BREAKING: CHRIS KLOMP ‘ONDERZOCHT’ PIZZA-GATE EN WEET: HET IS EEN COMPLOT

LAATSTE NIEUWS: GAAT PEDO-SPECIALIST CHRIS KLOMP MORGEN OOK NAAR HET AMSTERDAMSE HOF OM DE ZAAK BIJ TE WONEN VAN FRED TEEVEN DIE WEIGERT TE GETUIGEN IN DE ROLODEX-ZAAK EN DAAR WELLICHT TOCH TOE GEDWONGEN WORDT? (11:15, GERECHTSHOF AMSTERDAM ACHTER CS, OPENBARE ZITTING)

IN THE MEANTIME PROBEERDE CHRIS KLOMP AF TE REKENEN MET MICHA DOOR AANGIFTE TEGEN HEM TE DOEN WEGENS ‘SMAAD’ * DEZE SITE TOONDE AL EERDER AAN DAT KLOMP GEEN JOURNALIST IS, MAAR EEN PROPAGANDA-SPECIALIST VAN DE STAAT EN DE PP-ELITE


Luister naar David Seaman over hoe het echt zit met Pizza-gate. Hij wordt net als Micha weggezet als complotdenker en ook beschuldigd zelf een pedofiel te zijn

Het was al weken slechts een bizarre complottheorie: pizzagate. Een niet op feiten gebaseerde theorie over een pedonetwerk rond de Democratische partij in de Verenigde Staten, gerund vanuit de kelder van een pizzarestaurant in Washington. Tot deze week een gewapende man het restaurant in liep om eigen ‘onderzoek’ te doen. LEES VERDER BIJ HET AD

7 Replies to “BREAKING: CHRIS KLOMP ‘ONDERZOCHT’ PIZZA-GATE EN WEET: HET IS EEN COMPLOT”

 1. Die Seaman begon, net als Micha, als een normale journalist. Net als Micha kreeg hij ruzie met iedereen en de kolder in zijn kop.

  Wat pizzagate is voor deze stakker is Demmink voor malle Micha. Beiden zullen met deze paranoia in een inrichting belanden.

  Tragisch.

 2. Psychopaten zijn echt de meest walgelijke, totaal onacceptabele krankzinnige nassauers (vergelijk de de proactieve aanval op de kwetsbaarsten met vluchtelingenkamp schoolvoorbeeld Dresden):

  http://www.infowars.com/why-clintons-must-face-justice/

  Since 2010, the corporate media has virtually censored the unthinkable crimes being perpetrated against the most vulnerable people in the world for only one purpose, which is to protect Hillary Rodham Clinton, the Clinton Foundation and their associates from being exposed as the “thieves and monsters” they are, according to U.S. businessman and philanthropist Gary Heavin.

 3. Volgens mij gaat het ondeskundig rommelen in de uiterste (verbijsterende) periferie van psychopathische smeerlapperijen te lang duren….

  Nogmaals: ook psychopaten die niet direct op deze wijze met kindermisbruik te maken hebben, zijn IMMENS SCHADELIJK en moeten worden UITGENOMEN om niet in totale verbijstering tussen rokende puinhopen te eindigen.

 4. Tegen chris klomp kun je Gelijk Tegen Aangifte doen wegens OOK SMAAD EN LASTER waar Duidelijk Bewijs is een door hem zelf geschreven artikel inzake demmink en al op deze Site als Item langs kwam waar hij zich zelf 180° tegensprak de volgende dag ná dat artikel al

  En dáár óp gebaseerd omtrent zijn eigen aangifte dan ook Aangifte wegens valse aangifte doen… Oh én kuck aangeven bij RvJ al is het enkel maar om hun strontkoppen nog verder bij te kleuren en Dossier te Maken .. maar ook zijn journaile licencie konden intrekken ..

 5. Toch typisch dat Klomp Micha’s naam niet durft te noemen. Bang dat zijn uitspraken geen grond van bestaan hebben? Ik zou zeggen, alle Klompnieuws is nepnieuws, bij voorbaat. Klomps enige doel lijkt ervoor te zorgen dat de burger niet geshockeerd raakt van feiten die niet zo aangenaam zijn. Ik heb goed nieuws voor hem: voor ouden van dagen werkt het misschien, maar geen enkele jongere leest het AD, en dat weet ik uit de eerste hand!

 6. Klomp: “Een niet op feiten gebaseerde theorie (…) tot deze week een gewapende man het restaurant in liep (…). Tsja, volgens Klomp is het nu dus wel een op feiten gebaseerde theorie geworden. Goed denkwerk, Klomp. Je logica is echt onovertroffen!

Geef een reactie