BREAKING * BREAKING * BREAKING: HORROR-EU VAN NAZI JUNCKER LAAT EINDELIJK WARE GEZICHT ZIEN

INHAKKEN OP HET VOLK, MOORDEN, PLUNDEREN EN VERKRACHTEN: DAT IS WAAR DE EU VOOR STAAT * NU IS HET AAN DE VOLKEN VAN EUROPA, OOK DAT VAN NEDERLAND, DE STRIJD VOOR DE VRIJHEID EN ONAFHANKELIJKHEID SERIEUS TE GAAN BEGINNEN * NEDERLANDSE NAZI-MSM STEUNEN MADRID HET MEEST VAN ALLE LANDEN * MARK RUTTE SPREEKT ZICH NIET UIT OVER 844 GEWONDEN WANT WIL LATER NOG AAN DE BAK IN BRUSSEL

[wp_ad_camp_1]

Zoals altijd met dit soort verhalen komt The Daily Mail met de beste en meest complete coverage. Wie twijfelt nu nog aan het ware gezicht van de EU? Wie ziet nu nog niet het directe verband tussen dit Catalaanse referendum en ons referendum over de Europese Grondwet in 2005 en dat over het associate-verdrag met Oekraine van vorig jaar? Elke vorm van echte democratie wordt vernietigd in de EU-horrorstaat in the making en onze Mark Rutte is een van de voornaamste lakeien van het Nazi-regime waaraan thans de laatste hand wordt gelegd! En o ja: terwijl dus overal in de EU een einde wordt gemaakt aan de invloed van de burger op wat er allemaal gebeurt en ook in ons land in wat een kabinetsformatie moet heten het raadgevend referendum om zeep wordt geholpen, vindt er wel een ‘volksraadpleging’ plaats over de vraag of een volstrekt corrupte in incompetente minister van Defensie ‘mag blijven’. De gemanipuleerde ‘uitkomst’: 44% vindt dat ze mag blijven, 43% dat ze moet aftreden.

Eén reactie op “BREAKING * BREAKING * BREAKING: HORROR-EU VAN NAZI JUNCKER LAAT EINDELIJK WARE GEZICHT ZIEN”

 1. Het gaat narcistische moordenaars om een soort krankzinnig absolute macht en controle over de omgeving.

  Iedere psychopaat streeft er (met zijn niet normaal moreel begrensde “talenten”) naar om wereldheerser te worden en dit NIET ten voordele van de normale mensheid, maar ten eigen bate.

  De ware krankzinnige kan dan namelijk HELEMAAL LOS gaan, ongehinderd door gelijkgestemden die ergens jurisdictie hebben geusurpeerd en/of groepen ‘gullible fools’ die wat tegenspartelen.

  Dit verklaart ook waarom de USA ‘deep state’ tegen het veel kleinere soevereine Noord-Korea bulkt, dat het NIET TOEGESTAAN zal worden (alsof het onderdanen zijn van de USA) dat ze nucleaire wapens in hun arsenaal opnemen.

  Iedere duivel heeft zijn opperduivel zeg maar, want deze krankzinnige contrapties zijn voor niet door psychopaten gecontroleerde staten sowieso ondenkbaar, wegens ABSOLUUT (!) NIET GERICHT INZETBAAR EN ALBEDREIGEND.

  Alsof koning Salomo het “wijze” oordeel uit zou spreken: Hak al die zeurende ‘gullible fools’ het hoofd maar af, die moeder en haar kind eerst, zodat ik mijn maaltijd van gegrild babyvlees met favabonen kan voortzetten, om daarna, voor de goede bekomst, wat 5-jarige kleuters te gaan verkrachten.

  Zoiets.

Geef een reactie