2 Replies to “BREAKING: CRUCIAAL DERDE PERS-BOODSCHAP VAN GELE HESJES.NL, DIT MOGEN DE AUTORITEITEN ONDER GEEN BEDING MISSEN”

  1. Demmink?!?
    Wat zit je nou dom te lullen, moron? Die gele hesjes is het om de benzineprijs te doen! Die hebben helemaal niks met jouw obsessies waaruit al jarenlang alle prik verdwenen is. Sterker nog; die hele meute KENT jou niet eens!! Voor hun ben jij niks anders dan voor 99,999% van de andere Nederlanders: een volkomen onbekende loslopende gestichtspatiënt.
    “Woordvoerder”, laat me niet lachen! Dat ben jij alleen in jouw gestoorde hoofd. Je hebt nul komma nul contact met ze. Behalve dan natuurlijk met de mentaal uitgedaagde meelopers zoals bijvoorbeeld die sneue Rogier Hop, die geen flauw benul heeft achter WIE die nou eigenlijk moet aanlopen, en net zo makkelijk van PVV naar FVD verhuist als dat hij van overhemd wisselt, en dus ook een geel hesje geen enkel probleem is.

  2. Wat een treurnis. Je trekt een geel hesje aan en start weer de gebruikelijke volledig verzonnen riedel van ‘duizenden verkrachte baby’s’ en ‘in stukken gesneden baby’s’ die onderhand zelfs de meest gestoorde Kat aanhanger al niet meer geloofwaardig vindt.

Geef een reactie