BREAKING AGAIN! COMPLETE HOGE RAAD STAAT OP EXPLODEREN DOOR BEDROG IN MICHA-ZAKEN

ONDERSTAANDE MAIL STUURDE MICHA ZOJUIST AAN DE PERSVOORLICHTER VAN DE HOGE RAAD * JORIS DEMMINK MENGDE ZICH BIJ DE HOGE RAAD OOK IN ANDERE DOSSIERS WAARIN HIJ EEN ROL SPEELDE, ONDERMEER IN EEN ZAAK VAN SIETSE PLANTING

Micha Kat
Vandaag, 11:55
info@hogeraad.nl;
stapel@stapeladvocatuur.nl;

Geachte mevrouw Beentjes,

Gisteren belde ik u in mijn hoedanigheid van journalist om informatie te vragen over het vertrek bij de HR van de heer F. Bakels (foto). Dit vertrek was mij kort daarvoor meegedeed door het lid van het HR Y. Buruma.

In plaats van mij te antwoorden gooide u de hoorn op de haak met de woorden ‘ik praat niet met u’. Dit is een buitengewoon kwalijke gang van zaken, niet alleen vanuit uw functioneren als persvoorlichter, maar ook omdat er thans meerdere zaken van mij bij de HR lopen en/of gaan lopen. In deze zaken is reeds vastgesteld dat de HR mijn dossiers manipuleert en niet voldoet aan verzoeken van mijn raadsman de dossiers aan te vullen. Dit wijst op een extreme partjdigheid van de HR in mijn nadeel. Deze partijdigheid wordt onderstreept door uw bizarre reactie op mijn telefoontje waarin ik een doodnormale vraag stelde, namelijk naar het vertrek van de heer Bakels bij de HR.

Mijn vragen aan u zijn thans de volgende:

1. Waarom heeft u geweigerd mij te woord te staan?

2. Is uw reactie jegens mij te verklaren uit bepaalde oekazes aan u vanuit de Raad?

3. Bent u in uw functioneren bij de Raad getuige geweest van negatieve uitlatingen over mij door raadsheren? Zo ja, wat waren deze uitlatingen?

4. Kunt u deze mail ter kennis stellen van uw president?

Ik cc mijn raadsman.

Gaarne zo spoedig mogelijk vernemend,

Met vriendelijke groet,

Micha Kat

Eén reactie op “BREAKING AGAIN! COMPLETE HOGE RAAD STAAT OP EXPLODEREN DOOR BEDROG IN MICHA-ZAKEN”

  1. Het vuurtje nog een beetje opstoken. Mevrouw Beentjes omdraaien en een vork in steken om te kijken of ze gaar is. Een beetje peper en zout toevoegen. Hierbij kan mevrouw Beentje nu ook af geserveerd worden. EPIC

Geef een reactie