BREAKING: CRIMINELE OORLOGSHITSER GELAUFF MAG/DURFT DE NAAM VAN DE NEDERLANDSE OORLOGSMISDADIGER IN DE VN-VEILIGHEIDSRAAD NIET NOEMEN

WAS HET ZOALS LOGISCH ZOU ZIJN STEF BLOK ZELF DIE NA HET ‘RUIMEN’ VAN HALBE ZIJN STEM UITBRACHT VOOR DE VERNIETIGING VAN DE WERELD? * OF STUURDE RUTTE EEN AMBTENAAR OF DE SG VAN BUZA OF JORIS DEMMINK NAAR NEW YORK? * WE MOGEN HET NIET WETEN * GELAUFF IS DUS ZELFS ZO MISDADIG, DAT HIJ DE IDENTITEIT VAN DE MAN DIE NAMENS NEDERLAND DE WERELD GAAT VERWOESTEN GEHEIM HOUDT

Rusland blokkeerde eerst een Amerikaans voorstel om na te gaan wie er verantwoordelijk is voor de gewraakte luchtaanvallen van afgelopen zaterdag op Douma. Twaalf leden van de raad, waaronder Nederland, stemden in met de resolutie. Bolivia koos de kant van de Russen, die vinden dat de regering-Assad al is veroordeeld. China onthield zich van stemming. Het was al de zesde keer dat Rusland zijn veto gebruikte bij resoluties in de Veiligheidsraad over chemische wapens in Syrië. LEES HET HELE VERHAAL BIJ MARCEL GELAUFF

2 Replies to “BREAKING: CRIMINELE OORLOGSHITSER GELAUFF MAG/DURFT DE NAAM VAN DE NEDERLANDSE OORLOGSMISDADIGER IN DE VN-VEILIGHEIDSRAAD NIET NOEMEN”

  1. Die Guinness toch: onverbeterlijk.

    Het is MK met zijn pedo (als comorbiditeit bij psychopathie) fascinatie, die de gehele ineenstortende wereld “in de loop van een geweer” doet kijken in een situatie die gevaarlijker is dan de Cuba Crisis.

    Logisch, logisch en toch niet krankzinnig, we hadden het kunnen weten…..

  2. Gisteren schreef je nog: “GISTEREN WAS ER EEN ZITTING VAN DE VN VEILIGHEIDSRAAD MET NEDERLAND IN PROMINENTE POSITIE * MAAR ALLE NEDERLANDSE MEDIA ZWIJGEN”

    Vandaag wordt die melding onomwonden ingetrokken: Micha had weer eens, zoals te doen gebruikelijk, met z’n neus gekeken.

    Na al die jaren rotzooien projecteert Micha nog steeds het instorten van zijn eigen wereld op de wereld om hem heen. Al Micha’s schrijfsels over instorten, grootschalige conflicten, corruptie, satanische zaken etc zijn rechtstreeks op hem zelf van toepassing. Dat geeft eens te meer te denken over zijn talrijke beschuldigingen van pedofilie.

Geef een reactie