BREAKING BACKGROUND: HAALT DE FRAUDE EN DE ZWENDEL OP ZIJN ADVOCATENKANTOOR EBERHARD VAN DER LAAN NOG OP DE VALREEP IN?

KANTOOR VAN VOLKSKRANT-ADVOCATE CHRISTIEN WILDEMAN IS EEN BOEVENBENDE -NET ALS OVERIGENS ALLE ANDERE GROTE ADVOCATENKANTOREN * MICHA HEEFT HET BESTUUR VAN KENNEDY VAN DER LAAN BENANDERD OVER DE AFWIKKELING VAN DE AFFAIRE-KOLLE

POLITIEK EN RECHT: HET IS EEN GIFTIGE EN NOODLOTTIGE COMBINATIE DIE ONZE RECHTSSTAAT COMPLEET HEEFT VERWOEST * AL DECENNIA LANG HEEFT DE HAAGSE MAFIA ONDER MET NAME DE LEIDING VAN JORIS DEMMINK VOLLEDIGE GREEP OP DE RECHTSTAAT EN ALLE BELANGRIJKE ZAKEN EN PROCESSEN GEMANIPULEERD * OOK EBERHARD VAN DER LAAN PAST IN DEZE TRAGEDIE: HIJ BESCHERMDE ZIJN ADVOCATENKANTOOR TOEN DAT WERD LEEGGEPLUNDERD DOOR EEN CRIMINELE VOORZITTER DIE IN DE GEVANGENIS HAD MOETEN ZITTEN, MAAR IN PLAATS DAARVAN EEN SPOOR VAN VERWOESTING DOOR NEDERLAND KON TREKKEN

[wp_ad_camp_1]

Till Kolle en zijn kantoorgenoot Joost Vermeer hebben zich in de loop van augustus van dit jaar als advocaten laten schrappen. Dat gebeurde nadat ik aan de Raad van Discipline een verzoek heb voorgelegd hen voor onbepaalde tijd te schorsen. De aanleiding voor het verzoek van deken Germ Kemper: het faillissement van de Stichting Beheer Derdengelden van Heitmann Vermeer Kolle. Wegens ‘liquiditeitsproblemen’ hebben de advocaten hun rekening derdengelden geplunderd om de huur van hun kantoor, salarissen en facturen te betalen, zo blijkt uit het eerste faillissementsverslag. Dit schreef Micha in 2004 op de website Advocatie.nl. Het is het ergste en meest criminele dat een advocaat kan doen -na misschien het doodschieten van zijn client op zijn kantoor: het plunderen van de ‘rekening derdengelden’ waarop de bedragen binnenkomen die de advocaat binnenhaalt in opdracht van zijn clienten. Het is veel erger dan ‘gewone’ diefstal vanuit de unieke vertrouwens-relatien tussen advocaat en client. Hoeveel slachtoffers Till Kolle in 2004 heeft gemaakt bij het ‘plunderen van zijn rekening derdengelden’ en om welke bedragen het ging is nooit bekend geworden: alles is onder het tapijt gemoffeld van de zwarte mafia. Want Till Kolle was niet de eerste de beste. Twee jaar daarvoor was hij de managing partner van een van de hotste advocatenkantoren van Nederland: Kennedy van der Laan in Amsterdam waarvan de prominente PvdA-politicus Eberhard een van de name partners is. In dat jaar, 2002, gebeurde er iets merkwaardigs ten kantore van ‘KVDL’ waar ook de ‘prominente politicus’ van de PvdA kantoor hield. Zo merkwaardig, dat het thans, 15 jaar later, nog een grote rol speelt en dit stuk verschijnt op deze site. Micha stapte van zijn fietsje en zette dat met een ketting op slot voor het kantoor van KVDL dat destijds was gevestigd in het centrum van de stad nadat het voor tientallen miljoenen was verbouwd. Hij had een interview met de managing partner van het succes-kantoor Till Kolle voor Het Advocatenblad.

Twee uur lang liet Kolle hem alle hoeken en gaten zien van het decadente marmer-paleis aan de gracht, schreeuwend dat de contracten voor een nog groter en luxer pand aan de Haarlemmerweg al weer klaar lagen. Groggy en dizzy van zoveel succes wankelde Micha terug naar zijn fietsje tegen de lantaarnpaal. Twee weken later kwam het interview uit. Maar op dat moment had Kolle het marmer-paleis verlaten. Hij was gevlucht. Niemand wist waar hij was. ZOIETS IS NOG NOOIT EERDER VERTOOND IN DE NEDERLANDSE RECHTSTAAT. Zo begon de affaire-Kolle. Via de linken in dit stuk zijn de details te consumeren -voor zover die door Micha konden worden blootgelegd, want geen crimineel wordt beter beschermd door ‘het systeem’ dan een lid van de zwarte mafia, kijk naar Joris Demmink. The bottom line: net als in 2004 bij Heitman Vermeer Kolle had Till Kolle ook bij Kennedy van der Laan enorme grepen in de kassen gedaan. Op een receptie liet een dronken KVDL-partner de bombshell ontploffen: “Kolle had enorme verliezen gemaakt op de beurs.” Het ging om meerdere miljoenen. Maar noch aan de gracht waar Micha zijn fietsje op slot zette noch ook bij het nieuwe marmer-paleis aan de Haarlemmerweg is ooit een politieauto gesignaleerd met agenten die kwamen checken of Kolle misschien weer boven water was. Nee, zo werken die dingen niet bij de zwarte mafia. In plaats van naar buiten te treden en Nederland te beschermen tegen deze crimineel in toga, hield Kennedy van der Laan alles geheim zodat Kolle na zijn vertrek aldaar weer een nieuw kantoor kon beginnen, Heitman Vermeer Kolle WAAR HIJ DUS OPNIEUW DE REKENING DERDENGELDEN PLUNDERDE! De slachtoffers hiervan zouden ‘normaal gesproken’ Kennedy van der Laan aansprakelijk moeten stellen voor de schade die volledig is ontstaan door de mafia-praktijken van de ‘prominente PvdA-politcus’ en de mensen om hem heen. Kennen we nog de zaak van de ‘horror-arts’ Ernst Jansen Steur die opvallend genoeg speelde in precies dezelfde periode 2002-2004? Deze arts werd gedekt door zijn werkgever Medisch Spectrum Twente (MST) dat wist dat hij verslaafd was aan van alles en nog wat. Wikipedia:

