BREAKING: BANKERS EN PEDO’S KOPEN ELECTIONS

DE GROOTSTE ZWENDEL UIT DE GESCHIEDENIS VAN DE EUROPESE ‘DEMOCRATIEEN’ * PLUNDER-BANKIERS ZOUDEN MET OVERWINNING VAN LABOUR HUN WURGENDE GREEP OP GB VERLIEZEN * PEDOFIELEN NU STEVIGER IN HET ZADEL DAN OOIT * EINDE VAN VERVOLGING JIMMY SAVILE-GROEP * IS DIT EEN BLAUWDRUK VOOR WAT NEDERLAND TE WACHTEN STAAT?

ALS LABOUR EN MILIBAND ZICH NEERLEGGEN BIJ DEZE GANG VAN ZAKEN, BEWIJZEN ZE VOLLEDIG DEEL UIT TE MAKEN VAN DE NWO

In your face. Het Engelse volk heeft ‘gesproken’. Massaal en juichend werd gestemd voor de partij van de eleite, de 1%, de plunder-bankiers, de mega-frauders, de corporate interests die de werknemer wil reduceren tot een slaaf, de kinderverkrachters en de belastingontduikers. Ja mensen, democracy is a strange animal! Wellicht hebben we hier te maken met een ‘McDonalds-effect’: net als mensen het lekker en fijn vinden zich te vergiftigen met chemie-burgers, krijgen ze misschien ook een kick door te stemmen op een partij die hun leegplundert, hun kinderen verkracht, hun banen en gezondheid afpakt etc. We weten het niet. Wat we wel weten is dat Labour nog gistermiddag te leiding nam in de laatste polls maar toen opeens, een uur of vier later, compleet in elkaar klapte. Kan gebeuren. Feit is wel dat Labour en Ed Miliband door de MSM de laatste weken zozeer zijn aangevallen en beschadigd, dat regeren onmogelijk was geworden.

2 Replies to “BREAKING: BANKERS EN PEDO’S KOPEN ELECTIONS”

  1. @Micha Alle acties van de oppositie gaan niet slagen als je de patstellig niet begrijpt. Er is n.l. een probleem in ons koopgedrag. Bijna alles wat wij kopen: Benzine, mobiele draadloze apparatuur, voedsel met GM ingrediënten dient de multinationals, bankiers en politiek. Als wij niet met ons geld gaan stemmen, gaat er niks nakko veranderen. Kunnen we heel revolutionair doen, maar heeft het geen zin. Overigens zijn de ingrediënten van hamburger chemisch omdat het met de huidig ultra-fijnstof uitstoot van onze eigen auto’s en vliegverkeer vakanties niet meer lukt om betaalbare niet giftige hamburgers te produceren. Nogmaals. WIJ ZIJN HET ZELF die de PROBLEMEN veroorzaken. Multinationals, bankiers en politici kunnen niet anders dan wat ze doen en anticiperen op ons gelduitgave patroon, anders raken ze hun inkomen kwijt. Politiek links of rechts ze hebben geen keuze omdat de politiek altijd achter de feiten aanloopt, dat is de aard van het beestje. Dat is ook de reden dat PvdA politieke partijtop een totaal andere koers vaart dan de rest van de partij voorstaat.

    Lees meer hier:

    https://schafderenteaf.wordpress.com/

Geef een reactie