BREAKING * BREAKING * BREAKING * BREAKING * BREAKING * BREAKING: MICHA-CLAIM KAN NIET MEER WORDEN VERLOREN

NU HUGO SMIT VAN DE LIEGENDE RECHTER EN DE RAAD VOOR DE RECHTSPRAAK HEEFT GEWONNEN KAN MICHA MET GEEN MOGELIJKHEID MEER VERLIEZEN * EINDELIJK EEN STUKJE GERECHTIGHEID EN GENOEGDOENING VOOR MICHA NA 13 JAAR TERREUR VAN DE ZWARTE MAFIA?

DEN BOSCH – De Raad voor de rechtspraak en oud-rechter Hans Westenberg zijn dinsdag door het gerechtshof in Den Bosch op de vingers getikt wegens onrechtmatig handelen tegen de Rotterdamse advocaat Hugo Smit. De voormalige rechter heeft Smit ten onrechte beschuldigd, aldus het hof. De advocaat krijgt een schadevergoeding toegewezen van zowel de oud-rechter als van de Staat, maar over de hoogte daarvan is nog geen beslissing genomen. Partijen krijgen tot juni 2017 de gelegenheid een onderlinge regeling te treffen. Komt die er niet, dan bepaalt het hof de hoogte.
De zaak draait om een telefoongesprek tussen de inmiddels gepensioneerde rechter Westenberg en advocaat Smit. Beiden spraken elkaar destijds over een ingewikkelde rechtszaak over grondposities op de luchthaven Schiphol. Toen dat gesprek door Smit in 2004 in een boek werd aangehaald LEES VERDER BIJ DE TELEGRAAF

5 Replies to “BREAKING * BREAKING * BREAKING * BREAKING * BREAKING * BREAKING: MICHA-CLAIM KAN NIET MEER WORDEN VERLOREN”

  1. Ook moeten we bedenken dat Smit, als op de koning ingezworen advocaat, een handlanger is van de rechters (aldus Tolstoi).

    Dat is dus een onderling dissonantje.

  2. Zou de rechtspraak in PB BV dan toch tiptop in orde zijn, of zijn er (nog veel) belangrijker zaken, waarbij de tegenpartij van “de staat” al veel langer op waarlijk satanische/bestiale wijze geterroriseerd wordt, die NOOIT “gewonnen” zullen kunnen worden (want einde Bernhards koningshuisplan) en kan dit evt. nog net als dekmantel voor PB BV dienen?

    In ieder geval gun ik Micha zijn miljoen belastinggeld (want de touwtjestrekkers in PB BV laten altijd anderen betalen: niet hun eigen vermogen wordt geconfisqueerd). PSYCHOPATEN (aan de stuurknuppel) BETALEN NOOIT.

  3. Niks te claimen voor Kat. Kat heeft zichzelf en zijn “carrière” geheel eigenhandig aan gort geholpen. Daar hoefde Westenberg helemaal niets aan bij te dragen.

  4. Van hetzelfde laken een pak?;

    “Er wordt vervolgens een aantal deelnemers van Loterijverlies geronseld, die een rechtszaak beginnen tegen het bestuur van Loterijverlies vanwege vermeend financieel wanbeleid. Als advocaat wordt Hendrik Jan Bos, van advocatenkantoor Bos & Partners, benaderd. Bos is een goede kennis van Van den Emster en Liesker. Verzoek van Bos aan de rechtbank is om Van den Emster als interim-bestuurder aan te stellen. Op basis van aantoonbaar verkeerde informatie, tenzij de rechter ook bij de miljoenenroof betrokken is, besluit de rechter de eis van Bos in te willigen en benoemt Van den Emster tot interim-bestuurder. En belast hem met een ‘onderzoek naar de financiële praktijken bij Loterijverlies’. Van den Emster op zijn beurt, stelt Bos nu aan als zijn advocaat. Dus Bos, eerst de advocaat tégen Loterijverlies, is nu ineens de advocaat van Loterijverlies. Het plan van Van den Emster, Bos en Liesker lijkt dus geslaagd: zij denken de touwtjes in handen te hebben om de miljoenenclaim over te nemen en de 30% onder hun drieën te verdelen. Op dit moment heeft Loterijverlies 14 partijen gedagvaard, waaronder de Nederlandse Loterij (opgericht na de fusie tussen de Staatsloterij en de Lotto), de Staat, KPMG en het voormalige bestuur van de Staatsloterij. Met als doel de schade van de bedrogen deelnemers in zijn geheel op hen te verhalen. En om Liesker c.s. volledig buiten spel te zetten. De geraffineerdheid waarmee Liesker te werk gaat doet Loterijverlies vermoeden dat Liesker het kunstje, dat Loterijverlies gelukkig en op tijd heeft doorzien, vaker heeft geflikt. De tegenpartij weet en kan immers niet weten dat Liesker de zaak financiert en bovendien een zogenaamd onafhankelijke levert. Iemand met een beetje gezond verstand zal nooit akkoord gaan met zo’n ‘onafhankelijke’. En wanneer de ‘rijdende rechter’ Frank Visser in zijn SBS6 programma “Mr. Frank Visser doet uitspraak” openlijk Liesker Procesfinanciering aanbeveelt, is de grens tussen schimmigheid en fraude aan het vervagen.”

Geef een reactie