BREAKING: BEWIJS GELEVERD; OM MISBRUIKT DNA-AFNAME VOOR POLITIEKE DOELEINDEN!

MICHA STAAT OP HET PUNT HET CRIMINELE OM TE DAGVAARDEN WEGENS MISBRUIK VAN DE DNA-WETGEVING IN HET KADER VAN DE HETZE IN OPDRACHT VAN DE PEDOFIELEN * JUIST OP DAT MOMENT KOMT HET BEWIJS: HET OM MISBRUIKT DE DNA-WETGEVING OM TEGENSTANDERS VAN HET SYSTEEM UIT TE SCHAKELEN * HORROR HORROR HORROR IN HOLLAND * STEUN MICHA NU MEER DAN OOIT IN ZIJN STRIJD TEGEN DE CRIMINELEN EN PEDOFIELEN VAN JUSTITIE!

MICHA HEEFT ZIJN ADVOCAAT GEVRAAGD CONTACT OP TE NEMEN MET MARIELYS OM TE KIJKEN OF WE SAMEN KUNNEN WERKEN * HET DNA VAN VERKRACHTERS EN MOORDENAARS HOEFT HET OM NIET TE HEBBEN

[wp_ad_camp_1]

BLOEMENDAAL – Een gemeenteraadslid uit Bloemendaal moet haar DNA afstaan aan justitie. Dat meldt het Haarlems Dagblad. Marielys Roos (FOTO) komt in de databank, omdat ze in mei is veroordeeld. Ze zou geheime correspondentie ter inzage hebben gelegd. Roos, van de partij Hart voor Bloemendaal, moet zich op 31 augustus in IJmuiden melden bij de afdeling forensische opsporing. Als ze niet meewerkt, kan justitie een aanhoudingsbevel rondsturen, staat in een brief die ze heeft gekregen. “Blijkbaar zijn ze bang dat ik radicaliseer.”

Eén reactie op “BREAKING: BEWIJS GELEVERD; OM MISBRUIKT DNA-AFNAME VOOR POLITIEKE DOELEINDEN!”

  1. Dit klinkt inderdaad naar een rondje pesten van een niet-criminele burger, door het OM. Ben benieuwd welke geheime informatie die raadslid naar buiten bracht! En wat is de zin ervan om haar dna in bezit te hebben? Elke logica ontbreekt hier.

Geef een reactie