BREAKING: CRIMINEEL HANDELEN OM IN MICHA-ZAKEN NU 100% BEWEZEN

STRAFZAAK TEGEN WESTENBERG WAS EEN GROTE GESPINDE OPERETTE * OM HAD EEN VOLLEDIGE BEKENTENIS VAN WESTENBERG IN HANDEN MAAR MANIPULEERDE DE PROCESGANG * IN ALLE MICHA-ZAKEN HEEFT HET OM GEFRAUDEERD * GIGANTISCHE SCHADECLAIM IN DE MAAK * INTUSSEN BETAALT U NOG STEEDS VOOR DE LIEGENDE RECHTER * DIT JAAR BEHANDELING MICHA-CLAIM BIJ HOF DEN BOSCH

3 Replies to “BREAKING: CRIMINEEL HANDELEN OM IN MICHA-ZAKEN NU 100% BEWEZEN”

 1. ‘Gullible fools’ (ijskoud pragmatisch zijn psychopaten wel) hebben wat moois uitgehaald in 1945 met het als illegaal (!) gewapende verzetsheld juichend binnenhalen van de driedimensionaal verraderlijke SS psychopaat uit de diepste krochten van het Nazi Reichssicherheitshauptamt.

  De goegemeente WIL gewoon geloven dat alles fijn en goed is……en met de gruwelijke kinderlokker meelopen naar uiteindelijk zijn horror-martelkamer……cognitieve dissonantie.

 2. Geïndiceerde adapted/compensated psychopaat Buma van het CDA, wil nu voor honderden miljoenen gewapende drones aanschaffen, om er lustig op los te kunnen moorden, lees ik zojuust op teletekst.

  Hebt uw vijanden lief…….maar ja: psychische/religieuze integratie: het lukt psychopaten gewoonweg niet, kan niet lukken.

  ‘You really can’t argue or bargain with psychopaths’……uiteindelijk sturen de moord-automatons als Bernhard zur Lippe B. een gewapende drone op je af, als je het niet met hun walgelijk zieke plannen en projecten eens bent.

 3. Een bekentenis is nog geen wettig en overtuigend bewijs……maar dat zou in psychopathocratie PB BV ook niet geholpen hebben, indien de psychopathocratie niet goed uitkomend.

  Bewijs tegen een enkeke psychopaat slaat al in het luchtledige, maar hebben de intelligente, gecamoufleerde/bijv. als rechter met verbijsterende 2 + 2 = 4 uitspraken hun krankzinnige moordlust compenserende geïnfiltreerde types alle sleutelposities bij de (nu omgebouwde) staat in handen………

Geef een reactie