BREAKING CORONA UPDATE: CENTRALE ROL BIJ ONTWIKKELING HORROR-VIRUS VOOR OSTERHAUS EN RON FOUCHIER BEVESTIGD; CANADESE COLLEGA-VIROLOOG VERMOORD -LEES WAT MICHA IN 2012 SCHREEF OVER RON FOUCHIER!

LEES OP NIBURU.CO HOE DE CANADESE VIROLOOG FRANK PLUMMER AAN ZIJN EINDE KWAM * PLUMMER ONTVING HORROR-VIRUSSEN UIT ROTTERDAM VAN AB EN RON * MICHA EXPOSTE RON FOUCHIER AL 10 JAAR GELEDEN ALS HORROR-VIROLOOG SAMEN MET AB * HIERONDER EEN ARTIKEL DAT MICHA SCHREEF OVER FOUCHIER IN 2012 EN DAT IN HET LICHT VAN WAT ER NU GEBEURT TE VERBIJSTEREND IS VOOR WOORDEN * STEUN MICHA, THE LAST REPORTER STANDING, DIE FOR YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS PROBEERT DE WAARHEID EN DE FEITEN TE BRENGEN ONDER EXTREME OMSTANDIGHEDEN * MAAK EEN BEDRAG OVER OP DE REKENING VAN ZIJN STICHTING! [via drsmkat@yahoo.com]

HET AD PUBLICEERT EEN GROOT INTERVIEW MET DE HORROR-VIROLOOG RON FOUCHIER VAN DE ERASMUS UNIVERSITEIT * CHARME-OFFENSIEF VANUIT DE FABRIEK DES DOODS * ARTIKEL VOL MET DOORZICHTIGE SPINS EN ZONDER ANTWOORDEN OP DE CRUCIALE VRAGEN.

BREAKING: DE DOCHTER VAN RON FOUCHIER VAN 11 LEEST KLOKKENLUIDERONLINE * ‘TOEN HET H5N1-VIRUS AIRBORNE BLEEK KWAMEN DE PIJPJES BIER OP TAFEL’

Daags nadat bekend werd dat de Frankenstein-virologen Osterhaus en Fouchier de laatste hand hebben gelegd aan hun killer-virus verschijnt er een enorm interview met Fouchier -die tot de 100 meest invloedrijke personen behoort van Time maar hier nauwelijks bekendheid geniet- in het AD (28 december). Alleen al het feit dat deze man in de buitenlandse media veel meer aandacht krijgt dan bij ons bewijst al dat zijn ‘onderzoek’ niet ten dienste staat van de voortuitgang, maar van de vernietiging. Maar nu dan toch dat interview in het AD, out of the blue en zwaar gespindoctord door de Bilderbergers. Kijk maar eens naar de kop en de subkop: Ik werd in de VS zelfs vergeleken met Hitler! en Hoe een eminente stap op weg naar bestrijding van het vogelgriepvirus een afschuwelijke nachtmerrie werd.

Nog nooit heeft het AD zo’n groot interview geplaatst. Opmerkelijk ook dat de NWO kiest voor het AD en niet het NRC. Waarschijnlijk heeft met vooral willen inzetten op de ‘gewone burger’. In de lead van het stuk doet Fouchier nog een derde duit in het zakje inzake zijn ‘demonisering’ als de nieuwe dr. Mengele. Hij zegt over zijn Time-uitverkiezing: Gelukkig sta ik niet in het rijtje schurken. Let op mensen: deze ‘wetenschapper’ die bezig is de hele wereldbevolking uit te roeien, althans pogingen daartoe te doen, is geen schurk! Mag niet worden vergeleken met Hitler en zijn ’eminente stap’ mag ook absoluut geen ‘nachtmerrie’ worden! Nee, we moeten klappen en juichen voor het ‘onderzoek’ van Ron en Ab dat trouwens direct wordt gefinancierd door de Bilderbergers zoals ook in het stuk wordt toegegeven (het National Institute of Health in de VS). Fouchier -ten vierden male, het wordt hilarisch:- Het doel van het onderzoek was louter door nobele motieven ingegeven! Mensen: er is geen economische crisis! Mensen: Rutte en de zijnen doen alles om u te helpen! Mensen: Gerrit Zalm en zijn banken-vrienden doen er ook alles aan uw toegoeden te beschermen! VERTROUW OP ONS! VERTROUW OP DE MACHT! EN VERTROUW HELEMAAL OP DE WETENSCHAP EN OP RON EN AB!

Het is het meest bizarre interview ooit afgedrukt. O wat is Ron sympathiek! Hij vertelt hoe zijn oudste dochter voor school een werkstuk moest maken in de vorm van een actueel krantenartikel. Ze dacht: papa is in het nieuws, ik neem hem! Tot ze op internet blogs tegenkwam waarin letterlijk ston: Waarom hebben ze Pim Fortuyn vermoord en niet Ron Fouchier? En: Hij woont daar en daar. Als je een auto hebt, rijd je hem maar dood. Voor een meisje van 11 komt dat keihard aan. Natuurlijk moest ik haar troosten. We kregen ook politie over de vloer om over beveiliging te spreken. Ja, ‘beveliging’, dat mogen we hopen voor de man die op het punt staat in opdracht van de Bilderbergers de hele wereldbevolking uit te roeien! Die heeft wel een cameraatje of vijf nodig rond zijn huis! By the way… de passage over Pim Fortuyn komt van deze website…

