BREAKING BREAKING BREAKING: TOTALE PANIEK OM AANSLAG-AANKONDIGING BOUMAN; REPARATIE-POGING DOOR DE NAZIGRAAF

DIT GAAT HELEMAAL FOUT LOPEN * INCOMPETENTE, SATANISCHE PEDO- EN PLUNDER-MAFIA HELPT NEDERLAND BEWUST OF ONBEWUST IN IJLTEMPO NAAR DE KLOTEN * VOLG DE REACTIES OP PANISCHE REPARATIE-POGING IN DE NAZIGRAAF

wo 23 dec 2015, 14:15 | 75 reacties
‘Korpschef klapt uit de school’

Vertrekkend korpschef Gerard Bouman is ervan overtuigd dat er een aanslag komt in Nederland (Tel. 23/12).”Waarom moet Bouman in het interview nog natrappen naar zijn eigen politieorganisatie? Hij had zelf met de beoogde reorganisatie toch tot één politieorganisatie moeten komen. Nu klapt hij uit de school over een dreigende aanslag van terreur in ons land en over agenten die worden klaargestoomd”, schrijft Rens Kuijten. Wat vindt u hiervan?

[wp_ad_camp_1]

Rens Kuijten uit Nuenen schrijft:
“Behoort zoiets niet bij het Ministerie van Veiligheid om daar melding van te maken? Met beschuldigingen op het functioneren van zijn eigen politieorganisatie snijdt hij zichzelf in de vingers. Immers, hij heeft toch al die tijd van reorganiseren het heft in handen gehad? Bouman bewijst hier de politieorganisatie geen goede dienst mee

6 Replies to “BREAKING BREAKING BREAKING: TOTALE PANIEK OM AANSLAG-AANKONDIGING BOUMAN; REPARATIE-POGING DOOR DE NAZIGRAAF”

  1. Zolang NL deel uitmaakt van de NATO (NAZI’s) moeten we niet gek opkijken als het GLADIO (stay behind) netwerk in NL een aanslag pleegt. Het past in ieder geval in de reeks false flag ops binnen de EU, modus operandi prs. Het creëren van een ‘pretext’ om een vuile (wall street) oorlog te financieren.

      1. Bonusje, heb het over de huidige situatie. Er zijn nog altijd ‘sleeper’ cellen die wachten op de commando om geactiveerd te worden. En nee het is niet geweest, getuige alle false flag ops. vanaf 9-11 binnen de EU. Londen, Madrid, Parijs, Boekarest etc.

        PS. Je vergeet Muchen, Bologna, Bende van Nijvel etc. in ops gerelateerd aan Gladio.

Geef een reactie