BREAKING, BREAKING… GERARD BOUMAN MOET PER DIRECT WORDEN GEARRESTEERD

DAT WORDT EEN GEINIGE KERSTTOESPRAAK VAN DE KONING IN DE WETENSCHAP DAT ER BINNENKORT HONDERDEN LANDGENOTEN WORDEN OPGEBLAZEN, HUN LEDEMATEN EN HOOFDEN VLIEGEND DOOR ZIJN KONINKRIJK

[wp_ad_camp_1]

WEGENS WANBELEID EN INCOMPETENTIE AFGESERVEERDE PEDO-POLITIE-TOPMAN HEEFT EEN KERSTCADEAU VOOR NEDERLAND: ‘ER KOMT ZEKER EEN AANSLAG! HONDERDEN DODEN!’ HET SATANISME WAAR MICHA HET OVER HAD IN ZIJN KERSTTOESPRAAK MANIFESTEERT ZICH OP WEERZINWEKKENDE WIJZE * GAAT BOUMAN DEZE AANSLAG EIGENHANDIG PLEGEN? * BOUMAN MOET DIRECT WORDEN GEARRESTEERD WANT HIJ HEEFT BLIJKBAAR VOORKENNIS

8 Replies to “BREAKING, BREAKING… GERARD BOUMAN MOET PER DIRECT WORDEN GEARRESTEERD”

 1. LS…

  De jaarlijkse charade in de vorm van een kersttoespraak wordt weer een aanslag op mijn maag. Ik heb het bad al klaarstaan want een teiltje kan de kots niet aan… Mogen wij even overgeven !

 2. Ja, beste Micha, ik weet zeker dat jij tussen nu en een jaar achter de tralies verdwijnt. Daarmee spreek ik een heldere verwachting uit die ik met feiten kan staven.
  Bouman bedoelt met zijn opmerking dat, mede gelet op onze betrokkenheid bij de oorlog met ISIS, het onvermijdelijk is dat ook Nederland doelwit van aanslagen zal worden. Dat zou je (voor)kennis van de feiten kunnen noemen (de man weet meer dan jij en ik over de ernst van de bedreigingen) en hoe jij in je kromme brein daar van weet te maken dat de man als dader van aanslagen moet worden beschouwd blijft volstrekt duister.

  1. Gaan jullie Micha op sporen en gevangen zetten?

   Uiteraard worden alle aanslagen door eigen breezerhoertjes eucommisie oranjehuis en overheden gepleegd mbv mafia wijkterroristen nationale garde ministeries diensten en religieuse terreurcellen. Ook opvallend dat hoewel alle semieten weten wié de grote boef is die nog nooit een schrammetje had op gelopen…ergo Niet Authentiek dus! Lekker aan de erdogan heroine maar weer? En geef je twee loten ook gelijk wat daarmee ze het aan kunnen wát voor Wereld je ze achter laat als erfenis en verdoemenis?

   Algemeen Educatie..v onder naar boven lezen daar de breezerhoertjes de tweets ondersteboven zetten om onleesbaar te maken https://twitter.com/DrDavidDuke/status/679655947057299456

  2. De erfenis dat je achter laat ” VS geeft lijst nucleaire doelen voor ‘systematische destructie’ in Koude Oorlog vrij” http://dlvr.it/D52FxF ” waarbij je wijkterroristen natuurlijk al lang je Kinderen te pakken hadden zo niet op school of creche danwel in de wijk verprostitueert! Dus de ghb en heroine zal al wel door hun Lichaampjes stromen..

   Prettige Kerst! Kruip maar weer lekker weg in je heroine autisme!

 3. ” In de debiele logica van malle Micha is iemand die vanuit zijn professionele deskundigheid wijst op het grote risico van een aanslag ook de veroorzaker van de aanslag.
  Ik heb mijn ogen dicht, dus niemand kan me zien!”

  Mispoes!

 4. In de debiele logica van malle Micha is iemand die vanuit zijn professionele deskundigheid wijst op het grote risico van een aanslag ook de veroorzaker van de aanslag.
  Ik heb mijn ogen dicht, dus niemand kan me zien!

  1. Je zit WEER mis, Poes!!! Jij hebt het over ‘risico’. Daar is niets mis mee. Maar Bouman weet het ZEKER. Dat betekent dat hij (voor)kennis heeft en dus per definitie medeplichtig is. Doe je ogen maar weer open, Poes Mis!

Geef een reactie