BREAKING: CROISET VAN UCHELEN GEFILMD BIJ AANKOMST OP BILDERBERG, DE ADVOCAAT VAN DE CRIMINELE RECHTER WESTENBERG DIE REET AFVEEGT MET ARREST HR

WE ZIEN CROISET VAN UCHELEN OP 9:00 * VOLGENS GELAUFF IS HIER NIETS AAN DE HAND EN WAKKERT DE BILDERBERG-CONFERENTIE ‘LEVENDIGE FANTASIEEN OP BIJ AANHANGERS VAN COMPLOTTHEORIEEN’ * PRECIES OM DIE REDEN MAG NIEMAND IETS ZEGGEN EN WORDEN DE BILDERBERGERS DIT JAAR COMPLEET VAN ALLES EN IEDEREEN AFGESCHERMD * JOURNALISTEN GEARRESTEERD BIJ ‘BEGROETEN’ BILDERBERGERS

Arnold Croiset van Uchelen heeft inmiddels zo veel schade berokkend aan de rechtstaat en de democratie dat hij dit jaar samen met zijn star client koning Willem en MP Mark Rutte mag aanschuiven op de Bilderberg-conferentie! Dan heeft hij alle tijd om uitgebreid uit de doeken te doen, ook aan mensen als Henry Kissinger en Etienne Davingnon (oud-topman van pedobank Fortis), hoe hij op heldhaftige wijze en met gevaar voor eigen leven de meest corrupte en criminele rechter uit de NL-geschiedenis heeft ‘gered’ van de Micha-claim-aanval. Croiset tegen Kissinger: “Kat heeft gewonnen bij de Hoge Raad, maar we leggen dat arrest gewoon naast ons neer! Ik heb Kat gemaild dat het arrest ‘op geen enkele wijze impliceert dat we hem ook maar een eurocent schuldig zijn’! Als hij voet zet op Nederlandse bodem wordt hij ogenblikkelijk gearresteerd en pakken we zijn DNA! Dan kunnen hem vervolgen en veroordelen voor elke moord die we maar willen! How about that?” Kissinger ligt dubbel en ook pedo-man Davingon die met zijn Fortis-bank het complete Dutroux-netwerk financierde schuddebuikt van het lachen. Dan komen koning Willem en Mark Rutte op Croiset af (zij kennen het hele verhaal natuurlijk al). “Kom Arnold! De eerste sessie begint! A Stable Strategic Order! Daar kunnen we jou niet missen!”

Eén reactie op “BREAKING: CROISET VAN UCHELEN GEFILMD BIJ AANKOMST OP BILDERBERG, DE ADVOCAAT VAN DE CRIMINELE RECHTER WESTENBERG DIE REET AFVEEGT MET ARREST HR”

  1. Psychopaten (zoals om zich heen verzameld en nagelaten door SS’er etc. Prins Bernhard) zijn de upperclass van ontrouw, (kwaadaardig moordzuchtige, diefacbtige etc.) leugen en bedrog.
    Echter:

    God brings disaster on those who continue in hard-hearted rebellion against Him.

Geef een reactie