In een passage die verwijst naar die bizarre beelden (VPRO TV, zijn ze nog te vinden op YouTube?) van Ab Osterhaus die een fles whiskey laat aanrukken als hij een sms krijgt dat Ab Klink voor een half miljard waardeloze vaccins heeft besteld, zegt Fouchier: Toen het H5N1-virus airborne bleek (virologiejargon voor overdraagbaarheid via ademen, hoesten en niezen) kwamen de pijpjes bier op tafel -vast prik als er op de afdeling iets te vieren valt. Hier wordt dus beschreven dat de Frankenstein-virlogen een feestje bouwen omdat ze erin geslaagd zijn het killer-virus goed verspreidbaar te maken. Mensen: dit is het Goebbels-principe: bedrieg de mensen niet of doe het op zo’n extreme schaal dat niemand het zal kunnen geloven. Kijk, zo’n Diederik Stapel kunnen ze opknopen. Een krabbelaar. De echter science-criminelen zijn beyond justice en beyond discovery. Het AD over Fouchier: Nu prijkt hij in het prestigieuze periodiek [Time] tussen Obama, Adele, Merkel en Messi, maar het had hem niet vernbaasd als hij was beland in het rijtje mondiale schurken dat het Amerikaanse weekblad tegelijk publiceert en waarin onfrisse types als de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un en de Syrische president Basha-al-Assad zijn opgenomen. WTF! What’s going on here?

Fouchier: Het vogelgriepvirus is onder mensen nog geen grote killer. In Afrika en Azie raakten 700 mensen besmet -van hen overleed de helft. Bij vogels is de ziekte echter zeer wijd verspreid. Daarbij springt het virus geregeld over op katten, honden en varkens. Telkens loop je de kans het risico dat het virus zich aanpast aan zijn nieuwe gastheer. Er komt, hoop vrees ik, een moment dat wij, mensen, aan de beurt zijn. Als dan een pandemie volgt, een wereldwijde epidemie, dan is die veel effectiever ernstiger dan die van 2009. Om dit te bereiken hebben Fouchier en zijn team er dus voor gezorgd dat het virus airborne is gemaakt zodat alle mensen ter wereld kunnen worden besmet en vermoord.

Bizar is dat nergens in het stuk duidelijk wordt gemaakt wat het doel is van het onderzoek van Fouchier. Of toch? Het doel van het onderzoek was louter door nobele motieven ingegeven. Wel lezen we dat bij de ‘ontdekking’ van het killer virus eind 2011 ten minste zeven ministeries en de Nationaal Coordinator Terrorismebestrijding in Nederland werden platgebeld door hun Amerikaanse pendanten en het Pentagon. Het was acute crisis als in de kilste dagen van de koude oorlog. Direct na de ‘doorbraak’ riep minister Edith Schippers dat het ‘killer virus geheim moest blijven’. Schippers wil data dodelijk virus geheim houden viel te lezen op Artsennet – de artikelen hierover uit de MSM zijn deel van het net gehaald. Staatssecretaris Bleeker begon te roepen dat er ‘een exportverbod’ moest komen voor het killer-virus. Dat was dus eind vorig jaar toen de killer virus was ontdekt. Nu is stap twee gezet: het is overdraagbaar gemaakt. Obama kreeg de Nobelprijs voor de vrede. Die voor de wetenschap is vast en zeker voor Ron Fouchier.

2 Replies to “BREAKING CORONA UPDATE: CENTRALE ROL BIJ ONTWIKKELING HORROR-VIRUS VOOR OSTERHAUS EN RON FOUCHIER BEVESTIGD; CANADESE COLLEGA-VIROLOOG VERMOORD -LEES WAT MICHA IN 2012 SCHREEF OVER RON FOUCHIER!”

 1. Neen, duivels gewetenloze psychopatische virologen hebben dit niet op de ‘gullible fools’ (zoals de ‘alien mindset’ de normale mensheid/dierenwereld etc. ziet) losgelaten,

  HET WAS EEN METEORIET vorig jaar ingeslagen te China, die miljoenen, puur toevallig SARS/Corona-achtige…, virussen in de rondte heeft geslingerd bij de inslag.

  https://www.express.co.uk/news/world/1240664/coronavirus-news-latest-china-origin-meteorite-scientists-health-warning-death-toll-latest

  Vermoedelijk is o.a. Halbe Zijlstra (als uniek specimen) ook door dezelfde aliens die deze virusbom op de aarde hebben gegooid ontvoerd, na vanaf zijn bed te zijn opgezogen in hun vliegende schotel.

 2. Zonder psychopatentest weet je eigenlijk niets.

  Psychopaten kennen in ieder geval niet de morele grenzen/remmingen (‘no inhibitions, none’) die tot de NORMALE gevolgtrekking zouden kunnen leiden:

  We kúnnen het……maar we moeten het niet doen/moeten het niet willen!

  Daarom is o.a. de gehele stad Dresden (al maanden een gigantisch oorlogsgewonden- en vluchtelingenkamp) levend gecremeerd en tegelijkertijd tot flanters geslagen.
  Daarom zijn ook de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki afgeworpen (natuurlijk om liefdevol verdere militaire levens te sparen…..).

Geef een reactie