BREAKING: CRUCIAAL PRO-MICHA TUSSENARREST ‘VERDWENEN’ BIJ HOGER BEROEP

HET STAAT NU VAST: OUDERLING ABBINK STAAT AAN HET HOOFD VAN EEN CRIMINELE SAMENZWERING MICHA OPNIEUW TE VEROORDELEN IN OPDRACHT VAN JORIS DEMMINK * BINNEN ENKELE WEKEN: DE MEEST EXPLOSIEVE WRAKINGS-ZITTING UIT DE GESCHIEDENIS VAN DE NEDERLANDSE RECHTSTAAT * WRAKING IS NIET LANGER AAN DE ORDE VOOR OUDERLING ABBINK: ER DIENT NU AANGIFTE TE WORDEN GEDAAN

FOTOROLLETJES SREBRENICA, TELEFOONTAPS JOS VAN REIJ, BONNETJES ‘TEEVENDEAL’, AGENDA’S JORIS DEMMINK EN… PRO-MICHA UITSPRAKEN!

Een voor Micha cruciaal en bepalend tussenvonnis in de ‘Vogelenzang-zaak’, gewezen door het Haagse Gerechtshof, blijkt opeens te zijn ‘verdwenen’. Het Hof te Arnhem onder leiding van Ouderling Abbink bleek niet te beschikken over dit tussenvonnis toen het in december alle onderzoekswensen van Micha afwees -onderzoekswensen [backgrounds] die eerder wel waren toegewezen door het Haagse Hof. Micha’s advocaat vroeg Ouderling Abbink op de zitting van vorige maand waarom het tussenvonnis niet in het dossier zat. De ouderling zei toen dat ‘dat niet was meegekomen uit Den Haag’. Hiermee is de criminele opzet van Justitie om het voor Micha prachtige tussenvonnis ‘van tafel te spelen’ door de zaak te verplaatsen naar een ander Hof bevestigd. In dit tussenvonnis mocht Micha Yehudi Moszkowicz, zijn moeder Marjolein Vissers en Rene Kiers, de voorzitter van het kantoor van de landsadvocaat Pels Rijcken & Droogleever Fortuyn, onder ede horen. Ook werd een onderzoek gelast naar samenspanning tussen NOS en Elsevier enerzijds en Justitie anderzijds. Van de betreffende zitting bij het Haagse Hof eind 2013 zijn video-opnames gemaakt waarop is te zien dat Micha compleet gehakt maakt van het OM, maar deze beelden zijn nu -weer een actie van Eric Donk?- onzichtbaar.

De positie van ouderling Abbink is intussen meer dan hopeloos geworden. Op de zitting van 7 augustus werd hij ook nog eens ontmaskerd als leugenaar door -tot de verbijstering van Micha’s advocaat- zonder blikken of blozen te stellen dat die laatste ‘accoord was gegaan’ met de zittingsdatum van 7 augustus terwijl juist was verzocht om aanhouding wegens veel te korte voorbereidingstijd omdat Justitie ons veel te laat op de hoogte bracht. En dan hebben we het nog niet eens over de bizarre keuze van Abbink als Micha-rechter in het licht van zijn rol in de zaken Westenberg en Demmink. Maar ja, we weten ook: het wrakingsverzoek van Micha moet worden afgewezen omdat het afkomstig is van Micha! Ouderling Abbink is bij deze voor eeuwig vervloekt en hij zal branden in de hel tussen pedofielen, moordenaars en Godslasteraars. Wat staat er in de Bijbel, Ouderling Abbink? Wat eist van u de Heer dan recht te doen? Maar u doet geen recht, want u bent corrupt, net als de rechters in Judea en Samaria ten tijde van de profeten. To be continued!

7 Replies to “BREAKING: CRUCIAAL PRO-MICHA TUSSENARREST ‘VERDWENEN’ BIJ HOGER BEROEP”

 1. Dit is een onherroepelijke gegeven Micha: wie aan je komt, gaat ten onder.
  Ik voorzie nu dat je weer een scalp van een van je belagers gaat bemachtigen.

 2. LS…

  Mijn laatste stukje is geschreven onder de Jansen / Telegraaf posting en die leest niemand meer. Dus nog even in het kort: Niets is meer relevant en de Nazigraaf wordt een gesubsidieerd huis aan huis blad van de NWO. De Spetznas zitten in de USSA en wachten op orders van de Illuminatie om de Amerikaanse burgers te ontwapenen. Amerika wordt uitgeleverd aan de Russen en de Chinezen. Wij hebben na eindeloos en oeverloos gelul over niets 35 achterhaalde obsolete JSF gekocht om onder andere de door de USSA ondersteunde huurlegers van ISS te bestrijden. De vluchtelingen commedia wordt betaald door de USSA. Als de chaos compleet is komen de Russen / Amerikanen / Chinezen Europa opdelen. Maak je borst maar nat en pak er nog een ! Onze politici kakelen wel door…

 3. Geachte meneer Kat, beste Micha,

  In eerste instantie zult u zich afvragen waar slaat dat nou op. Maar even iets doordenken en u ziet hoe klein de wereld is.
  De beruchte couveuse leugen uit 1990 in Koeweit. PR bureau Hill & Knowlton was ingehuurd en liet een Koeweits meisje opdraven om te vertellen voor de wereldpers dat soldaten van Saddam Hussein in een Koeweits ziekenhuis couveuses hadden geroofd na ze eerst leeggegooid te hebben. Baby’s op de betonnen vloer.

  Nu wordt ten behoeve van hogere doelen wel vaker (bijna altijd) gelogen maar het gevolg was dat in de hele wereld de verontwaardiging tot een kookpunt steeg Vergelijkbaar met de beroemde rede van Samuel Untermeyer maar wat nog veel gevaarlijker en tot nadenken moest stemmen dat Amnesty International hier voorop liepen met het tonen van verontwaardiging.

  Dan komt de aap uit de mouw het meisje was de dochter van Koeweitse ambassadeur in de VS en het hele verhaal bleek verzonnen.

  Waar heeft de wereldpers deze fake becommentarieerd? Hille & Knowlton bestaat noch steeds.

 4. Als psychopaten liegen, spreken ze dus de waarheid naar hun aard (het kritiek verramponeerd/gecorrumpeerd instinctief substraat).

  Vandaar hun bijzonder overtuigend acteerwerk en de onmogelijkheid om hun gruwelijk gelieg met de polygraaf te detecteren.

 5. Misschien een lacune in het gymnasiaal geschiedenis onderricht maar:

  Dat onder Van Nassau/Oranje steeds voor Van Nassau/Oranje (wellicht ooit in een ver verschiet) problematische documenten etc. “zoek raken” is al zo oud als de weg naar Kralingen.
  De Raad van Holland klaagde er al steen en been over toen ze daar Stadhouder waren.
  Het is er nooit beter op geworden……

  Psychopathie kent geen (morele) grenzen.

 6. Het is wel ‘pure evil’: de psychopaat als abt (denk aan Iwan de Verschrikkelijke en zijn door hemzelf opgerichte -buitenaards merkwaardige- kloosterorde), ouderling, dominee of priester.

  Ze lijken er een soort perverse kick aan te ontlenen……

 7. Wat een geluk bij een ongeluk dat bij psychopaten religieuze integratie onmogelijk is.

  Geen vrees: ‘None at all’ (incl. de vreze Gods).

  Ze kunnen wel ouderling e.d. (denk hierbij aan BTK) spelen, maar meer dan acteerwerk kan dat dus niet worden.

Geef een reactie