BREAKING: CRIMINELE TELEGRAAF BEGINT AAN GROOTSTE WITWAS-OPERATIE UIT DE GESCHIEDENIS, DIE VAN DE CRIMINELE POLITIE

DIEFSTAL EN PLUNDERING HEET ‘GELDSMIJTERIJ‘ ALS HET GEBEURT DOOR DE TOP VAN DE POLITIE: CRIMINELE FRAMING DOOR TELEGRAAF

WORDT DE DOOD VAN GERARD BOUMAN TIJDENS HET ONDERZOEK NAAR DE WIJZE WAAROP HIJ DE PLUNDERING VAN GEMEENSCHAPSGELD FIATTEERDE OOK ONDERZOCHT? * HET KENMERK VAN PEDO-BESTUURDERS: RAPE AND PLUNDER, WE ZAGEN PRECIES HETZELFDE BIJ JUSTITIE ONDER DEMMINK * POLITIETOP ZOOP EN NAAIDE OP KOSTEN VAN DE BURGER TERWIJL DE DIENDER OP STRAAT WERD UITGEKNEPEN * TELEGRAAF IN NAUWE SAMENWERKING MET JORIS DEMMINK EN JACK DE VRIES OM DEZE ‘KLUS TE KLAREN’

[wp_ad_camp_1]


Binnen de politie is lang niet iedereen enorm kwaad over de gang van zaken, zegt Rookhuijzen. Waar de één met de ellende blijft tobben, legt een ander die naast zich neer en richt zich op de dagelijkse werkzaamheden.
De spindoctors hebben ervoor gekozen ver weg te blijven van de corrupte politie-top en de Haagse pp-elite en zich te richten op de ‘gewone diender’ en zijn ‘emoties en gevoelens’ bij de hele affaire. Onder de kop ‘Agent het pispaaltje’ (waar die had moeten luiden: ‘Corrupte top zoop en naaide op uw kosten’) wordt geprobeerd sympathie op te wekken voor de gewone agent ‘die er ook allemaal niets aan kan doen’ maar die wel in opdracht van de criminelen aan de top de burger moet onderdrukken en kleieren. Als de pp-elite voor een ding bang is, is het voor agressie van de burger tegen agenten. Daarom wordt alles op alles gezet de gewone agent in de slachtofferrol te duwen. We gaan hier verder weinig van horen mensen!

2 Replies to “BREAKING: CRIMINELE TELEGRAAF BEGINT AAN GROOTSTE WITWAS-OPERATIE UIT DE GESCHIEDENIS, DIE VAN DE CRIMINELE POLITIE”

 1. En deze psychopathische terreurgroep met tot grenspsychopaten gemanipuleerde meelopers wordt wel “zuiver” gehouden, door normale ambtenaren meteen de kop in te drukken door ze op zo slecht mogelijke condities (evt. levenslang doodziek van, naast -zeker voor de normale ‘mindset’- traumatische ervaringen door het werk, de verbijsterende en bijzonder nare confrontatie met deze psycho’s) eruit te werken:

  ——————-                                
     De politie gaat niet goed om met    
  interne kritiek en probeert op onjuiste
  wijze van kritische agenten af te     
  komen,zeggen de vakbonden ACP en NPB na
  een reportage daarover van EenVandaag.
                                         
  In de uitzending is te horen hoe binnen
  de politie wordt besproken hoe ze van 
  een lastige agent kunnen afkomen;die  
  moet op medische gronden worden       
  ontslagen,want dan kunnen de kosten op
  het UWV worden afgeschoven.           
                                         
  De ACP spreekt van wanpraktijken van de
  leiding tegenover kritische agenten.  
  “Mensen worden weggepest en er worden 
  kunstgrepen uitgehaald om iemand uit de
  organisatie te krijgen.” 
  ——————————

  En wat blijft er dan uiteindelijk over……..Giltay c.s?!

 2. Ja, de gewone juut, wout of klabak heeft een van de brave “Vader des Vaderlands” afgeleid fijn karakter. Daarom schoten ze in de jaren 70 ook op havenstakers en ramden ze er in Amsterdam op los bij de broodrellen.

  Enfin, de vis begint aan de kop te rotten:

  ————————-
  Het terrorisme van Oranje

  Oranje wist tijdens de verschroeide-aardecampagnes precies wat hij deed. Hij wist dat hij gedeciviliseerde soldaten op de bevolking afstuurde. Hij wist wat de gevolgen zouden zijn. Omdat het niet primair zijn bedoeling was om de burgerbevolking uit te roeien, kan niet worden gesproken van genocide in de moderne volkenrechtelijke betekenis, hoewel de uitwerking van zijn militaire beleid wel degelijk genocidaal was. Het beste woord voor zijn oorlogsmisdaden is holomodor.
  —————–

Geef een reactie