BREAKING: BIZARRE TOESTANDEN ROND MINERVA-UNIVERSITEIT LEIDEN

IS DIT EEN REACTIE OP DE STROOM VAN WEERZINWEKKENDE ONTHULLINGEN OVER MINERVA EN DE LEIDSE MAFIA DIE ONS LAND TOTAAL TERRORISEERT? * MINERVA-EED GARANDEERT JORIS DEMMINK BESCHERMING VAN ARD VAN DER STEUR NET ALS EERDER VAN IVO OPSTELTEN * EN NATUURLIJK VAN KONING WILLEM ZELVE

[wp_ad_camp_1]

Welk spel wordt gespeeld rond de Universiteit van Leiden, de pedo-broedplaats van de horror-elite die ons land naar de kloten aan het helpen is? We constateren dat de pedo-Universiteit in ijltempo in de rol van ‘slachtoffer’ wordt geduwd, eerst van hackers en vervolgens van een lonely wolf die van plan zou zijn een American style slachting aan te richten onder de Minerva boys en Minerva girls. Het doet sterk denken aan de sfeer in Nederland direct na de moord op Pim Fortuyn toen mensen als Ad Melkert en Paul Rosenmoller ook opeens target zouden zijn en ‘permanente bewaking’ nodig hadden tegen ‘gekken’ die ‘wraak wilden nemen’. Ofwel er zijn concrete dreigementen geuit aan de Universteit van mensen die het Minerva-pedo-gedoe zat zijn, of hier is sprake van ‘anticipatoir handelen’ van de pedo-Staat vanuit de angst dat woedende burgers en/of slachtoffers van de pedo-netwerken zich onaangekondigd melden om ‘wraak te nemen’. In dat laatste geval heeft men een excuus nodig om de beveiliging van Minerva en de Universiteit op te voeren en dat excuus vindt men in het publiek maken van pseudo-dreigingen. Vrolijk worden we hier in elk geval niet van. Wat een land! Wat een tijden!

6 Replies to “BREAKING: BIZARRE TOESTANDEN ROND MINERVA-UNIVERSITEIT LEIDEN”

 1. Tijdens Prinsjesdag werd er op Ned 2 een interview uitgezonden met Oscar Hammerstein over de een Regiment van sturdentenweerbaarheid en dat hij daar deel vanuitmaakte https://nl.wikipedia.org/wiki/Studentenweerbaarheid Verder werd er gezegd dat hij niet wilde zeggen wie zijn maten waren…. Maar er werden snel beelden getoond van Hans van Baalen en …tada… Joris Demmink. Alle koningsgezinde lievertjes van Minerva bij elkaar.

 2. “of hier is sprake van ‘anticipatoir handelen’ van de pedo-Staat vanuit de angst dat woedende burgers en/of slachtoffers van de pedo-netwerken zich onaangekondigd melden om ‘wraak te nemen’. In dat laatste geval heeft men een excuus nodig om de beveiliging van Minerva en de Universiteit op te voeren en dat excuus vindt men in het publiek maken van pseudo-dreigingen. ”

  Om ditzelfde hebben de misbruikers afgelopen jaren ttv de hofnarzaak ook politie agenten bij alle lagerschooltjes neer gezet…niet om Kinderen te bewaken máár om Mensen af te schrikken daar eens te gaan kijken wát zich zo op een dag afspeelt op in en rond die schooltjes vol van Kinder misbruikende joden en directeuren met een aanloop dat de term Kinder bordeel zeer veel treffender zou zijn…de gelauf msm media deed er aan mee door af en toe bericht te plaatsen van ” verdachte gezien bij schooltje en dergelijks aan termen om Mensen nog meer af te schrikken met angst voor verdenkingen er eens te gaan kijken wát die agenten(ALLEN askenazi joods) en verder toprot daar dan zo deden op een doordeweekse dag.

  Ik bedoel schaamluis wat ze convenient voor de Kinderen omgedoopt hebben tot hoofdluis IS en BLIJFT wél een soa

  En uni Leiden is inderdaad een misbruikernest waar Kinder porno afpersmateriaal werd geproduceerd en terreurnest dat de politiek en beleid met vervalse data voert oa over de WARE REDEN van alle radicalisaties en onrusten…sja hofnarpersoneel he

 3. Figuren als Schulz van Haegen (Maas Geesteranus), die zich daar als een vis in het water voelen, kon je er bijv. (over Ivo Opstelten en Joris Demmink en een zekere Leidse grachtenduiker hebben we het dan nog niet) eertijds ook tegen het lijf lopen, wat de sfeer daar voor moreel/emotioneel normale studenten natuurlijk regelrecht onleefbaar maakt.

 4. Opgericht door massamoordenaar Willem van Oranje, hebben ze vanouds wat met psychopaten zoals Winston Churchill.

  Normaal gevoelige mensen kunnen er simpelweg niet (op hun gemak geconcentreerd) studeren vanwege het griezelige slachthuis fluïdum dat daar overal in de gangen en collegezalen waarneembaar is.

Geef een reactie