BREAKING: CRIMINELE TELEGRAAF STUURT AAN OP KEIHARDE CONFRONTATIE MET MICHA; BEWIJS DAT DE MOS-AANGIFTE EEN GROTE SMERIGE SETUP WAS; MEINEED BART MOS

DE KRANT VAN PEDOFIEL NEDERLAND HEEFT MICHA LATEN WETEN DAT HET ‘NIETS ONRECHTMATIGS’ HEEFT GEDAAN * INTUSSEN HEBBEN WE DE BEWIJZEN VOOR CRIMINEEL HANDELEN VAN DE KRANT IN DE HAND * DIT WORDT DE RECHTZAAK VAN DE EEUW

[wp_ad_camp_1]

Micha’s advocaat meldt zojuist dat de aangifte door Bart Mos wegens ‘doodsbedreiging’ door Micha in 2010 niet is gedaan door hemzelf, maar door de peperdure advocaat van het concern, Bas le Poole van (destijds) Houthoff Buruma. Tijdens zijn verhoor op 6 oktober pleegde Mos meineed door te verklaren dat ‘De Telegraaf het hem heeft afgeraden aangifte tegen Micha te doen’. De feiten -waaronder opgenomen gesprekken- vertellen ons echter dat deze aangifte tot stand kwam in nauwe samenspraak met TMG en ook werd betaald door TMG die op deze wijze wilde ‘afrekenen’ met Micha die hun misdadige en criminele activiteien aan het exposen was, hiertoe getriggerd door zijn krankzinnige ontslag als correspondent ZO Azie nog voordat hij een letter in de krant had kunnen publiceren. Wat hier speelt behoeft geen nader betoog: De Telegraaf zat vuistdiep in de pedo-netwerken en handelde op instigatie van Joris Demmink. Steun Micha in de beslissende fase van zijn strijd met de criminele leugen-media die thans overal ter wereld worden exposed als criminele organisaties en maak een bedrag over op de rekening van de stichting [op te vragen via drsmkat@yahoo.com]. Hieronder de laatste email van De Telegraaf:

Van: Michelle van der Werf
Onderwerp: Antw.: Kat/Telegraaf
Datum: 2 december 2016 10:21:05 CET
Aan: “stapel@stapeladvocatuur.nl”
Kopie: Joost de Haas

Geachte heer Stapel,

Namens de hoofdredactie van dagblad De Telegraaf reageer ik herbij inhoudelijk op uw brief van 11 november 2016. De in uw brief aan De Telegraaf gemaakte verwijten zijn ongefundeerd en onjuist. De Telegraaf heeft niet onrechtmatig jegens uw cliënt gehandeld en is dan ook geen schadevergoeding aan uw cliënt verschuldigd.

Met vriendelijke groet,

mr. M. van der Werf

2 Replies to “BREAKING: CRIMINELE TELEGRAAF STUURT AAN OP KEIHARDE CONFRONTATIE MET MICHA; BEWIJS DAT DE MOS-AANGIFTE EEN GROTE SMERIGE SETUP WAS; MEINEED BART MOS”

  1. Met rechtszaken kom je nergens in een psychopathocratie zoals PB BV.

    U ziet hier het verschil tussen de materie beheersen en de klok wel hebben horen luiden…..

Geef een reactie