BREAKING: CHRIS KLOMP WIL DAT MICHA WORDT GEARRESTEERD OP BASIS VAN EEN EUROPEES ARRESTATIE BEVEL OMDAT HIJ DE PEDO’S VOOR DE VOETEN LOOPT

HET WORDT NU MET DE DAG CREEPIER ROND DE DOOR DEMMINK BETAALDE STAATS-INFILTRANT CHRIS KLOMP * NADAT HIJ TWEE KEER (TEVERGEEFS) AANGIFTE DEED TEGEN MICHA WIL HIJ NU DAT DE IERSE POLITIE HEM ARRESTEERT EN UITLEVERT * DAT IS HELAAS NIET MOGELIJK VOLGENS HET EAB * MAAR KLOMP LAAT STEEDS MEER ZIEN WAT HIJ WERKELIJK IS: EEN OPSPORINGSAMBTENAAR

Executie van zaak Micha K. kan bij onherroepelijkheid (dus na cassatie) plaatsvinden. Bijvoorbeeld met een EAB. Of dat ook zal gebeuren? Tsja. Dat twitterde Chris Klomp op 23 november (zie slider). Het is werkelijk horrifying dat een ‘collega’ als Klomp nu gaat roepen om een EAB voor Micha. En dat nadat hij reeds twee keer aangifte tegen hem deed! Duidelijk is dat Klomp het heeft opgegeven Micha te bestrijden op de inhoud en via zijn ‘artikelen’. Daarom roept hij nu op de ‘sterke arm’ van de politie -tot in het buitenland aan toe! Het goede nieuws is natuurlijk dat Klomp hiermee afstand doet van zelfs de schijn een ‘gewone’ journalist te zijn en laat zien wat hij werkelijk is: een agent van de pedo-mafia zoals we al jaren beweren -en ook hebben bewezen. We kunnen hier onbesproken laten dat het juridisch niet mogelijk is Micha in Ierland te laten arresteren op grond van het EAB, bijvoorbeeld omdat het dan moet gaan om delicten waarop minimaal een gevangenisstraf staat van drie jaar. Op smaad staat maximaal een jaar. Jammer Chris. Ook is het volgens ons niet mogelijk dat een land via het EAB om uitlevering vraagt van een eigen burger. Dat is nu precies waar het EAB niet voor is bedoeld. Als een land een eigen burger uitgeleverd wil krijgen, kan dat met behulp van het ‘gewone’ uitleveringrecht. Het EAB is bedoeld voor landen die een niet-burger willen berechten in het eigen land voor een delict dat hij daar heeft gepleegd. Micha zou onder het EAB valen als hij in Ierland een baby aan stukken zou hebben gesneden en naar Nederland was teruggegaan. Dan zouden de Ieren Nederland kunnen verzoeken om arrestatie van Micha en uitlevering zodat hij in Ierland kan worden berecht. Dit overkwam bijvoorbeeld mijn oude vriend Robert Horchner die door Nederland werd uitgeleverd aan Polen omdat hij daar een hasjplantage zou hebben gerund.

Als we bij Wikipedia kijken naar het Europees Arrestatie Bevel zien we dat ‘kinderporno en seksuele uitbuiting’ een van de delicten is waarop het van toepassing is. Micha heeft deze delicten nu juist (met aantoonbaar succes) aan de kaak gesteld! Klomp wil nu dat Micha wordt opgepakt als de eerste de beste Jood in de oorlog omdat hij zich bij het exposen van de pedofielen schuldig zou hebben gemaakt aan ‘smaad’! Zou het gedrag van Klomp ook onder een bepaalde strafwet vallen?

4 Replies to “BREAKING: CHRIS KLOMP WIL DAT MICHA WORDT GEARRESTEERD OP BASIS VAN EEN EUROPEES ARRESTATIE BEVEL OMDAT HIJ DE PEDO’S VOOR DE VOETEN LOOPT”

  1. Klomp kent het EAB in elk geval stukken beter dan de googelende ‘journalist’ Kat:

    “Een dergelijk bevel kan worden uitgevaardigd indien er sprake van is dat:
    – iemand tot vier of meer maanden gevangenisstraf is veroordeeld en er geen mogelijkheid van hoger beroep meer bestaat”

  2. “We kunnen hier onbesproken laten dat het juridisch niet mogelijk is Micha in Ierland te laten arresteren op grond van het EAB”
    Ierland?? Ierland?? Toch vreemd dat je opzoekt wat de situatie zou zijn als je in Ierland bent, terwijl je je toch zeker wel in het zonnige IJsland bevindt, alwaar je wacht op het verdere verloop van je asielprocedure, die volgens je niet-nader-genoemde IJslandse advocaat “zeer kansrijk” wss.
    Hoe is het eigenlijk met je Ierse strafzaak?

Geef een reactie