BREAKING AND BOMBSHELL: DIT ZIJN DE REDENEN WAAROM ER NIET MAG WORDEN GESPROKEN OVER CHLOROQUINE -ALS HET AAN DE CRIMINELEN VAN DE NWO LIGT!

IK WILDE BIJ DIT STUK DEZE VIDEO VAN JORDAN SATHER PLAATSEN MAAR DIE IS OM EEN OF ANDERE REDEN NIET TE EMBEDDEN * IS DAT OOK ONDERDEEL VAN DE CENSUUR-CAMPAGNE TEGEN CHOLOQUINE?

DE EERSTE REDEN: CHLOROQUINE KAN DE VACCINATIE-TREIN VAN DE BILDERBERGERS LATEN ONTSPOREN. HET PLAN IS OM ZO SNEL MOGELIJK GEDWONGEN VACCINATIE UIT TE ROLLEN WERELDWIJD EN ONS ZO HET LAATSTE ZETJE TE GEVEN RICHTING ONDERGANG -DAAROM PUSHEN DE MSM ALLEEN DE ‘RACE OM HET VACCIN’ * TWEE: CHLORQUINE IS GENERIEK EN ZEER GOEDKOOP DUS KAN BIG FARMA ER DE ZAKKEN NIET MEE VULLEN * DE HETZE VAN NIBURU.CO TEGEN HET MIDDEL -ZONDER FEITEN, ZONDER KENNIS VAN ZAKEN, EN DAT ALS ‘GEZONDHEIDSSITE’ IS TEGEN DEZE ACHTERGROND WEERZINWEKKEND

Eén reactie op “BREAKING AND BOMBSHELL: DIT ZIJN DE REDENEN WAAROM ER NIET MAG WORDEN GESPROKEN OVER CHLOROQUINE -ALS HET AAN DE CRIMINELEN VAN DE NWO LIGT!”

  1. “IK WILDE BIJ DIT STUK DEZE VIDEO VAN JORDAN SATHER PLAATSEN MAAR DIE IS OM EEN OF ANDERE REDEN NIET TE EMBEDDEN * IS DAT OOK ONDERDEEL VAN DE CENSUUR-CAMPAGNE TEGEN CHOLOQUINE?”

    Nee domme, naïve, wereldvreemde Micha, dat je niet kan embedden is omdat die droevige kneus dat geblokkeerd heeft omdat hij wil dat je het filmpje direct via zijn youtube kanaal kijkt, want anders verdient hij er immers geen geld aan als het embedded vanuit een andere site bekeken wordt! Dat jij, zelf zo’n begaafd onderzoeksjournalist zijnde, dat zelf nog niet begrepen had…

    Want zo slim is die Jordan dan nog wel; aan onwetende sukkels zoals jij die zijn filmpjes bekijken waarin hij de farmaceutische industrie ervan beschuldigt op geld uit te zijn verdient HIJ juist zijn geld. Nou ja, nu dan even niet meer heb ik begrepen, omdat paypal zich niet laat misbruiken om geld binnen te harken via lastercampagnes.

    Maar ik ben er van overtuigd dat Jordan wel slim genoeg is om een andere betalingswijze te vinden om geld te kunnen verdienen over de ruggen van gestoorde, verwarde geesten zoals jij. Haha, en ook van mij trouwens moet ik nu toegeven, want ik heb het filmpje dus ook net bekeken. Daarmee heeft hij ook aan mij nu zoiets van 0,0001 cent verdiend. Hij kan er alleen de komende 180 dagen nog niet bij 🙂

Geef een reactie