BREAKING: ALEXANDER PENTHOUSE VERLIEST VERSTAND EN MOET PER DIRECT WORDEN OPGENOMEN

WE ZAGEN DE LEIDER VAN D66 DE LAATSTE JAREN STEEDS VERDER WEGZAKKEN IN HET MOERAS VAN CORRUPTIE, GROOTHEIDSWAANZIN, ARROGANTIE, PERVERSITEIT EN INCOMPETENTIE MAAR NU HEBBEN DE LAATSTE RESTJES COMMON SENSE HEM DE RUG TOEGEKEERD * ALEXANDER HEEFT NU ZO’N KWAAD GEWETEN DAT HIJ OVERAL VIJANDEN EN ‘POPULISTEN’ ZIET DIE HEM ‘KAPOT WILLEN MAKEN’ * MAAR NU BETREKT HIJ OOK ZIJN KINDEREN IN ZIJN HALLUCINATOIRE WAANZIN * ALEXANDER EN ZIJN PARTIJ ZIJN NU EEN GEVAAR VOOR NEDERLAND

4 Replies to “BREAKING: ALEXANDER PENTHOUSE VERLIEST VERSTAND EN MOET PER DIRECT WORDEN OPGENOMEN”

 1. Psychopaten hebben zo hun ondenkbaar walgelijke methoden:

  https://www.express.co.uk/news/world/926883/United-Nations-peacekeepers-child-abuse-rape-Britain-must-act-whistleblower

  Al je begrijpt dat de VN is opgericht om met horror-crimes als Dresden (o.a. GERICHT tegen kinderen achter het front) weg te komen, dan begint het volgende wat mogelijker of zelfs waarschijnlijker te worden (voor mensen met een normale ‘mindset’):

  ———————————-
  There is a systematic institutional failure to protect UN whistleblowers. This serves to deter staff from reporting crimes and corruption.”

  Ms Brown, who had worked with the UN for nearly four years, revealed the abuse by troops from France and Chad in April 2015 and shortly afterwards her employment was discontinued.

  Since then she has made dozens of unsuccessful applications to return to the UN.
  ———————————
  Als ze met dat laatste doorgaat, worden haar kinderen misschien onder toezicht gesteld door Prins Bernhard BV kinderrechter Stolk of Van Son.

  Bij wijze van spreken dan hè.

 2. De Prins Bernhard BV “Jeugdzorg” zou daar (zie mijn vorige reactie) wel eens een onverdachte rol bij kunnen spelen.

  Klokkenluiders hun kindereren veilig onder toezicht stellen, zonder dat de aan het slaapgas liggende goegemeente iets vemoed bijvoorbeeld.

 3. Het achter de rug lastigvallen van kinderen van tegenstanders die niet zomaar opgeven is trouwens typisch iets voor psychopaten op weg naar (ziek absolute) macht en controle.

  Het (verbijsterend) anderen beschuldigen van wat ze zelf ijskoud (zouden) praktizeren, of waar ze zelf tot de nek toe inzitten, is ook kenmerkend voor ‘pure evil’ (alsmede gezin en kinderen inzetten als charme-offensief e.d.): ‘Psychopaths turn tables flabbergasting around, making YOU the culprit’.

  —————–
  Jongens, als je wat met mij hebt zoek mij op, maar blijf even van de kinderen af! Waar zijn ze mee bezig?”
  —————–

  WE MOETEN TESTEN EN UITNEMEN!!!

 4. Hoe kan een psychopaat zijn verstand verliezen?

  Hooguit lukt het niet meer helemaal om de ‘mask of sanity’ secuur voor afzakken te behoeden en komen flarden van de gierende optelsom van ware krankzinnigheid erachter even (weg)duikelend tevoorschijn.

  Pechtold wil nu ineens uitsluitend een bindend correctief referendum, dat hij verleden jaar niet zag zitten (zoals elke psychopaat) en dat wordt verbijsterend glad uit de hoge hoed getoverd, om nu het uiteraard geflopte (psychopaten zitten totaal niet op de raad van ‘gullible fools’/prooidieren te wachten), inderdaad “verraderlijk futloze mis-grijp-armpje van de kermis” raadgevend referendum (op weg naar de pot met goud aan het einde van de regenboog) maar alvast compleet af te schaffen en deze schoenen zonder hak en met een gat in de zool alvast weg te gooien……voordat men nieuwe heeft (als die er ooit zullen komen).

  Logisch, maar wel bizar/vreemd/eigenaardig/krinkelkronkelig/haast ‘alien’.

Geef een reactie