BREAKING: CORRUPTE RECHTER SANCTIONEERT TERREUR DE TELEGRAAF: NIEMAND MAG IETS TERUGDOEN

RECHTBANK AMSTERDAM VOLLEDIG HET SPOOR BIJSTER: NA CORRUPT VONNIS PRO-VOLKSKRANT IN ZAAK VAN MICHA NU CORRUPT VONNIS PRO-TELEGRAAF IN ZAAK-LOTERIJVERLIES * OP GEEN ENKEL ARGUMENT VAN FERDY ROET IS ACHT GESLAGEN * STAATS-HITMAN BART MOS MAG MENSEN DEMONISEREN EN BELASTEREN EN DEZE MENSEN MOGEN NIETS TERUGDOEN

[wp_ad_camp_1]

Het gaat precies zoals Micha het afgelopen Zaterdag heeft beschreven en voorspeld op Niburu.co. Daar is werkelijk helemaal niets aan toe te voegen. Duidelijk is dat Loterijverlies niet te halen heeft bij de corrupte en criminele rechterlijke macht die nota bene bereid blijkt een arrest van de Hoge Raad waarin is vastgesteld dat de Staatsloterij crimineel heeft gehandeld te saboteren. Wat de volgende stappen van Loterijverlies gaan worden is nog niet bekend. Nederland is inmiddels zo diep gezonken dat het niet meer mogelijk blijkt de Staat op wat voor wijze dan ook aan te pakken -zelfs niet als de Hoge Raad heeft geoordeeld dat er sprake is van crimineel optreden. De Staatsloterij weigert simpelweg te onderhandelen met Loterijverlies over een compensatieregeling. Het is hiertoe alleen bereid als Ferdy Roet wordt gewipt en wordt vervangen door iemand uit het kamp van de Staatsloterij zelf. Door deze krankzinnige en hyper-arrogante benadering wordt de criminaliteit van de Staatsloterij uiteraard alleen maar verder bevestigd. De enige kans voor Loterijverlies is er thans in gelegen het ledenbestand van 194.000 bedrogen Nederlanders te mobiliseren en in actie te laten komen tegen de criminele mafia van De Telegraaf, de rechterlijke macht en de Staatsloterij die allen onder een hoedje spelen onder ‘leiding’ van Rutte-billenmaat Jan Driessen.

3 Replies to “BREAKING: CORRUPTE RECHTER SANCTIONEERT TERREUR DE TELEGRAAF: NIEMAND MAG IETS TERUGDOEN”

  1. Mispoes: Gelukkig vonnissen de PB BV rechters altijd (in kritieke gevallen, of gevallen die dat ooit zouden kunnen worden in een ver verschiet) zoals Prins Bernhard en (inmiddels) diens nagelaten netwerk dat wenst.

    Zoals de waard is…….

    En dit alles onder het motto: Wiens brood men eet, diens woord men spreekt.

    Hoewel Prins Bernhard natuurlijk geen brood verstrekt, maar slechts de buit verdeelt…..

  2. Micha volgt dezelfde logica als Wilders en Trump: als de rechter niet vonnist in lijn met hetgeen ze wensen is hij crimineel en corrupt.

Geef een reactie