BREAKING! CORRUPTE VAN DE OMGEKOCHTE RECHTER ZUURMOND REEDS NU AANGETOOND! VERBIJSTEREND!

OM HANS WESTENBERG TE REDDEN WORDEN WERKELIJK ALLE REGELS EN WETTEN VERKRACHT: HIER SPELEN DE ULTIEME BELANGEN VAN DE DEEP STATE * WE ZAGEN HET REEDS BIJ DE DOODSBEDREIGING DIE DE PRESIDENT VAN DE HAAGSE RECHTBANK HOFHUIS UITTE AAN DE GRIFFIER DIE DE WARE TOEDRACHT VAN DE ZAAK-WESTENBERG ONTHULDE * DAT IS HET VERBIJSTERENDE: ALLES IS BEKEND, ALLES IS IN THE OPEN EN TOCH BLIJFT DE DEEP STATE GEWOON DOORGAAN MET HET BEDROG!

11 Replies to “BREAKING! CORRUPTE VAN DE OMGEKOCHTE RECHTER ZUURMOND REEDS NU AANGETOOND! VERBIJSTEREND!”

 1. Jammer voor u dat u de zaak heeft verloren. Maar anderzijds, over Westenberg oordeelt men ook niet. Ja, er word rekening gehouden met het feit dat hij zijn geld nooit meer terug ziet maar dat kan ook voor u een voordeel zijn. U bent er heilig van overtuigd dat dat niet het geval is, maar dat is de verliezende partij wel vaker.

  Overigens zijn de bewijzen tegen de rechter nogal mager mij inziens.
  Feit: De man heeft een lezing gehouden bij de landsadvocaat.
  Feit: De man heeft u niet het geld toegekend waar u meent recht op te hebben.
  Uw conclusie: De man is corrupt.

  Dat de rechter een lezing heeft gehouden, wat niet verboden is, geeft nog niet aan dat 1+1 2 is. Daar heeft u toch echt meer bewijs voor nodig volgens mij. U kunt weliswaar aanvoeren dat u al jaren niet krijgt wat u volgens u toekomt en alle andere verdachtmakingen, maar meer dan dat zijn het niet. Zelfs niet als u uw visie, mening of wat het ook is presenteert als feiten.
  En dat zou u als journalist (volgens Chris K. overigens niet eens een ‘publicist’) toch moeten weten. Volgens mij dan.

 2. Ik ben journalist! Mijn belangrijkste reden om te procederen is de corruptie aan het licht te brengen in dienst van het algemeen belang!
  —————–
  Zoals het een goed journalist betaamt.

  Die wordt echter sluipend of knalhard buitengesloten door de MSM in een reeds VOLLEDIG operationele psychopathocratie.

  Alles wat ten nadele van de psychopathische ‘deep state’ zou kunnen uitpakken, zie je NOOIT op de voorpagina van de Telegraaf of het Algemeen Dagblad e.d. verschijnen: NOOIT!

  Psychopaten zullen zich uit de aard van hun aberratie op het niveau van het instinctief substraat krankzinnig energiek blijven verzetten tegen waarheid, recht en gerechtigheid.

  Je kunt ze alleen uitnemen

 3. In deze hel dreig je terecht te komen als je deze krankzinnig (machinaal energiek) gedreven op macht en controle gefocuste, PROACTIEF agressieve, ANTI-sociale (op een totaal en pervers en BEDREIGEND afwijkend niveau functionerende) kern-krankzinnigen, begint in de peiling te krijgen en evt. in het vaarwater zou kunnen komen:

  ———–
  Psychopaths dream of a “happy” and “just” world where their depraved worldview is accepted as reality. They seek, by any means necessary, to achieve positions in government where their dreams can be brought to fruition…..
  ———

  ……en in een psychopathocratie zoals Prins Bernhard BV, zijn ze al in hun opzet geslaagd.

 4. Vervolg vorig bericht:

  En ze zijn proactief agressief. Als je hun bizarre gezwets eindelijk bedenkelijk begint te vinden, kunnen de lijkenbergen zich vlot en grenzenloos gaan opstapelen en je begint (veelal) eerdere lijkenbergen te ontdekken.

  Als prins Bernhard namelijk een psychopaat is, dan ligt het ineens totaal (!) in de lijn der verwachtingen, dat hij de verrader van “Arnhem” is geweest en dat hij de Hongerwinter- en als aanjager van de “Politionele Acties” meer dan honderdduizend doden in Indonesië en meer dan 5000 onder Nederlanders (en onnoemelijk leed en ellende) PROACTIEF heeft veroorzaakt door zijn moreel debiele empathisch onvermogen (de tekenen des tijds ook niet verstaand).

 5. Psychopaten (van PB BV en waar dan ook) gaan onverdroten dóór waar normale criminelen beseffen dat het einde verhaal is en de handdoek in de ring gooien.

  Je komt uiteinderlijk echt compleet in “lalalala-land” terecht, waar het gras azuurblauw is en de lucht grasgroen, waar verzwegen SS/SA mannen verzetshelden zijn en kattenmoordenaars zwaluwenredders.

  De optelsom (!) van ware (!) krankzinnigheid nu eenmaal hè…….

 6. Simpele vraag, Micha: als alle rechters die jouw zaken behandelen omgekocht zijn, waarom procedeer je dan nog? Je zou dan toch onderhand wel moeten weten dat je op die manier geen enkele zaak zult winnen?

  1. Wat een dom punt Guinness! Ik ben journalist! Mijn belangrijkste reden om te procederen is de corruptie aan het licht te brengen in dienst van het algemeen belang!

   1. Waarom doe je dat dan door rechtszaken aan te spannen? Best riskant als je er eentje wint hè, dan is die zogenaamde “corruptie” namelijk ineens als sneeuw voor de zon verdwenen en “wint Micha op alle fronten”.

    En daarnaast: je bent geen journalist. Nee Micha, echt niet: je bent geen journalist. Je hebt geen opdrachtgever, geen medium, geen collega’s en geen salaris. Je produceert teksten voor je eigen blog, dat is natuurlijk heel wat anders dan journalistiek. Je kunt het jezelf wijs blijven maken maar je bent in geen enkel opzicht journalist. Vroeger was je journalist, nu niet meer.

    Subliem bewijs van je gebrek aan journalistieke vaardigheden zijn daarnaast je ontslag bij de Telegraaf en de NRC en je royering door de NVJ. Het zit je hoog hè, dat je geen journalist meer bent? Gisteren werd nog weer eens pijnlijk duidelijk wat je dan wel bent: niets meer dan een eenzame zwerver.

    1. Kat is ontoerekeningsvatbaar. De echte schuldige is mr. Stapel. Die weet heel goed dat de zaken van Kat kansloos zijn. Maar iedere procedure pakt hij weer een toevoeging er bij. Kassa. En Kat maar proceskosten betalen na weer een verloren zaak.

 7. De trollen hadden dus alweer gelijk. Kat begrijpt nog steeds niet dat een tussenvonnis geen definitief vonnis is en een voorzieningenrechter daar niet op af kan gaan.

  Zelfs als het Hof in zijn voordeel zou beslissen, moet Kat eerst nog aantonen dat hij ‘reputatieschade’ heeft geleden, wat Westenberg makkelijk kan pareren door te wijzen op al die krankzinnige complotten die Kat uit zijn dikke duim zuigt.

  Verder vraag je je af waarom Kat nog de rechtelijke macht inschakelt als deze onderdeel is van de ‘PP-elite’ (een term die een argeloze lezer trouwens helemaal niks zegt).

Geef een reactie