BREAKING: CAMIEL EURLINGS DEFINITIEF EXPOSED, TOO SHOCKING TO BELIEVE

KIJK NAAR DIT FILMPJE -SPECIAAL VANAF 27:00- EN HET AFSCHUWELIJKE GEHEIM ROND CAMIEL EURLINGS WORDT DUIDELIJK * DEZE SITE EN MICHA WISTEN HET AL JAREN: NAAST JORIS DEMMINK IS CAMIEL EURLINGS DE SLEUTEL TOT HET KRAKEN VAN DE SATANISCHE SAMENZWERING TEGEN HET NEDERLANDSE VOLK

CAMIEL EURLINGS CENTRALE FIGUUR IN SATANISCHE PEDO-MARTEL-CULTUUR VAN HET VATICAAN EN KINGPIN VAN DE NWO

[wp_ad_camp_1]

14 Replies to “BREAKING: CAMIEL EURLINGS DEFINITIEF EXPOSED, TOO SHOCKING TO BELIEVE”

 1. Zeer interessante docu, deze “Demonic Possession Of The Vatican Exposed: Leo Zagami Interview”. Camiel Eurlings rol is mij helemaal duidelijk geworden. Ik kon alleen niet goed verstaan wat de naam van de orde is waar Eurlings in loopt (de vier kleine rode kruizen in het grote rode kruis op witte achtergrond). Het Italiaanse accent van Leo Zamagi was iets te sterk voor mij. Triest hoe hij het verval van zijn stad en land beschrijft.

 2. “”http://www.disclose.tv/news/leaked_documents_reveal_government_blueprint_for_destroying_online_reputations_through_elaborate_smear_campaigns/122389 Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel…. “”

  Allemaal leuk en aardig, maar hoe zit dat met de alternatieve media ….zijn die allemaal heilig???

  Het is allemaal een pot nat, en dan gaat vervolgens de alternatieve media de reguliere media lesje leren terwijl deze evenmin zuiver zijn ……. sja dat lijkt me niet de juiste weg.

  En je komt ook geen steek verder met website s als deze die van racune in elkaar hangt ….weltrusten

 3. “”Aan elke trol hier wil ik even kwijt dat jullie hier bewust aan meewerken en jullie zullen daar in de toekomst verantwoordelijk voor worden gehouden””

  En gij denkt dat de heer KAT zich daarin enigzins mee bezig is, lijkt me toch duidelijk dat het de heer KAT alleen met zich zelf bezig is en zich zelf rete intressant vind en daarvoor anderen misbruikt.

  Als de heer Kat enigzins voorstander was voor een betere wereld structuur had hij zich zelf niet op nr 1 geplaatst
  Kat is een lijken pikker aka profiteur, uitvreter.

 4. “”Het blijft toch een beetje onduidelijk wat Camiel met pedo-satanische complotten in de Katholieke Kerk en de rest van de wereld te maken heeft.””

  Micha Kat is blijven hangen in de opdracht van de Fam. Poot om als spindokter vooral zaken die rondom Schiphol spelen extra zwart te maken.

  Je zou het ook kunnen zien dat de heer Kat zaken van zijn ex werkgever probeert uit te melken voor zijn eigen racune sores.

  Hoeveel bommeldingen zou Alex Jones op zijn naam hebben staan ……. hebben we Alex Jones met spuitbussen in de weer gezien ……. heft Alex Jones jan en alleman maar aan het pedonetwerk gekoppeld ………

  Zou Alex Jones iets wat meer zijn vak beheersen en houd vervolgens in het achterfoofd als hij zich bezondigd aan dit soort zaken DAT HIJ ZICH ZELF opknoopt.

 5. De rol van Eurlings als satanische destructie-agent van de NWO komt ook vandaag weer naar voren in nota bene de MSM:

  Uit een eerder beroep van de Volkskrant op de WOB bleek dit voorjaar dat de garanties die de Staat heeft bedongen bij de fusie van KLM met AirFrance al vanaf 2003 boterzacht waren. Toenmalig minister Camiel Eurlings liet vervolgens bij de verlenging van de garanties in 2010 de meest concrete garantie vallen, waardoor de concerntop KLM-vluchten vanaf Schiphol kan schrappen of overhevelen naar de Parijse luchthaven Charles de Gaulle. Volgens staatssecretaris Mansveld zijn de overgebleven staatsgaranties stevig genoeg en zijn goede afspraken gemaakt met de top van AirFrance-KLM in Parijs.

  http://www.volkskrant.nl/economie/-gemiste-kans-staat-machteloos-bij-verkoop-klm~a4144489/

  1. Het blijft toch een beetje onduidelijk wat Camiel met pedo-satanische complotten in de Katholieke Kerk en de rest van de wereld te maken heeft. De informatie in deze draad geeft daar zelfs geen aanwijzing voor, laat staan enig bewijs.

  2. LS…

   Ik denk dat Eurlings zo diep in de Pedo Stront zit dat hij totaal onmachtig is en totaal onbekwaam om maar iets te bedenken. Een hysterische chantabele pedo / homo rijp voor het gesticht. Daarom is hij voor de Illuminatie kar gespannen om Nederland naar de absolute afgrond te begeleiden,

   1. Heb de boeken op het lijstje even opgezocht op Amazon.com, maar daar kun je ze gewoon bestellen hoor. Lijkt er op alsof het de overheid geen biet interesseert of je ze wel of niet leest.

Geef een reactie