BREAKING: CHRIS KLOMP EN WIM GEERTS, DE SG VAN DEFENSIE, WORDEN MOGELIJK GEDAGVAARD

OPROEP: OM KLOMP EN GEERTS VOOR DE RECHTER TE KRIJGEN IS WEER GRIFFIE-RECHT VERSCHULDIGD. MICHA HEEFT NOG STEEDS NIETS. STORT EEN BEDRAG OM PEDOFIELEN-VRIEND KLOMP DEFINITIEF TOT ZWIJGEN TE BRENGEN MET ZIJN TONNEN VAN JUSTITIE-DEFENSIE-DEMMINK! OF ANDERS: STORT EEN BEDRAG VOOR MICHA’S VERJAARDAG OP 5-4!

EXTRA: PERSCONFERENTIE MICHA OVER DE ZAAK-WESTEBERG IS EEN DAG UITGESTELD WEGENS NOODZAKELIJK OVERLEG MET THIJS STAPEL

Beiden heren worden gedagvaard om te verschijnen in een enquete-kamer voor een voorlopig getuigenverhoor onder ede en onder leiding van de rechter-commissaris. Ze zullen worden ondervraagd over de activiteiten van de MIVD bij het stalken en beschuldigen van Micha, ondermeer via ‘under cover’ opererende agenten. De banden van Klomp met Defensie staan vast en onderzocht zal worden of en zo ja in hoeverre Klomp bij zijn acties tegen Micha (die ondermeer hebben geleid tot het liquideren van zijn uiterst succesvolle Youtube-kanaal) wordt aangestuurd door Defensie. Wim Geerts is ambtelijk en feitelijk verantwoordelijk voor alles wat Defensie doet. Overigens is Geerts recent benoemd tot onze nieuwe ambassadeur in China -hij vertrekt deze zomer. Wij feliciteren hem van harte met deze fantastische post! Een voorlopig getuigenverhoor is bedoeld om ‘munitie’ te verzamelen die mogelijk later kan worden gebruikt in een civiele aansprakelijkheids-procedure precies zoals de Micha-claim-zaak tegen ex-rechter Westenberg. Thijs Stapel dient verzoekschriften in bij de rechtbank om beide heren onder ede in de enquete-kamer te krijgen. Beiden mogen zich daartegen verweren. Uiteindelijk beslist de rechter of Micha voldoende belang heeft bij het horen van beide getuigen.

10 Replies to “BREAKING: CHRIS KLOMP EN WIM GEERTS, DE SG VAN DEFENSIE, WORDEN MOGELIJK GEDAGVAARD”

 1. “Ze zullen worden ondervraagd over de activiteiten van de MIVD bij het stalken en beschuldigen van Micha, ondermeer via ‘under cover’ opererende agenten”

  De ondervraging zal plaatsvinden in de ridderzaal van Micha’s luchtkasteel, met gebruikmaking van rekbank en vuurtoortsen. Na hun bekentenis zal Micha worden onderscheiden met het grootkruis in de orde van de Nederlandsche Leeuw, en zal hij worden uitgenodigd de functie te aanvaarden van Minister van Staat. Om de goede orde in Nederland te kunnen handhaven dienen feestelijkheden die overal zullen worden georganiseerd ter gelegenheid van de huldiging van Micha tenminste 2 weken van te voren dienen te worden aangevraagd. Voor het aanleggen van vuurwerkshows moeten de gebruikelijke vergunningen worden aangevraagd en veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen. Het geheel zal als een nationaal feest worden beschouwd en voor alle Nederlanders recht geven op vrije dagen. De vieringen zullen plaats vinden gedurende 10 dagen, of totdat Miha weer wakker wordt van de stofzuiger van de werkster in zijn Ierse hostelkamer…

 2. Als ze niets te verbergen hebben, hoeven ze nergens bang voor te zijn!
  —————————
  Psychopaten zijn sowieso nergens bang voor: ze zijn DIEP GESTOORD (o.a.) vreesloos.

  Ze kunnen wel vrees *acteren* om zich aan te passen en op je in te spelen, maar die is er NIET ECHT.

 3. Uiteindelijk beslist de rechter of Micha voldoende belang heeft bij het horen van beide getuigen.
  ——————–
  Hier zie je het “immense belang” van de SS-staat of anders genaamde (evt. meer verborgen) psychopathocratie (zoals PB BV), om op dergelijke sleutelsposities van de macht steevast ijskoude (evt. het tegendeel acterende) psychopaten zoals de roemruchte H.A.A.G. Vermeulen of eertijds (bij de RVD) Gijs (bijgenaamd “de Sfinx”: psychopaten hebben soms een biologerend, tikje raadselachtig aura) van der Wiel, te positioneren.

  Zolang die niet zijn verwijderd,worden er ook geen *normale* beslissingen genomen………

 4. Als je “nog steeds niets hebt”, dan kun je beter eerst eens beginnen met betalen van die €6500 aan proces-/advocaatkosten van je vorige nutteloze kortgeding, voordat je jezelf nóg verder de schulden in duwt.

  Of was je sowieso niet van plan om te betalen?

  1. Iets specifieker het joden✡beest bij zijn gerechtvaardigde naam benoemend was nog makkelijk te doen, maar de achterbakse lafheid waaraan hij refereert voor wat betreft de hoerlitiek kan ik volstrekt beamen..;

   Dat plaatje zetten we er bij, omdat in het land der blinden Eenoog koning is. Met dat ene oog kunnen de werkelijke machthebbers met het grootste gemak de boel in de gaten houden. Er komt geen verandering als die werkelijke macht dat niet wil. Aan alles komt een eind. Soms snel, soms na een paar jaar. Er is echter al duizenden jaren sprake van een geheim kartel, dat het “werkras” aan het piepelen is. De “leiders” bibberen van angst voor die machthebbers en trekken zich van de massa geen moer aan. U kent toch de vergelijking nog wel van de herder, de kudde en de schapenhondjes?” Woeff!!

 5. ‘Uiteindelijk beslist de rechter of Micha voldoende belang heeft bij het horen van beide getuigen.’

  Het is maar goed dat Kat zich realiseert dat deze poppenkast er natuurlijk weer niet gaat komen.

 6. Ach, daar hebben we het 345ste verhaal over die Chris Klomp weer! Maar wacht even, die was toch COMPLEET DOWN EN OVER EN UIT BREAKING MICHA KAT HEEFT NU DEFINITIEF DAT STAAT VAST GEWONNEN?? Of is die dekselse Klomp nu WEER opgestaan? DAT KAN TOCH NIET!!! Waar bleef dat vorige getuigenverhoor over die Klomp dan? IS HIJ DAN NOG NIET DOWN? Allemaal vragen die onze lokale mafkat ongetwijfeld allemaal gaat beantwoorden. Kom er in maar in Katje!

  1. There, I fixed that for you :
   “Allemaal vragen die onze lokale mafkat ongetwijfeld allemaal NIET gaat beantwoorden. Kom er in maar in Katje!”

Geef een reactie