Jansen Steur stelde geregeld foutieve diagnose, waarbij hij patiëntentests (MMSE) zelf invulde, röntgenfoto’s van patiënten verwisselde en laboratoriumresultaten vervalste Hij vertelde patiënten onder andere dat ze Alzheimer en Multiple Sclerose hadden. Een van die onjuiste diagnoses zou bij een patiënt tot zelfmoord hebben geleid. Op grond van de verkeerde diagnoses schreef hij ook onnodig zware medicijnen voor of liet hij patiënten onterecht een hersenoperatie ondergaan.

[wp_ad_camp_1]

In dit geval werden twee zware onderzoekscommissies opgetuigd die oordeelden dat ‘MST had gefaald’. Maar bij Kennedy van der Laan gebeurde natuurlijk helemaal niets. Kolle mocht van Eberhard en zijn mensen ZELFS BLIJVEN WONEN IN ZIJN KAPITALE VILLA IN AMSTERDAM-ZUID. De geplunderde clienten van Heitman Vermeer Kolle weten waarschijnlijk niet eens dat zij verhaal kunnen halen bij een ‘prominente politicus’ van de PvdA want voor de media geldt al decennia een total blackout waar het gaat om schandalen in de juridische wereld, een blackout die blijkbaar in de medische sector minder aanwezig is. Op 11 maart 2008 loopt Micha -dan al een paria in de juridische wereld wegens de zaak-Westenberg- binnen bij het afscheid van het kantoor van Marian Kennedy, samen met de ‘prominente PvdA-politcus’ name partner van het kantoor. Daar treft hij uiteraard ook ome Eberhard. Deze neemt hem apart en fluistert hem toe: “De affaire met Till Kolle is helemaal opgelost! Nee, er speelt niets meer!” De belangijkste vraag die nu nog openstaat is: WAAR IS TILL KOLLE? Als deze na 2004 opnieuw is begonnen als advocaat en opnieuw schade heeft veroorzaakt is de ellende niet te overzien -voor KVDL wel te verstaan.

5 Replies to “BREAKING BACKGROUND: HAALT DE FRAUDE EN DE ZWENDEL OP ZIJN ADVOCATENKANTOOR EBERHARD VAN DER LAAN NOG OP DE VALREEP IN?”

 1. Heb je vaker last van verbale diarree? Waar slaat deze waterval aan woorden op? IJverig uit je oude archief geplunderd en aan elkaar geplakt denk ik. En dat allemaal vanwege de mooie advocate van de Volkskrant. Vanwege dat KG dat er niet komt.

  De belangrijkste vraag die nu nog openstaat is: WAAR IS TILL KOLLE?

  Ga even googelen, Kat. Jij pretendeert toch “onderzoeksjournalist” te zijn geweest en niet alleen de webmaster?

 2. De rekening derdengelden plunderen is dat trouwens net zo weerzinwekkend en walgelijk als (onder dekmantel van oorlog) op ONVOORSTELBAAR grote en gruwelijke schaal burgers vermoorden of je daaraan zonder verhoging van de polsslag medeplichtig maken?

  Precies wat ‘pure evil’ 100% narcistisch normaal vindt.
  En dan als wezenloze meelbal zelf onbeschaamd in marmeren paleizen bivakkeren en in gouden koetsen e.d. rondrijden, naargeestig cynisch wuivend naar de ‘gullible fools’ je toekomstige slachtoffers….

 3. Via het illegale gewapende verzet (de rechtse/protestantse = uitzonderlijk goed bij het KH imago passende groep Johannes Post), waar SS/Abwehr/RSHA intrigant en spion Prins Bernhard ineens groot belang bij had en dus te Londen de diep geheime Führer van bleek te zijn geweest (alles is beter dan na de oorlog TERECHT t.b.v. het wettige vuurpeloton of ophanging naast Goering bij de kladden te worden gepakt moet je rekenen), is de familie van Eberhard van der Laan in een bijzonder goed blaadje komen te staan bij Prins Bernhard BV.

  Dat is prettig, want nu openen zich ineens alle deuren die voor anderen gesloten blijven. Als kettingrokende meelbal, kun je bijv. zomaar burgemeester van de hoofdstad worden, zonder ‘pure evil’ CRIMINEEL genekt te worden als bijv. Willem Aantjes en anderen die voor de bijzonder achterbakse en glibberige psychopathische SS (Bilderberg en NAVO) prins, de vorm aannemen van een ongeleid projectiel.

  Of politie-inzet dan ook achterwege blijft, wanneer er problemen zijn…..het ligt wel een beetje in de lijn der verwachtingen!

Geef een reactie