BREAKING * BREAKING * BREAKING * BREAKING: MARK RUTTE LAAT CHLOROQUINE-FABRIEK IN ZEEWOLDE ‘BEWAKEN DOOR DE POLITIE’

ZOWEL DONALD TRUMP ALS JAIR BOLSONARO LATEN MASSAAL CHLOROQUINE PRODUCEREN OM HUN VOLK TE HELPEN * MAAR RUTTE LIJKT PRECIES HET TEGENOVERGESTELDE TE GAAN DOEN: DE FABRIEK DIE HET REDDENDE MEDICIJN KAN MAKEN PLATLEGGEN * BOLSONARO LAAT HET PRODUCEREN DOOR HET LEGER IN HET LAB VAN THE ARMY OM DE FACTORY TE BESCHERMEN TEGEN AANVALLEN VAN DE PEDOFIELEN

Politie bewaakt fabriek voor nog niet bewezen coronamedicijn in Zeewolde
De politie bewaakt een medicijnenfabriek in Zeewolde waar het malariamiddel chloroquine wordt gemaakt en bewaard, vanwege een nog onbekende verdachte situatie zondag. Momenteel wordt er geëxperimenteerd met chloroquine als mogelijk behandelmiddel tegen het COVID-19-virus. Welk incident zich bij de fabriek heeft voorgedaan, kan een woordvoerder van de politie niet zeggen. Wel heeft de gebeurtenis ertoe geleid dat agenten met een politiewagen en burgerauto’s aanwezig zijn bij het pand. Op beelden is te zien dat voertuigen op meerdere hoeken bij het pand staan om de situatie in de gaten te houden. Onlangs ontdekten onderzoekers van de KU Leuven in België dat het malariamedicijn chloroquine mogelijk effectief kan zijn tegen COVID-19. In China wordt het middel al enige tijd gebruikt bij ernstige coronapatiënten. Het is nog niet officieel bewezen dat chloroquine ook daadwerkelijk als medicijn tegen het coronavirus kan worden gebruikt.

4 Replies to “BREAKING * BREAKING * BREAKING * BREAKING: MARK RUTTE LAAT CHLOROQUINE-FABRIEK IN ZEEWOLDE ‘BEWAKEN DOOR DE POLITIE’”

 1. Micha, zoals gewoonlijk gaat de realiteit weer eens een keer aan jou voorbij. Bij het lezen kan je pindabrein woordjes wel maken, maar de betekenis ervan niet bevatten.

  Rutte doet helemaal niet het tegenovergestelde van Trump en Bolsenaro. Rutte bewaakt de fabriek niet om hem plat te leggen, maar juist om in alle rust te kunnen doorwerken.

  Eigenlijk is het helemaal de moeite niet waard om op deze zoveelste hersenspinsel die zo kraakhelder het disfunctioneren van jouw gemankeerde brein demonstreert te reageren. Maar ja, omdat we toch allemaal thuis zitten hebben we daar alle tijd voor, nietwaar?

   1. Het gaat helemaal niet om zijn motieven. Het gaat erom dat hij exact hetzelfde doet als Trump en Bolsenaro, en niet het tegenovergestelde zoals jij beweert!
    Hij legt de fabriek niet plat, hij beschermt hem juist.

 2. De achtergronden bij het incident rond Ace Pharma te Zeewolde

  Directeur kreeg ‘vage types’ op bezoek, zowel bij zijn bedrijf als bij zijn huis. “Afgelopen week kwamen er meerdere dure auto’s mijn straat inrijden die je hier normaal nooit ziet, met opvallend jonge bestuurders die bij me aanbelden. Ze boden flinke bedragen voor de pillen, maar ik heb mijn hele voorraad allang gedistribueerd over het land.” Het heeft ook geen zin om langs te komen, zegt Popma. “Verkoop aan de deur vindt hier bij Ace al helemaal niet plaats.”

  https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/179438/chloroquine-producent-is-bedreigd

Geef een reactie