BREAKING: CHRIS KLOMP ANTWOORDT OP MICHA-EMAIL; STUUR OOK MAILS AAN CHRIS KLOMP!

DIT IS DE GROTE EN BESLISSENDE CONFRONTATIE TUSSEN DE ECHTE JOURNALISTIEK EN DE COLLABORERENDE MSM * STEUN MICHA EN DE WAARHEID, BENADER CHRIS KLOMP EN MAAN HEM MICHA TE INTRVIEWEN VOOR ZIJN ‘COMPLOTTERS-ARTIKEL’ VIA c.klomp@outlook.com E/O 06-11161203

[wp_ad_camp_1]

Dienand Today at 11:05 AM
To: Chris Klomp

Sorry Chris, maar door deze ene opmerking kan ik je nooit meer serieus nemen als journalist en de media waar je voor schrijft. Want zo noemde je je toch: journalist?

Met vriendelijke groet, Dienand

Op 8 dec. 2015, om 11:46 heeft Chris Klomp het volgende geschreven:

Beste Dienand,

Dat is waar. Vooral de rol van de NWO bij het opkweken van aardbevingen en het in stukken snijden van baby’s door Demmink zijn erg sterke voorbeelden van gedreven onderzoeksjournalistiek.

Met gepaste groet,

Chris Klomp
Journalist
Tel: 0611161203
Twitter: @chrisklomp

Van: Dienand
Verzonden: dinsdag 8 december 2015 10:39
Aan: c.klomp@outlook.com
Onderwerp: interview

Beste Chris Klomp,

Ik zou zeer geïnteresseerd zijn in een interview met Micha Kat. Als een niet terzake doende ‘complotter’ zie ik Micha Kat als een vooraanstaand figuur in deze wereld.
Ook al ben ik het lang niet altijd eens met de toon waarmee hij mensen benaderd, het lijkt mij echter niet te ontkennen dat hij menig misstand heeft onthuld.

Met vriendelijke groet, Dienand Christe

5 Replies to “BREAKING: CHRIS KLOMP ANTWOORDT OP MICHA-EMAIL; STUUR OOK MAILS AAN CHRIS KLOMP!”

 1. Allemaal je tijd verspillen aan het blokhoofd Chris Klomp.

  Terwijl bij wijze van spreken de psychopaten met kettingzagen je deur eruit werken en dat bijna gefikst hebben.

  Slim bezig!

 2. Beste Chris Klomp mocht gij dit lezen zou ik willen aanbevelen om de heer Kat juist geen podium te geven.

  Daartegen zou ik adviseren om eens contact op te nemen met komplotters die afstand hebben genomen van het gedrag van heer Kat.

  Zoals bijvoorbeeld “”we are change rotterdam”” deze mensen hebben een betere insteek dan de heer Kat in hun onderzoeken waarbij men hen mag prijzen voor hun werklust.

  Daartegen heer Kat amper wat werk vericht en vervolgens ook nog zo brutaal is om 30 a 40 euro voor donatie te vragen om zijn luxe luie leventje in Ierland te kunnen voorzetten en weg denkt te komen met een paar luizige tekstjes die hij nog bij zijn ex werkgever weg halt of bij zijn grote voorbeeld Alex Jones.

  Beste Chris mocht het zo zijn dat je een artikel gaat schrijven over mensen die doorweekt zijn van racune, dan ben je aan het goede adres bij de heer Kat.
  Aangezien dit de insteek is van 99% van zijn verhaaltjes aka spindokter story s.

 3. Dienand Today at 11:57 AM
  To
  Chris Klomp
  Message body
  Beste Chris,

  We kunnen hier over wel oeverloos discussiëren, nog los van het feit dat we elkaar niet van ons gelijk zullen overtuigen, het kost erg veel tijd. Tijd die, als het goed is, beide beter aan nuttige zaken kunnen besteden.

  Maar dan tot slot een laatste opmerking over journalisten, komplotters en feiten. Als voorbeeld neem ik altijd 9/11 de moeder van alle aanslagen/complotten, het is maar hoe je er tegen aan kijkt.

  Als iemand de officiële lezing geloofd weet ik meteen hoe laat het is en hoe serieus ik iemand moet nemen. Kijk je puur naar de feiten is er maar één conclusie mogelijk: het is niet zoals men zegt dat het gegaan is. Onmogelijk ergo de regering verteld niet de waarheid ergo is medeplichtig.

  Dus is daar alle reden voor om (minimaal) extra serieus onderzoek naar te doen. Ben ik dat een complotter? Als je dat vindt draag ik dat etiket alleen maar met meer trots. Samen met duizenden andere generaals, architecten, piloten en andere wetenschappers uit onverdachte hoek.

  Met vriendelijke groet, Dienand

  1. Chris klomp die bezoekers van zijn blog lazert als die naar justitie staat adel wijzen is zelf een complotdenker daar deze mogelijk meent die partijen zouden hem wat doen als hij dat soort Bijdragen toelaat als of daar allemaal boze wolven wonen?

   Klokkenluiders Slachtoffertjes Getuigen die smerigste zaken aankaarten complotdenkers noemen om te te schaden is anderzijds enkel door laagst afval mogelijk dat te bedrijven en minstens dader handhanger facilitator dezer schanddaden!

   Dus chris met wát heeft justitie JOU in de klauw?

Geef een reactie