BREAKING: CHRIS KLOMP BEINVLOEDT RECHTERS INZAKE UITSPRAAK IN BART MOS-ZAAK

EXTRA EN DUBBEL BREAKING: DE DERDE WERELDOORLOG IS NU BEGONNEN: AMERIKANEN LANCEREN ‘CONTRA-CYBER-ATTACK’ TEGEN RUSLAND * VIDEO

EXTRA: OOK JULIAN ASSANGE STAAT OP HET PUNT TE WORDEN UITGESCHAKELD DOOR DE HILLARY-NWO-BILDERBERG-MAFIA

DE KLOMBIES LATEN GEEN MIDDEL ONBENUT IN HUN ALL-OUT EN CRIMINELE OORLOG TEGEN MICHA * ALS HET HOF MICHA VEROORDEELD WEGENS ‘DOODSBEDREIGING’ TERWIJL 1) ER GEEN SPRAKE WAS VAN EEN CONCRETE DOODSBEDREIGING 2) MICHA REEDS DIRECT ZIJN EXCUSES HEEFT AANGEBODEN 3) BART MOS HEEFT GELOGEN OVER ZIJN AANGIFTE 4) MOS ZICH NOOIT ECHT BEDREIGD HEEFT GEVOELD EN 5) MOS WERD AANGZET TOT AANGIFTE DOOR DE TELEGRAAF…… DAN……. DAN………

[wp_ad_camp_1]

Chris Klomp en de Klombies doen bewuste en criminele pogingen de raadsheren van het Amterdamse Hof anti-Micha te beinvloeden zodat deze hem opnieuw zullen veroordelen wegens ‘doodbedreiging’. Dat komt nog bovenop de terreur die in bovenstaande video wordt uiteengezet. Inmiddels moet Micha werkelijk beginnen te vrezen voor zijn leven. Wie helpt hem?

Eén reactie op “BREAKING: CHRIS KLOMP BEINVLOEDT RECHTERS INZAKE UITSPRAAK IN BART MOS-ZAAK”

 1. U maakt mij wel altijd aan het lachen, als u met die waarheidsprofeet verhalen komt aanzetten.

  Dat met Trump, ik zie het toch anders.
  Nigel Farage had dit jaar een speech gehouden voor Donald Trump, bij een bijeenkomst in de VS, waar hij heer Trump als een man die strijd tegen de NWO neerzette. Nigel Farage zei dus hetzelfde als u.

  Maar volgens mij zit het zo.
  Donald Trump is een vriend van de Clintons. Hij reisde ook samen af met met Bill Clinton naar het eiland van Epstein, om kinderen en seksslaven te misbruiken. Bij ook een Bilderberg conferentie is besloten dat Hillery Clinton President wordt, terwijl Donald Trump is als tegenkandidaat gekozen is omdat men verwacht dat die de verkiezingen zeker niet zal winnen.

  Dus men kan weer geklooi met de stem machines verwachten, naast de lopende internationale propaganda natuurlijk voor die Clinton lesbienne, die als advocate pedofielen buiten het gevang hield. Echter, Trump haalt in de opinie peilingen zowel als in de bijeenkomsten meer stemmen dan Hillery, dus worden internationaal klokkenluiders extra hard aangevallen.

  Mocht heer Trump president worden, wat niet de bedoeling is, dan zal hij redelijk snel neergeschoten worden tijdens zijn ambtstermijn, zoals al 8 van zijn voorgangers overkwam.

  Maar we zullen zien wat er gaat gebeuren.

Geef een reactie