BREAKING: BINNENHOF AFGEZET VOOR AFSCHEIDSRECEPTIE VAN HERMAN ‘DEMMINK’ BOLHAAR

DE PP-ELITE MAAKT NU NIET MEER DEZELFDE ‘FOUT’ ALS VIJF JAAR GELEDEN BIJ HET AFSCHEID VAN DEMMINK ZELF TOEN ER EEN POGROM MOEST PLAATSVINDEN WAARBIJ 7 BURGERJOURNALISTEN ‘UIT DE WEG WERDEN GERUIMD’ OM DE PEDOFIEL VRIJE AFTOCHT TE BIEDEN

We ontvingen vandaag deze email van een ons bekende burgerjournalist die ook aanwezig was -en werd gearresteerd- bij het afscheid van Joris Demmink in 2012:

Afscheidreceptie van voorzitter van het Openbaar Ministerie (OM) H.J.Bolhaar gehouden op Haagsche Binnenhof Ridderzaal NR 11
Donderdag 11 mei 2017 was een afscheidreceptie op het Haagsche Binnenhof van een hoge pief genaamd H.J.Bolhaar voorzitter van het OM. Deze werd gehouden in de Ridderzaal van nummer 11 Dit keer was het Binnenhof gedeeltelijk afgezet met stalen hekken aan twee kanten van de Ridderzaal van nummer 11 voor het gepeupel. Wat geheel niet het geval was 5 jaar geleden bij de afscheidreceptie van de ex SG van het ministerie van veiligheid en justitie Joris Demmink op 31 oktober 2012 waarbij 7 alternatieve media journalisten onder valse voorwenselen, en machtmisbruik door politie in Den Haag waren opgepakt, en 4 uur lang in de cel waren gesmeten van de Jan Hendrikstraat in Den Haag om te verkomen dat lastige vragen konden worden gesteld aan deze meneer.

JDTV – Arrestaties bij afscheid demmink

Wrakingskamer Den Haag – Creatief

Laatste arrestant afscheidsreceptie Joris Demmink 2012 vrijgesproken

De opvolger van de voorzitter van het OM wordt Gerrit Van Der Burg. Daarbij waren natuurlijk vele belangrijke kopstukken aanwezig waren, zoals Harry Borghouts:

en Ivo Opstelten, lid Minerva Leiden, ex minister van Veiligheid en Justitie in Den Haag, Ernst Hirsch Ballin, Harm Brouwer, minister-president Mark Rutte, en Piet Hein Donner die aan kwam rijden op zijn zwarte fiets op die mooie zonnige dag. Een indruk hoe de ridderzaal van het haagsche binnehof eruit ziet van binnen:

5 Replies to “BREAKING: BINNENHOF AFGEZET VOOR AFSCHEIDSRECEPTIE VAN HERMAN ‘DEMMINK’ BOLHAAR”

  1. Het erge is eigenlijk dat rechters weliswaar de journalisten waar onder ik niet veroordeeld hebben, althans wel veroordeeld geen straf of zoiets maar daardoor kan politie dus altijd iets verzinnen om journalisten tijdelijk vast te zetten. Dat is toch ernstig dat zoiets kan. Ook bij die pegida leider -los van zijn opvattingen- gebruiken ze elke keer een truc om hem paar uur vast te zetten.

    Ook mijn vertrouwen in politie is beschadigd, en dat is ook niet gecorrigeerd door de rechters. Dus ook hier echt ernstig handelen weer van hun. Dat interesseert ze uiteraard niets.

  2. Aan de wijze waarop er door zogenaamde klokkenluiders over de olifant in de kamer wordt bericht kan je niet alleen hun oprechte intenties ontdekken TEGEN de werkelijke honden die de mensheid al eeuwen als geheel onder hun macht proberen te onderwerpen, de wijze waarop die al dan niet oprecht gemotiveerde klokkenluiders maatschappelijk sociaal tegen de muur worden gezet laat ook zeer helder het een en ander over hun belangrijkheid tegen de vijand & dus binnen de oppositie zien! Jij Kat bijvoorbeeld kwam ooit vanwege je wat realistischere kijk op de holohoax nog al eens in aanvaring met de Erica Terpstra binnen het Demmink-rapalje, maar nu schijn je na wat afspraken met DEZE bananen-monarchist je werkelijke kaarten als jood op tafel te hebben moeten gooien, want het slachtofferschap over die vermaledijde zieligheidsindustrie der stront-kikes moet je de laatste tijd blijkbaar zonder enige gene & in opdracht veel te doorzichtig dan wel laf bij vele van je steeds irritanter overkomende rolprentjes mede van je af propageren. De interviewer van mijn volgende samenkomst is wat dat betreft eveneens niet van schizofreen collaborerende blaam gezuiverd, maar zijn gast wordt daarentegen door de joden waarover ik het heb wel dusdanig tegengewerkt, waarbij ik meer en meer in zijn oprechtheid als ware klokkenluider tegen de synagoge van satan begin te geloven Kat. Nogmaals 1% bezit 99% van alle middelen op ieder gebied binnen deze kloot, maar bijna niemand durft nog te bevestigen dat 100% van die bezitsgierige parasieten zo joods zijn als de kinderen van satan nog maar kunnen opereren?! LUISTER WAT IK BEDOEL!

    1. Om het nog even verhelderend weer te geven. De jood Morris Herman zit onder vergelijkbare omstandigheden en redenen als die van jou Micha Kat ergens in Cambodja ondergedoken. Hij voelt eveneens de door haat gedreven intensiteit der niet joden wereldwijd toenemen vanwege begrijpelijke oorzaken waarbij het joden ras altijd op de voorgrond crimineel gewiekst blijkt op te treden, maar omdat genetisch het jodendom al meerdere keren binnen het geschied onvervalste menselijke metier vervolgd en uitgestoten blijkt te zijn geweest, kunnen jullie joden om de een of andere reden maar niet incasseren dat deze ene laatste keer wel eens de laatste druppel over de emmer zal kunnen overstromen die het voor de overleving van de menselijke soort hoogst noodzakelijk maakt dat een ieder dat zich met het joodse DNA-streng bezeten zal worden gewoon op de lijst van uitroeiing zal blijken te wachten. Want ook jij Kat ruikt in dit opzicht weldegelijk lont daar in dat Ierland van je..; HAHAHA

Geef een reactie