BREAKING: CHRIS KLOMP DRAAIT NU VOLLEDIG DOOR OP PIZZAGATE; DWANGBUIS LIGT KLAAR

LET OP HET TAALGEBRUIK VAN DE STAATS-INFILTRANT DIE AANGIFTE DEED TEGEN MICHA WEGENS ‘SMAAD’ * IS KLOMP ZELF IN COMET PING PONG GEWEEST E/O HEEFT HIJ IEMAND GESPROKEN? * NEE: HIJ SCHRIJFT GEWOON OP WAT HEM VAN HOGERHAND WORDT OPGEDRAGEN * KLOMP MAG HET WOORD ‘WIKILEAKS’ NIET GEBRUIKEN VAN JORIS DEMMINK

[wp_ad_camp_1]

Chris Klomp: Het inmiddels beruchte pizzagate begon toen complotdenkers op basis van uitgelekte e-mailsvan John Podesta, de campagneleider van Hillary Clinton, bizarre verbanden legden. In de e-mails sprak de eigenaar van Comet Ping Pong over een onschuldige benefietavond in zijn restaurant, met de bedoeling geld in te zamelen voor de campagne van Clinton. Complotdenkers zien echter in de e-mails versluierde suggesties dat het restaurant een dekmantel zou zijn voor een groot satanisch netwerk van kindermisbruikers.

6 Replies to “BREAKING: CHRIS KLOMP DRAAIT NU VOLLEDIG DOOR OP PIZZAGATE; DWANGBUIS LIGT KLAAR”

 1. Micha, ben JIJ in PingPong geweest, of heb je iemand daar gesproken? Nee hé?

  En die David Seamus, die is OOK nog nooit in de PingPong geweest. Die zit alleen maar voor zijn camera te zeiken over hoe erg het allemaal wel niet is, en dat hij toch echt een echte journalist is omdat hij ooit voor de Huffington Post heeft geschreven. Maar nu zelf iets uitzoeken, ho maar. Ik begin een bepaald patroon te herkennen……

  En nou komt het mooie: er is een complotter wel degelijk in PingPong geweest. Die schutter, die nog is opgepakt. Die ging namelijk op zoek naar de tunnels en de kelders. Hij is (en dit is zijn eigen verslag!!) het hele pand door geweest. En nou kmt het: hij heeft geen enkele kelder of tunnel aangetroffen!

  Maar dat zal ook wel weer 100% damage control zijn geweest…..

 2. De aanwijzingen voor Pizzagate waren zijn gebaseerd op FBI documentatie en Wikileaks lekken, vanuit de insider in de Obama administratie die inzage in de verastuurde Emails van John Podesta mogelijk maakte.

  Donald Trump wordt ongeloofwaardig, als er geen arrestaties gaan worden uitgevoerd rond de Clinton foundation. Maar de kans dat dit gebeurd acht ik erg klein. Het overlijden van de Journalist Andrew Breitbart werd in verband gebracht naar zijn onderzoek naar de pedofilie in Washington.

  Er is al heel wat meer gelekt omtrent sexslaven, prostitutie en ook pedofilie in Washington, maar de enige die tot nu te gearresteerd werd is Larry King. Er werden wel veel getuigen gearresteerd, geen daders. De term pedocratie is nauwelijks overdreven.

Geef een reactie