BREAKING: CHAOS EN PANIEK BIJ DE TELEGRAAF OM GELD EN BANEN; BART MOS OP DE SCHOPSTOEL?

EXTRA: SITUATIE IN DUITSLAND WAS -NATUURLIJK- NOG VEEL SMERIGER EN ERGER DAN ZELFS ALLE ‘COMPLOTDENKERS’ TER WERELD OOIT ZOUDEN HEBBEN KUNNEN BEDENKEN * MARCEL GELAUFF EN JUDITH VAN DE HULSBEEK: KOM ER MAAR WEER IN!

MEER EXTRA: LEES OP BOUBLOG OVER DE DUITSE VERKRACHTINGEN EN DE ZAAK-VAATSTRA! * WAS DIT HELE SCENARIO REEDS GEPLAND IN 1999 EN MOCHTEN FEIK EN ALI DAAROM NIET IN BEELD KOMEN? * WIM DANKBAAR, KOM ER MAAR IN!

[wp_ad_camp_1]

Beste @JinekLive, kun je Sjuul vragen waarom hij afgelopen jaren als HR een boodschap verkondigde die haaks staat op z’n beweringen van nu?. Aldus Micha-aangever en Justitie-trol Bart Mos in een zeer opvallende tweet. Een tweet die inzicht geeft in wat inmiddels totale paniek moet zijn bij de doorgevroten en decadente Telegraaf-redactie die volledig is verziekt door decennia van luxe en spilzucht maar nu keihard met de pedo-neuzen op de feiten wordt gedrukt: it’s over! Lees hier meer over de laatste stand van zaken. Wordt de door Micha ‘met de dood bedreigde’ Bart Mos de keien op geschopt? Moet hij huilend aankloppen bij Martijn Koolhoven, Sjuul Paradijs of Jeroen Sparrow? De MSM zwijgen in alle toonaarden over TMG en De Telegraaf. Want ja: de mythe van ‘succes’ van ‘wakker Nederland’ moet overeind worden gehouden, tot ook de laatste corrupte pedo-journalist het pompeuze pand aan de Basisweg heeft verlaten!

Geef een reactie