BREAKING: BART MOS OPNIEUW EXPOSED ALS BEDRIEGER; AANSPRAKELIJK GESTELD VOOR VALSE AANGIFTE TEGEN MICHA

THOMAS BRUNING VAN DE NVJ WEIGERT TE REAGEREN OP BRIEF VAN MICHA’S ADVOCAAT OVER IN SAMENSPANNING MET DEMMINK-BART MOS ‘OPGEZET’ ROYEMENT EN BLIJFT DE CORRUPTE LEUGEN-MEDIA STEUNEN * NVJ KRIJGT EERDAAGS DAGVAARDING VAN MICHA

[wp_ad_camp_1]

Hi Micha,

Ter kennisgeving:
Ik kreeg zojuist van stichting Loterijverlies een nieuwsbrief waarin o.a. het volgende stond :

Telegraaf en Staatsloterij spannen samen
Afgelopen zaterdag verscheen in de Telegraaf wederom een artikel van Bart Mos dit keer wordt er gesteld dat de continuïteit van Loterijverlies, en daarmee de schadevergoeding aan de deelnemers, in gevaar zou zijn. Wij garanderen u hierbij dat de continuïteit geenszins in gevaar is. En Loterijverlies zal zich altijd houden aan haar inspanningsverplichting jegens u als deelnemer, zoals wij dat overigens altijd gedaan hebben.

Telegraaf journalist Bart Mos – de man achter een veelheid van tendentieuze berichten – heeft eerder verklaard dat hij van oordeel is dat de deelnemers van Loterijverlies een ‘onzinclaim’ hebben en heeft eerder ‘voorspeld’ dat wij niet van de Staatsloterij bij de Hoge Raad zouden winnen. Deze ‘Bart Mos’ lijkt nu zijn gram te willen halen door een negatief sentiment te willen creëren in de media. De Telegraaf plaatst namelijk klakkeloos wat hij schrijft. Dit is onacceptabel voor ons. Inmiddels is er aangifte gedaan van smaad en laster tegen de heer Mos.

groet,

xxx

5 Replies to “BREAKING: BART MOS OPNIEUW EXPOSED ALS BEDRIEGER; AANSPRAKELIJK GESTELD VOOR VALSE AANGIFTE TEGEN MICHA”

 1. Ach, ja, Loterijverlies. Een soort Micha claim in het kwadraat. Nu De Staatsloterij geen 300 miljoen euro hoeft terug te betalen aan 193.000 deelnemers die vinden dat ze gedupeerd zijn heeft de stichting een probleem, want het geld lijkt voor andere doeleinden te zijn aangewend. Zoals een Lamborghini, Bentley en Rolls Royces.

  Parool over Ferdy Roet:

  ‘De wasmachine begon zelfs vervaarlijk te schudden toen hij moest erkennen een belang te hebben in het buitenlandse callcenter dat twee miljoen euro van hem had gekregen om het contact te onderhouden met de aangesloten leden.’

 2. De liegende bastaards verkopen voortdurend krankzinnig uitgekiende apenkool van Breedlove/Strangelove kaliber aan goedgelovige sukkels, die nog wel eens een krant kopen of zelfs een abonnement hebben, omdat ze denken dat de journalistiek kritisch de (USA/GB/BRD/PB BV 🙂 ) “rechtsstaat” controleert.

  Dat zou (normaliter!) zo moeten zijn ja.

  Maar in psychopathocratie PB BV dus niet.

 3. De MSM smeerlappen hier, zijn onderdeel van de PB BV of BRD staatspropaganda machine.
  Ze zijn bijv. ijskoud de spil van de Dresden ‘psy-op’ (weigeren steevast juiste berichtgeving hierover) en hoereren dus voor psychopathische massamoordenaars.

  Dan weet je eigenlijk alles over de MSM hier. Verder zijn het aantekeningen in de marge.

 4. http://daskapital.nl/2016/02/loterijverlies_betaalde_22_mil.html
  Ferdy Roet van Loterijverlies valt door de mand bij Jinek

  Is Ferdy Roet van de claimstichting Loterijverlies nou een goudeerlijke jongen vol idealisme of een ordinaire oplichter? Aan oordelen doen wij hier nooit op DasKapital, maar we stonden gisteren al even versteld van de enorme ‘kosten’ die de stichting heeft gemaakt. Er zou al zo’n €20 miljoen doorheen zijn gejast, waarvan bijna €8 miljoen de inleg is van de 193.000 rekenwonders beroepsgokkers deelnemers aan de stichting. Maar daar heeft Roet naar eigen zeggen ook btw over moeten afdragen dus er was ruim €5 miljoen over.

  Kat doet het eigenlijk hetzelfde als de heer Roet, onder het mom van bestrijding van het een en ander zijn dagelijks kosten te laten voorzien door donateurs met leuke verhaaltjes.

  Misschien kan Kat aankloppen bij de heer Roet voor een nieuw klusje zoals Kat dat evenwel voor fam Poot spindokter werk heeft uitgevoerd, de man zit aardig in de slappe was …………

Geef een reactie