BREAKING: AFFAIRE-DEMMINK WORDT PEDO-MINISTER VAN DER STEUR ALSNOG NOODLOTTIG?

AGENTEN KOTSEN EN WALGEN VAN ELITAIRE MINERVA-MAN, PEDOFIELEN-VRIEND EN DEMMINK-BESCHERMER ARD VAN DER STEUR * BLINDE HAAT BINNEN HET KORPS TEGEN HET MINISTERIE EN DE PEDO-POLITIE-TOP ONDER LEIDING VAN BOUMAN EN AALBERSBERG * PEDO-POLITIETOP VULT DE ZAKKEN OVER DE RUGGEN VAN DE GEWONE DIENDER EN DIE IS HET NU GOED ZAT

POLITIE KRIJGT VAN PEDO-MINISTER ARD GEEN GELD VOOR EEN MENSWAARDIG LEVEN MAAR WEL EEN LICENCE TO KILL ONSCHUKLDIGE LANDGENOTEN

[wp_ad_camp_1]

Daar zit je dan als elitaire Minerva-pedo-Demmink-kasteelheer-fraudeur-crimineel Ard van der Steur. Als de eerste de beste terrorist gevangen in je ‘eigen’ politie-academie! Het kan altijd nog krankzinniger, dat weten we. Maar de haat binnen het korps tegen de elite begint inmiddels dusdanige vormen aan te nemen, dat reeds wordt gevreesd voor killer cops, maar dan the other way around: cops die geen ongewapende en onschuldige burgers overhoop schieten, maar elite-pedofielen en hun Haagse beschermers! De zuipende en naaiende ‘kasteelheer’ Ard -seksuele denominatie onbekend, ongetrouwd- kan zich dus niet meer in het openbaar vertonen en zijn functie niet meer naar behoren uitoefenen. Zelfs ’s lands rechters ruiken nu het corrupte bloed van het volgevroten varken. To be continued!

2 Replies to “BREAKING: AFFAIRE-DEMMINK WORDT PEDO-MINISTER VAN DER STEUR ALSNOG NOODLOTTIG?”

  1. Volgens mij gaan de acties van de politie alleen om hun arbeidsvoorwaarden, ik hoorde ze nooit over Demmink en pedofilie.

    Micha speculeert en fantaseert wild over kinderen die met dildo’s worden doodgeneukt en baby’s die in stukken worden gesneden. Wat onthult dit over Micha Kat, seksuele denominatie onbekend, ongetrouwd en een obsessieve belangstelling voor de details van kindermisbruik?

  2. Elke “politieman/vrouw” in PB BV is als een terrorist/crimineel in diens van Borggggga. Of hij/zij dat nu zelf beseft of niet.

    Daarom moeten ze vrijmoedig mogen moorden zonder voor rechter H.A.A.G. Vermeulen te moeten verschijnen.

    ‘The law does not or should not apply to Borgggga’

Geef een reactie