BREAKING! AMBASSADEUR IN WASHINGTON: ‘DEMMINK IS EEN PEDOFIEL!’

TIJDENS ZIJN PERIODE IN BRUSSEL STAK HENNE SCHUWER ZIJN MENING OVER JORIS DEMMINK NIET ONDER STOELEN OF BANKEN TIJDENS ETENTJES EN OP RECEPTIES * ‘IEDEREEN IN DEN HAAG WEET DAT DEMMINK EEN PEDOFIEL IS. DAT IS EEN PUBLIEK GEHEIM!’

[wp_ad_camp_1]

Toen ‘onze man’ in Washington Henne Schuwer (foto) nog ambassadeur in Brussel was, verkondigde hij in alle openheid de waarheid over Joris Demmink. Tijdens etentjes zei hij: “Demmink? De Pinokkiobar in Praag! Daar ging hij altijd heen samen met Hans Heinemann, onze ambassadeur in Praag. Ach iedereen in Den Haag weet dat Demmink een pedofiel is. Dat is een publiek geheim.” Dat wordt morgen onthuld in een column op deze site. Het gaat hier niet om de grote groundbreaking onthulling die we eerder aankondigden voor morgen. De openheid van Schuwer is des te opmerkelijker omdat diens voorganger in Washington, Rudolf Bekink, een campagne leidde die de ‘onschuld’ van Demmink moest bewijzen. In een hoogst omstreden brief [backgrounds] waarover kamervragen zijn gesteld beweerde Bekink ondermeer dat er ‘grondig onderzoek’ is gedaan dat Demmink helemaal ‘vrijpleit’. Zijn opvolger blijkt nu dus op zijn vorige post te hebben rondgebezuind dat Demmink een pedofiel is.

3 Replies to “BREAKING! AMBASSADEUR IN WASHINGTON: ‘DEMMINK IS EEN PEDOFIEL!’”

  1. Op 7 maart 2014 † overlijdt kroongetuige Mehmet Korkmaz, de politieagent die Demmink begeleide tijdens zijn verblijf en voor de verdere hand- en spandiensten de kleine jongetjes ronselde. Kun deze man ook even aan de Demmink dodenlijst toevoegen.

Geef een reactie