BREAKING COLLAPSE FRANKRIJK: CEO RENAULT GEARRESTEERD WEGENS FINANCIELE FRAUDE

UPDATE: GHOSN VERZWEEG 44 MIO DOLLAR INKOMEN OVER 5 JAAR * HIJ PLUNDERDE OOK GELD VAN DE ONDERNEMING * TWEE JAAR GELEDEN HUURDE HIJ DE PALEIZEN VAN VERSAILLES OM ZIJN HUWELIJK TE VIEREN IN EEN PARTY IN LOUIS XIV-STIJL * AFFAIRE NAAR BUITEN GEBRACHT DOOR EEN KLOKKENLUIDER

TOPMAN CHARLES GHOSN VAN RENAULT-NISSAN-MITSUBISHI GEARRESTEERD IN TOKIO VOOR HET VERZWIJGEN VAN GROTE DELEN VAN ZIJN INKOMEN * DIT KOMT EEN PAAR DAGEN VOOR DE ‘BESTORMING VAN DE BASTILLE’ IN PARIJS * LEES HET HELE VERHAAL BIJ REUTERS

2 Replies to “BREAKING COLLAPSE FRANKRIJK: CEO RENAULT GEARRESTEERD WEGENS FINANCIELE FRAUDE”

 1. Ghosn is de zoveelste psychopathische geldwolf in maatpak, die tegen de grotere staatspsychopaten (die dit soort concurrentie van een aanzienlijk minder machtige soortgenoot niet willen) aanloopt.

  Door hun ijsbloedig gelieg onder een masker van warme en biologerende charme, maken industrial psychopaths op aanstellings-commissies steeds de indruk een perfect stabiele en uiterst bekwame aanwinst voor het bedrijf te zijn…..

  Enfin: ‘You will be stabbed in the back sooner or later, often in ways you can’t begin to imagine (not recognising and knowing the alien mindset)’.

 2. Benzineprijzen en verkeersboetes enz. enz. kunnen in Prins Bernhard BV alleen het werk van volkomen gewetenloze psychopaten zijn.

  In plaats van nu het Binnenhof, De Horsten, Drakensteyn e.d. te gaan bestormen, zou ik kiezen voor veel fundamenteler INGRIJPEN:

  Verplicht stellen van een psychopatentest, om te beginnen voor allen in- en naarstig op weg richting (de macht en controle van) OPENBAAR BESTUUR EN DIENST.

  Narcisten zijn niet ge-equipeerd voor openbare functies, maar gedreven door hun brandende begeerte richting (te perverteren) macht en controle, voelen ze zich er gestoord sterk toe aangetrokken.

Geef een reactie