BREAKING CORONA-VIRUS UPDATE! AL 1000-EN KEREN BEKEKEN OP FACEBOOK! NEDERLANDERS HOUD VOL! DEZE SATANISCHE NACHTMERRIE VAN RUTTE EN GELAUFF GAAT VOORBIJ!

IN THE MEANTIME: SPREAD TE WORD EN VERTEL IEDEREEN DAN RUTTE EN GELAUFF CRIMINELE EN SATANISCHE BEDRIEGERS ZIJN DIE MAAR EEN DOEL HEBBEN: DE TOTALE VERNIETIGING VAN NEDERLAND EN DE BURGERS!

2 Replies to “BREAKING CORONA-VIRUS UPDATE! AL 1000-EN KEREN BEKEKEN OP FACEBOOK! NEDERLANDERS HOUD VOL! DEZE SATANISCHE NACHTMERRIE VAN RUTTE EN GELAUFF GAAT VOORBIJ!”

  1. Ja hoor, daar hebben we gekkie Dinie weer. Eén van de laatste der mohikanen in de volgers van Micha. Delen in deze vlog één hersencel. En het hele spectrum komt voorbij; de new world order, chemtrails, marsmannetjes, de protocollen van Zion, alles!
    Micha is dan nog wel zo slim om zich niet met chemtrails in te laten, maar voor Dinie is helemaal NIETS te gek!!
    Hilariteit alom.

    1. De grootste gekkies hebben opvallende overeenkomsten: ze zijn ongeveer even oud, laatvijftigers of zestigers. Ze willen niks aannemen van autoriteiten of de main stream media, maar omarmen/geloven werkelijk iedere kul die op de eerste de beste plottersite is te lezen.

Geef een reactie