WEGENS ZWENDEL EN BEDROG (ALS HET KANTOOR VAN DEMMINK EEN OPTATER KRIJGT BETEKENT DAT DAT HET EEN GROTE CRIMINELE KINDERVERKRACHTENDE MAFIA-BENDE IS)

[wp_ad_camp_1]

Alles wat pervers is, pedofiel, gedegenereerd en dood en verderf zaait wordt door Youtube niet alleen met rust gelaten, maar zelfs actief gepushed! Eerder berichtte deze site reeds over de wijze waarop Youtube perverts en pedo’s faciliteert via het aanbieden van de meest smerige kindermisbruik-video’s. Het kanaal van Micha daarentegen dat louter was gericht op journalistiek en waarheidsvinding werd op zwart gezet na een enkele druk op de knop van infiltrant Chris Klomp die ook nog eens zelf ‘partij’ is en target van de onderzoekingen van Micha. Klomp is er nooit in geslaagd Micha veroordeeld te krijgen wegens smaad tegen hem en zelfs zijn aangiftes hierover werden door de politie met hoongelacht terzijde geschoven en dat nota bene terwijl Klomp zelf voor de politie werkt! Micha heeft geen enkele mogelijkheid tegen deze terreur in het geweer te komen. Wel heeft Micha zijn complete Youtube-kanaal (meer dan 700 filmpjes) gebackupt. Misschien iets voor de Koninklijke Bibliotheek dat ook reeds deze site heeft gearchiveerd. Kan het nageslacht tenminste nog genieten van Micha’s filmpjes!

Eén reactie op “BREAKING: ADVOCATEN VAN DEMMINK BEPALEN INHOUD NEDERLANDSE YOUTUBE”

  1. Alles wat pervers is, pedofiel, gedegenereerd en dood en verderf zaait wordt door Youtube niet alleen met rust gelaten, maar zelfs actief gepushed!
    ————-
    YouTube kan vervangen worden door “de Prins Bernhard mindset” van de Bilderbergers.

    De naamgevende psychopathische SS moordenaar, is natuurlijk in het diepste geniep achter de schermen ANTISOCIAAL bezig geweest met ombouwen, m.n. ook sedert 1945, toen de gruwelmoordenaars van Dresden hem hier in het zadel geholpen hebben als HUN vazal (normaliter EERSTE kandidaad voor het WETTIGE NL vuurpeloton = zonde van de kogel).

Geef een reactie